Mi a célja az illuminátinak ha egyáltalán létezik az ilyen videoklippekkel amikben mindenféle szimbólumok vannak?
Hm hogy te milyen okos vagy mindenre van valami válaszod.
:)
De bocsi ő látnok is volt.
Igen az Illumináti már nem működik hivatalosan.
"De ha jönne a hatalomátvétel, én azért megfontolnám, hogy segítek nekik"
Én viszont nem. Nem vagyok szolgalelkű, nem hajtom önként igába a fejemet csak ezért, hogy fizikai testem legyen. Pl. egy 1984-féle világban nem akarnék önként és dalolva élni.
Köszönöm a bókot, szeretek a dolgoknak utánanézni :)
Nagyon érdekes könyv, ajánlott mindenkinek. Itt is leírják, hogy a Nostradamus körülötti handabanda csupán hírverés, amelyet az utókor talált ki. Mellesleg a fejezet végén van egy nagyon jó írás:
"Természetesen minden efféle értelmezés csak játék, és semmi köze Nostradamushoz, aki az ótestamentumi prófétákhoz hasonlóan arra figyelmezteti kortársait, hogy ha továbbra is az erkölcstelenség, az ostobaság, a hiúság és a hatlomvágy határozza meg az életüket, akkor újabb háborúk robbannak ki, újabb öldöklésre és szenvedésre kerül sor. Aki hozzá hasonlóan pusztulást, halált és szerencsétlenségeket jósol, az sajnos számíthat rá, hogy még jó ideig látnoknak fogják tekinteni."
névte2en
Ui: Javítanám magam. A Centúriákat latin helyett francia nyelven írta meg.
"Én viszont nem. Nem vagyok szolgalelkű, nem hajtom önként igába a fejemet csak ezért, hogy fizikai testem legyen. Pl. egy 1984-féle világban nem akarnék önként és dalolva élni."
Laylah, nyugodtan végigolvashatnád a válaszom. Nem írtam, hogy bármi áron segítenék nekik, hanem az ostobaság kiírtásának érdekében(márha az lenne az érdekük), megfontolnám azt, hogy segítek nekik.
névte2en
Fizetsz adót? Vásárolsz boltokban? Dolgozol valamit? Jársz egyházba? Már is több pusztító hatalomnak segítettél.
névte2en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!