Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a célja az illuminátinak...

Mi a célja az illuminátinak ha egyáltalán létezik az ilyen videoklippekkel amikben mindenféle szimbólumok vannak?

Figyelt kérdés
példul Katy Perry legújabb videoklippje is tele van ilyen szimbólumokkal.Tényleg létezik az illuminátus rend?

2014. márc. 3. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 A kérdező kommentje:

Igen egyetértek Laylah veled. Azért mert ostoba nem kell megölni másokat.

Milyen alapon ítélsz meg másokat 8-as?

2014. márc. 3. 16:46
 12/72 A kérdező kommentje:
Amúgy meg szerintem nem céljuk az ostobákat megölni mert akkor nem lenne kit manipulálni nem lennének csicskáik.akik dolgoznak helyettük stb akik elvégzik a piszkos munkát.szóval 8-as te sem vagy valami okos ha így gondolod.
2014. márc. 3. 17:10
 13/72 anonim ***** válasza:

Laylah, azokról beszélek, akik az emberiséget hátráltatják. Nem az aluliskolázott emberekről, hanem azokról, akik a fejlődés szempontjából ostobák. Itt sem azt értem, hogy aki az utamba áll, hanem akik a többieket hátráltatják. Mint például a vallási fanatikusok, akik másokat ölnek meg egy eszme miatt. Na, ők az ostobák. Vagy a kik a pénzért ölnek. Ezeket az embereket el lehet ítélni, hiszen az ember mi másért van, ha nem a túlélésért? Vagy mi jogon vesszük el mások elől a túlélés lehetőségét? Semmilyen jogon. De az is jó meglátás, hogy minden ember ostoba. Emiatt is fogunk kihalni - életképtelen faj vagyunk, a széthúzásunk miatt. De sebaj. Az éltetemet úgy élem, ahogy kell.

Kérdező:

A spin egy kvantumfizikai fogalom. Bocsi, lusta vagyok magyarázni, kérlek olvasd el a kapcsolódó wikicikkeket.

És hogy mi alapján ítélek el másokat? A személyes érdekeiket többre tartják a társadaloménál. Az országok veszekednek, csupán területek miatt. Az ostoba emberek pedig arra ügyelnek, hogy a kultúrális értékeket megőrizzék, ahelyett, hogy újakat teremtenének. Nem bízunk meg egymásban, irigyek vagyunk. De a lista még koránt sem ér véget. De a legnagyobb baj az, hogy ezen tudnánk változtatni, de mégse tesszül, hiszen ez még jó az egyes személyeknek. De mi van a többi élőlénnyel? Nekik nincs létjogosultságuk? Az emberek minden területet önkényesen kisajátítanak. Mit sem törődünk pl. azzal, hogy melyik állat territóriumára építkezünk. Na, én emiatt ítélek el másokat. De nem mondtam azt, hogy én hibátlan vagyok. Mindenki hibás, csak aközött van különbség, hogy valaki ki szeretné javítani ezeket a hibákat, vagy pedig mit sem érdekli az egész. Az ostoba emberek érdemlik a halált. A te gondolkodásmódod követve a többszörös gyilkosok sem érdemelnek halált? Vagy az egyéb szörnyetegek? Dehogynem. Akkor azok, akik nem emberek, hanem más élőlények életét veszik el minden értelmesebb ok nélkül, nem érdemelnek halált? Kérlek, gondolkodj világszinten, hogy az ember mennyire kettős mércével mér. De mondom, emiatt halunk meg nagyjából 50 év múlva.

névte2en

2014. márc. 3. 17:10
 14/72 anonim ***** válasza:

Ui: Miért is? Mondtam, hogy szerintem nincs háttérhatalom. Egyébként te nem gondolkozol túl okosan. A világban sok okos ember van, de őket mégis manipulálják az elmélet szerint. Akkor még sincs szüksége a háttérhatalomnak az ostobákra! Plusz az Illuminátus rend alapelve szerint pont hogy nem kell semmiféle uralom az emberek fölött, hogy a világ az ész irányába fejlődhessen. Az egyház emiatt is tiltotta be. Ha léteznének, pont hátrány lenne számukra a birkatömeg. Istenem, mielőtt kérdést írsz ki, gondolkodj már!

névte2en

2014. márc. 3. 17:15
 15/72 A kérdező kommentje:

Kedves névtelen

Pont ezt akarják hogy birkák legyünk ne legyenek kívülállók akiknek van véleményük és egyéniségük.

Magyarul gyakorlatilag az a céljuk, hogy az egész világ felett egy olyan kormány álljon, aminek semmi különösebb kihívást nem jelent a teljes közönyben élő zombi emberek irányítása. Ezeknek az embereknek nincsen nemzeti öntudatuk, se vallási, érzelmi vagy tárgyi kötődésük. A szexualitás is csak örömforrás, mindenki azzal csinálja, akivel csak akarja. Ezt tartják az ember ősi, természetes állapotának, amihez vissza kell térni.

Nos én nem szeretnék zombivá válni.

2014. márc. 3. 17:24
 16/72 anonim ***** válasza:

"Pont ezt akarják hogy birkák legyünk ne legyenek kívülállók akiknek van véleményük és egyéniségük."

Nézz csak körül! Mennyi különböző ember van? Sok.

"Nos én nem szeretnék zombivá válni."

Jobb, mint a halál. De ha jönne a hatalomátvétel, én azért megfontolnám, hogy segítek nekik(mármint ha a szándékuk az eredeti). De mondom, semmire nem ognak jutni, mert az olaj és a víz elfogyásakor jönni fog majd a III.Világháború, amelyikben majd szépen halálra gyilkolgatják egymást az emberek hidrogénbombákkal, és a Föld lakhatatlanná válik úgy 500 évre. Akkor fog majd mindenkinek leesni, hogy az emberek mennyire ostobák.

névte2en

2014. márc. 3. 17:36
 17/72 anonim ***** válasza:

Ui: Minek kérdezed meg, hogy létezik-e az egész, vagy hogy mit csinálnak, ha egyszer annyira jól tudod?

névte2en

2014. márc. 3. 17:37
 18/72 Boldi11 ***** válasza:
100%

Véleményem szerint a videoklipekben megjelent szimbólumokkal nincs sok tervük,de tisztázzuk le,hogy kik azok az illuminátusok: A szó jelentése: megvilágosodottak,felvilágosodottak. A 17. század elején alakultak.Tagjaik a kor tudósai.( nagy részben ateisták és a tudomány hívei alkották a csoportot) Köztük Galilei is bár ő egyszerre volt illuminátus és hithű katolikus is, véleménye szerint hit és vallás nem ellenségei egymásnak csupán egy dolgot magyaráznak két felfogásban.

Majd a 17. század közepe fele a katolikus egyház,közvetlenül a Galilei per után hajtóvadászatot hirdetett az illuminátusok ellen. Három mestert kapott el az egyház akiket a kereszt bélyegével "megtisztítottak" majd kivégezték aztán az utcára vetették holttesteiket.

Ezután váltak titkos társasággá. Ma pedig homály fedi a kilétüket úgy,mint a szabadkőműveseket.

2014. márc. 3. 17:38
 19/72 A kérdező kommentje:

"Jobb, mint a halál. De ha jönne a hatalomátvétel, én azért megfontolnám, hogy segítek nekik"

Ez igaz, akkor lehet én is megfontolnám.

3.világháború ó mi vagy te Nostradamus? :D megjósolod a jövőt? Egyébként van benne valami amit írsz.

2014. márc. 3. 17:53
 20/72 anonim ***** válasza:
52%

Nostradamus nem jósolt, hanem megtörtént eseményeket öltött versformába. Az, hogy az utókor embere nem tud latinul, már más tészta.

Boldi11: Az Illumináus rendet 1776. május 1-jén Adam Weishaupt filozófus alapította. Ez a 18. század. Galilei pedig 1642-ben halt meg, és az egyház sosem üldözte, a "boszorkányokkal" szemben.

"hit és vallás nem ellenségei egymásnak"

Persze hogy nem. A két szó szinonima. De nem kell ilyen mélyre hatolni. Az Illuminati tagok olyanok, mint a szabadkőművesek; azért titkolóznak, hogy misztikusnak hitessék magukat. Plusz az Illuminati hivatalosan már nem létezik.

névte2en

2014. márc. 3. 18:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!