Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a célja az illuminátinak...

Mi a célja az illuminátinak ha egyáltalán létezik az ilyen videoklippekkel amikben mindenféle szimbólumok vannak?

Figyelt kérdés
példul Katy Perry legújabb videoklippje is tele van ilyen szimbólumokkal.Tényleg létezik az illuminátus rend?

2014. márc. 3. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
Ezeket direkt csempészik bele a klippekbe rejtett reklámként az illuminátusoknak semmi köze a mágiához valláshoz pont az ellenkezője ezek ellen léptek fel !
2014. márc. 4. 11:53
 42/72 A kérdező kommentje:

:D Köszönöm Laylah hogy kijavítottál akkor nő uralom van :)

Akkor meg pláne de ebben nem is volt vallás na mindegy..

2014. márc. 4. 12:56
 43/72 anonim válasza:
A céljuk egy börtönbolygó létrehozása a Földön, a nemzetállamok megszüntetése, és a populáció radikális csökkentése. Olyan sok pénzük van hogy simán megtehetik hogy elhelyezzék a sátánista és okkult szimbólumaikat bármelyik filmben vagy videoklippben. Ők hisznek a szimbólumok és a számok erejében, mert egy hagyományt követnek.
2014. márc. 9. 06:41
 44/72 A kérdező kommentje:

Na hello!

Én is így gondoltam.Látom ez csak neked tűnt fel a többiek mind véletlennek vagy reklámnak mondták a szimbólumokat.

De egyébként hogy hatnak az emberre ha sokan még a jelentésüket sem tudják?:)

2014. márc. 9. 09:13
 45/72 A kérdező kommentje:

például ez bár ez nekem tetszik :)

http://www.youtube.com/watch?v=eMOIUUS8GWo#aid=P8E3R2Dbozw

2014. márc. 9. 09:28
 46/72 anonim ***** válasza:

"A céljuk egy börtönbolygó létrehozása a Földön, a nemzetállamok megszüntetése, és a populáció radikális csökkentése. Olyan sok pénzük van hogy simán megtehetik hogy elhelyezzék a sátánista és okkult szimbólumaikat bármelyik filmben vagy videoklippben. Ők hisznek a szimbólumok és a számok erejében, mert egy hagyományt követnek."

-A "szimbólumok és a számok" azért működnek (a leigázásban és a leigázva tartásban),

mert előzetesen kondicionálva lettél (implantálás stb.),

és a "szimbólumok, számok" valójában ezeket a benned hipnotikus módszerekkel (!!!) elhelyezett implantokat restimulálják (=folyamatosan újra és újra aktiválják és ezzel téged lefelé visznek a létezési minőségedben. Ez egy tudatos és naponta kifejtetett munka (erőfeszítés) veled szemben. )

Ezen gondolkozz el! (mindenki, aki olvassa)

2014. márc. 21. 11:45
 47/72 A kérdező kommentje:

Köszi Súr!

Csak azt nem értem hogy implantáltak belém és mit?

Ezt mivel tudod bizonyítani?

2014. márc. 21. 14:25
 48/72 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, ne higgy Súrnak, hülyeségeket beszél.

"és a "szimbólumok, számok" valójában ezeket a benned hipnotikus módszerekkel (!!!) elhelyezett implantokat restimulálják"

Gratulálok, elhadarsz pár(általad rosszul használt) szakfogalmat, és büszke vagy magadra, hogy el tudtál olvasni egy szakszótárból három kifejezést. És látom, fogalmad sincs róla, mi a hipnózis. Körülbelül öt kérdéshez ezen kívül leírtad, hogy "szublimálisan hipnzotizálják az embereket". Azt mégis hogy? A hipnózis nem valami varázspálca, hogy egy-két suhintás után már parancsokat oszthatsz ki egy embernek. Ennél sokkal komolyabb és bonyolultabb. Plusz azzal, hogy egy színes kört pörgetnek előtted, még nem leszel hipnózisállapotban. Sokkal bonyolultabb folyamat ennél. És azt már ne is említsem, hogy kb. az emberek egy kis része nem hipnabilis egyáltalán, és így nem lehet hipnotizálni őket. Fogadjunk, hogy itt azt írnád, hogy azok a felébredt ezósok, akik elhiszik a baromságaidat. Dehogy. Egy ékes bizonyíték: Én sem vagyok egyáltalán hipnabilis, mégse veszem be a baromságaidat, ami ostoba "egyenletekből", félremagyarázásokból, tévhitekből, és elferdítésekből adódik. Emellett pedig tökéletes állatorvosi lova vagy a "csúszós leejtő" nevű érvelési hibának.

névte2en

2014. márc. 21. 17:35
 49/72 anonim ***** válasza:

„Én is így gondoltam.Látom ez csak neked tűnt fel a többiek mind véletlennek vagy reklámnak mondták a szimbólumokat.

De egyébként hogy hatnak az emberre ha sokan még a jelentésüket sem tudják?:)“

-A tudatos szint alatt és talán az „ehhez az élethez tartozó tudatszint“ alatt hatnak.... bizonyos előzetesen elhelyezett dolgokat restimulálnak (=újra stimulálnak, stimulációban tartanak).

Én szerintem sejtem, hogy miről van szó, de ha leírnám, nagyon furcsának találnátok .... valószínűleg azért, mert tudatilag ráálltatok erre a lezárt (és egyre jobban lezáródó) pályára. (kb. az egy-életes pályára és az ehhez tartozó lét- és tudatállapotra)... valamint rá vagytok állva az anyagi univerzumra és minden ihleteteket ebből merítitek.

Lehet, hogy az okkult elit is ebből meríti, de „ő“ sokkal nagyobb léptékben lát és gondolkodik nálatok ... és (szerintem) biztos, hogy nincs bezárva ilyen 60-80 éves élethez tartozó intervallumba, megértésbe.

Ez az egész nagyon zseniálisan van megoldva... hihetetlen intelligenciával. Ezért nehezen érthető annak, aki abban hisz , hogy egy ebből a világból származó és ezen kívül semmi egyebet sem ismerő lény.

„Csak azt nem értem hogy implantáltak belém és mit?

Ezt mivel tudod bizonyítani?“

-Az „implantálás“ (=beültetés) egyfelől ... egy hosszú (örökké tartó ?) folyamat és mindig a te beleegyezésed (is) szükséges hozzá.

Mindig az történik veled, amibe beleegyezel, hogy veled történjen...

...ha nem egyeznél bele, akkor - mint Neo a filmben - megszakítanád (egyetlen pillanat alatt!!!) az egész kondicionálási folyamatot.

Kívül viszont csupa beleegyező, beletörődő arcokat (=képeket) látsz, amelyek mind azt mondják neked, hogy semmi egyebet nem lehet tenni... ezért bármibe beleegyezel..

A mátrixtól való a tested, a mátrixtól való a családod, az emberek, akiket szeretsz...

Önmagad számára egyedül te magad lehetsz biztos pont. (!!!)

Ha nem hiszel önmagadban eléggé, akkor higgy Istenben... de ne kívülről vedd az istenedet, mert az csak félig-meddig hamis kép lesz (=a másoké),

hanem te magad keresd meg vele a kapcsolatot.

Isten semmi egyéb számodra, mint a te magasabb éned... és kőből felépített templomokban nem lakik.

Ne mondd el senkinek, hogy milyen Isten és mire képes Isten, akkor nem fogják lerombolni a kapcsolatodat!

Axióma:

A LÉTEZŐ (IGAZ) ISTENE NEM KÜLÖNBÖZHET A LÉTEZŐTŐL.

Isten, ebben az értelemben, nem egyéb, mint a tudatfeletti tartomány(od).

Semmilyen papra nincs szükség, nem kellenek könyvek sem hozzá, okkult képzés sem kell hozzá : te kellesz hozzá és a te magasabb éned.

Eme művelet során a teljes külvilág (!!!) egyfajta ellen-erőfeszítésként jelentkezik... ezért kell megtanulnod hallgatni.

...

48:

Visszaadom neked ezt az energiát, amit felém indítottál. Nekem nem kell, kezeld te! :-)

2014. márc. 21. 22:44
 50/72 anonim ***** válasza:

"Visszaadom neked ezt az energiát, amit felém indítottál. Nekem nem kell, kezeld te! :-)"

Vagy egyszerűen rájöttél, hogy hülyeséget írtál(mert igen, azt írtál[az írásodnak köze nincs a hipnózishoz és a pszichológiához]), és most ezt a védekező mechanizmust alkalmazod.

névte2en

2014. márc. 22. 10:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!