Satanistak, ti valoban elhiszitek amit a Spirits of Eridu-ban irnak?
Vettem a faradtsagot es elolvastam nehany irast, (Spiritualis hadviseles, Satani meditaciok, Satani Boszorkanysag)hogy megnezzem, mit is tanitanak, miben is hisznek ezek a magukat satanistanak vallok.
Es kozben leesett az allam, a fulem ketfelel allt, es nem akartam hinni a szememnek attol amit olvastam.
Eloszor is, a magyar forditas csak ugy hemzseg a hibas, pontatlan kifejezesektol.
Amit tartalmaz: egy takolmany, fercmu, feligazsagok, felreertelmezesek, elferditesek es hazugsagok kevereke. Ugyanakkor tartalmaz dolgokat, amelyek valoban ugy vannak.
Egy tizen-,huszon-eves tapasztalatlan fiatal ha elkezd ilyen dolgokban komolyan hinni, negativ szellemi erokkel jatzadozni, akkor belathatatlan bajt zudithat magara.
Hogy milyet ? Megbolondulhattok, a pszichiatrian kothettek ki.
Ugye lattatok mar alacsony IQs, demens, debil, mentalis retardiaval szuletett embereket ? Ok elozo eletukben fekete magiaval foglalkoztak, visszaeltek a szerzett hatalommal, amit a Satantol kaptak, es a karma torvenyenek ertelmeben most igy kell vezekelniuk!!
Hatalmat akartok ? Masok folotti hatalmat ? Megkaphatjatok. De a lelketeket kell erte cserebe adnotok.
A valodi hatalom birtokaban akkor lesztek, ha legyoztetek onmagatokat, a sajat egotokat.
Nem vagyok ellene a vallasnak, ezoterianak sem okkultizmusnak. Tanuljatok, erdeklodjetek, higyjetek valamiben.
Csak annyit akartam mondani, tanacsolni, hogy inkabb pozitiv iranyba kotelezzetek el magatokat, csak tiszta forrasbol meritsetek.
"Hatalmat akartok ? Masok folotti hatalmat ? Megkaphatjatok. De a lelketeket kell erte cserebe adnotok."
Na te tipikusan olyan ember van, aki el hiszi azokat a keresztény marhaságokat, hogy Sátán "gonosz, a lelket akarja, stb..." Na ez az egész egy nagy BAROMSÁG, ami arra szolgál, hogy az emberiség spirituálisan nulla legyen. Hogy honnan lehet ezt tudni? "Higgyetek "istennek", legyetek csórók, semmit ne kérdőjelezzetek meg és éljetek a halálotoknak" BAAAAAAARRRROOOOOOOMMMMMMMSSSSSSSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁGGGGGGG!
Minek olvasol, ha a tudatalattid még mindig a kereszténységet veszi alapul, stb...?!
Kedves kérdező!
Neked a biblia egy tiszta forrás?
Nem gyanús hogy Istent a nagy jó,kedves istennek tartják, miközben lemészárolták mindenkit??
Hogyha Isten tényleg jó lenne akkor el hinném hogy én lennék becsapva.
Üdv, és kezdj gondolkodni!
Emberek. Nem akarok pocskondériázni nem akarom senkinek se a hátsó felét nyalni DE... Kezdjük az elején. 18 éves önálló életet élő teljes jogú magyrmar származású magyar állampolgár vagyok. Tisztességes adó fizető polgár... Na de hadjuk a formaságokat bla bla bla. Na szóval, kb 2 éve találtam rá a Spirituális Sátánizmusra és a Spirits of Eridu-ra. Az ott olvasottak (és természetesen kipróbált dolgok) nekem működtek. Nem kívánok magasröptű eszmefuttatások örvényében vajúdni mert sem akkora tudásom sem akkora szókincsem nincs ahhoz hogy az univerzumról és egyebekről csevegjünk. A Spirits of Eridu szerintem jól összeszedett és jól leírja a dolgok menetét. A Spirituális Sátánizmus igazat mond a keresztény eszmékről. Hiszen csak gondoljatok bele. A keresztények emberek millióit kövezték meg, égették el, fejezték le, hogy a saját igazukat hajtsák. Nőket férfiakat és gyerekeket mészároltak le az úgy nevezett keresztény Istenünk hirdetéséért. Na már most. Ebből ered hogy mi a jó és mi a rossz? A kettő között nehéz sőt lehetetlen határt szabni. Hiszen minden nézőpont kérdése. Hiszen mindannyian különbözőek vagyunk és ez így is van rendjén. Ha nem így lenne egyhangúak lennénk. Ki ebben jó ki abban, ki ebben hisz (ezt követi,ez az útja) ki másban. Erről feleslegesen vitázunk. Ez a jobb vagy az a jobb? Ez az igaz az az igaz? Kit érdekel? Higyj abban és kövesd azt amit te gondolsz te tapasztalsz jobbnak. Ne erőszakoskodjatok különben ti se lesztek jobbak a keresztényeknél. Én Spirituális Sátánista vagyok de nem mondtam egy szóval sem hogy mi jobbak vagyunk és ti hazudtok kedves Súr-ék. Bocsánat nemtudom ki kicsoda őszintén megmondom én csak járom az utam és fejlődök. És mégegyszer bocsánat ha kicsit elkalandoztam (előfordul) és ha kicsit primitiven fogalmaztam.
Crowensoul
Satan a Hazugsag maga, ami magaban foglalja hogy Igazsagnak Hazudja önmagat es "tanitasait"
(fogalom-nev felcsereles ("invertalas") ertelmetlen, ha viszont nincs felcserelve akkor a jelentese megmarad)
Istent "csak" ElÉrni lehet az "Ut"-tal, Istenné nem lehet valni
amikor onmagunkat Istennek (Teremtonek) érezzuk azzal nem valtunk Istenne es nem is ertuk el Öt, es sajnos még ÖnMagunkat sem valojaban
tehat ez az utolso (illetve elso is, es allandoan jelenlevo) "LegNagyobb-Gát" Isten ElÉréséhez
Mindenki aki csak olvassa:
olvastatok mar a "Bhagavad Gita"-t? nem tartjatok AlapMü-nek? rendszeresen szoktatok olvasni?
nem tartjatok Igaznak? csak valogattok belole? - az is jobb, mintha az egeszet elvetnetek, vagy szembefordulnatok vele (ammennyire csak tudtok)
olvassatok el ujra-es-ujra, megertessel, es Itelkezetek felette, hogy olyantol szarmazik-e aki Rosszat akar nektek (RabSzolgasagot, Szenvedest, stb.)
es ha nem, akkor nem erdemes minden mast ehhez viszonyitanotok? (mégha csak adott reszeihez is)
olyan AlapMü a "Bhagavad Gita" amit mindentol fuggetlenul rendszeresen erdemes olvasni (amig emlekezetben nem marad meg - ha csak adott reszei is)
* a "mindentol fuggetlenseg" magaban foglalaja ezeket!:
VilagNezet
VilagKep
Viszonylagossag
Szubjektivitas
hit
tudas
vallas
filozofia
tudomany
ezoteria
okkultizmus
hetkoznapok
erkolcs, etika
egoizmus
hitetlenseg
(politika, penz, test es barmit! sorolhatnank: stb.)
sok magyar forditasa letoltheto, konyvben is megveheto
de angolul es mindenféle nyelveken is elerheto
akiknek nincs otthon "4 Evangelium"-uk (Bibliajuk) es ez ellen ellenerzeseik vannak (RosszAkaró-tol szarmazonak tartjak)
azoknak mind erdemes (hasznalatra: olvasra, megertesre...) beszerzni (letolteni) a "Bhagavad Gita"-t
azoknak akik meg akarjak ismerni mi a Valodi Szabadsag es hogyan kell elerni: az Önzetlen Szeretet Ö/Az
barmilyen Bonyolult es nehez is törekedjetek az: Egyszerüségre
ne feljetek amikor es ahol csak tudom hirdetem Gyakori-n a "Bhagavad Gita"-t, mivel ugy latom alig ismerik, (pedig en azt hittem, hogy eppen alig vannak akik nem-ismerik)
de akik ismerik azok kozt is sokaknak csak "Üres Szavak" - Ne legyenek azok!:
Élö Igék legyenek!
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!