Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Satanistak, ti valoban elhiszi...

Satanistak, ti valoban elhiszitek amit a Spirits of Eridu-ban irnak?

Figyelt kérdés

Vettem a faradtsagot es elolvastam nehany irast, (Spiritualis hadviseles, Satani meditaciok, Satani Boszorkanysag)hogy megnezzem, mit is tanitanak, miben is hisznek ezek a magukat satanistanak vallok.

Es kozben leesett az allam, a fulem ketfelel allt, es nem akartam hinni a szememnek attol amit olvastam.

Eloszor is, a magyar forditas csak ugy hemzseg a hibas, pontatlan kifejezesektol.

Amit tartalmaz: egy takolmany, fercmu, feligazsagok, felreertelmezesek, elferditesek es hazugsagok kevereke. Ugyanakkor tartalmaz dolgokat, amelyek valoban ugy vannak.

Egy tizen-,huszon-eves tapasztalatlan fiatal ha elkezd ilyen dolgokban komolyan hinni, negativ szellemi erokkel jatzadozni, akkor belathatatlan bajt zudithat magara.

Hogy milyet ? Megbolondulhattok, a pszichiatrian kothettek ki.

Ugye lattatok mar alacsony IQs, demens, debil, mentalis retardiaval szuletett embereket ? Ok elozo eletukben fekete magiaval foglalkoztak, visszaeltek a szerzett hatalommal, amit a Satantol kaptak, es a karma torvenyenek ertelmeben most igy kell vezekelniuk!!

Hatalmat akartok ? Masok folotti hatalmat ? Megkaphatjatok. De a lelketeket kell erte cserebe adnotok.

A valodi hatalom birtokaban akkor lesztek, ha legyoztetek onmagatokat, a sajat egotokat.

Nem vagyok ellene a vallasnak, ezoterianak sem okkultizmusnak. Tanuljatok, erdeklodjetek, higyjetek valamiben.

Csak annyit akartam mondani, tanacsolni, hogy inkabb pozitiv iranyba kotelezzetek el magatokat, csak tiszta forrasbol meritsetek.

2013. okt. 2. 00:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:

"Hatalmat akartok ? Masok folotti hatalmat ? Megkaphatjatok. De a lelketeket kell erte cserebe adnotok."

Na te tipikusan olyan ember van, aki el hiszi azokat a keresztény marhaságokat, hogy Sátán "gonosz, a lelket akarja, stb..." Na ez az egész egy nagy BAROMSÁG, ami arra szolgál, hogy az emberiség spirituálisan nulla legyen. Hogy honnan lehet ezt tudni? "Higgyetek "istennek", legyetek csórók, semmit ne kérdőjelezzetek meg és éljetek a halálotoknak" BAAAAAAARRRROOOOOOOMMMMMMMSSSSSSSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁGGGGGGG!

Minek olvasol, ha a tudatalattid még mindig a kereszténységet veszi alapul, stb...?!

2016. aug. 8. 10:26
 72/80 anonim válasza:
Gyermekeim, ti nem látjátok a fától az erdőt, az erdőtől meg a fát. Bakker, honnan veszitek hogy amit ti mondtok igaz? Próbáltátok már a vallást? Nekem segített, amúgy meg nem alap tiszteletet mutatni más iránt? Nektek ezt nem tanították a szüleitek? Egyébként nagyon szép a kérdezőtől hogy tud pár nehezebb szót, gratulálok de könyörgöm, ennyire hülye ne légy. Próbáltad egyáltalán a vallást? Ténlyeg szépen lehet vele fejlődni spirituálisan. Mit "kérnek" érte? Tiszteletet (alapvető) meg hogy akarj te magad is fejlődni. Kedves gyermek, olvasd végig az egészet, majd menj el egy nyelvtan órára. Jó lesz hidd el.
2016. nov. 26. 23:09
 73/80 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Neked a biblia egy tiszta forrás?

Nem gyanús hogy Istent a nagy jó,kedves istennek tartják, miközben lemészárolták mindenkit??

Hogyha Isten tényleg jó lenne akkor el hinném hogy én lennék becsapva.

Üdv, és kezdj gondolkodni!

2017. jan. 2. 11:21
 74/80 Crowensoul válasza:

Emberek. Nem akarok pocskondériázni nem akarom senkinek se a hátsó felét nyalni DE... Kezdjük az elején. 18 éves önálló életet élő teljes jogú magyrmar származású magyar állampolgár vagyok. Tisztességes adó fizető polgár... Na de hadjuk a formaságokat bla bla bla. Na szóval, kb 2 éve találtam rá a Spirituális Sátánizmusra és a Spirits of Eridu-ra. Az ott olvasottak (és természetesen kipróbált dolgok) nekem működtek. Nem kívánok magasröptű eszmefuttatások örvényében vajúdni mert sem akkora tudásom sem akkora szókincsem nincs ahhoz hogy az univerzumról és egyebekről csevegjünk. A Spirits of Eridu szerintem jól összeszedett és jól leírja a dolgok menetét. A Spirituális Sátánizmus igazat mond a keresztény eszmékről. Hiszen csak gondoljatok bele. A keresztények emberek millióit kövezték meg, égették el, fejezték le, hogy a saját igazukat hajtsák. Nőket férfiakat és gyerekeket mészároltak le az úgy nevezett keresztény​ Istenünk hirdetéséért. Na már most. Ebből ered hogy mi a jó és mi a rossz? A kettő között nehéz sőt lehetetlen határt szabni. Hiszen minden nézőpont kérdése. Hiszen mindannyian különbözőek vagyunk és ez így is van rendjén. Ha nem így lenne egyhangúak lennénk. Ki ebben jó ki abban, ki ebben hisz (ezt követi,ez az útja) ki másban. Erről feleslegesen vitázunk. Ez a jobb vagy az a jobb? Ez az igaz az az igaz? Kit érdekel? Higyj abban és kövesd azt amit te gondolsz te tapasztalsz jobbnak. Ne erőszakoskodjatok különben ti se lesztek jobbak a keresztényeknél. Én Spirituális Sátánista vagyok de nem mondtam egy szóval sem hogy mi jobbak vagyunk és ti hazudtok kedves Súr-ék. Bocsánat nemtudom ki kicsoda őszintén megmondom én csak járom az utam és fejlődök. És mégegyszer bocsánat ha kicsit elkalandoztam (előfordul) és ha kicsit primitiven fogalmaztam.

Crowensoul

2017. júl. 20. 08:33
 75/80 anonim ***** válasza:
Egyetértek Crowensoul-al. Tényleg igaz amit leírnak (de azért nem árt egy kicsit skeptikusnak lenni), a meditációk is működnek.
2017. júl. 20. 08:38
 76/80 anonim ***** válasza:
Elhiszik, mert agyilag zoknik. Ilyenekről mit vársz? https://www.youtube.com/watch?v=eEjR0qOTA84
2017. júl. 22. 14:58
 77/80 bogyook válasza:
Kedves Kérdező! Nem akarlak megsérteni, de ha egy szemétnek tartod, akkor miért "vetted a fáradságot" és olvastad végig? És tényleg nem kötekedni akarok, de nem csak ők hibázhatnak, elvégre a nyomtatott könyvekben is van nyomdai hiba, akkor egy internetes oldalon miért ne lehetne? Én is végig olvastam és nekem sikerült felfognom... Másodszor pedig "előző életedben" az okkult erőkkel játszottál, hogy ennyire tudod? Természetesen erről órákat lehetne vitatkozni, hogy melyik félnek van igaza...
2018. máj. 30. 21:02
 78/80 spamolok válasza:
Maga az isten szó csak egy jelző, vagy úgymond egy minőség. Több isten van, létezik. A biblia istene maga árulja el; NE LEGYENEK ÉNELŐTTEM MÁS ISTENEID tehát VAN MÁS IS! Sátánról röviden; maga a sötétségbe taszított angyalmesét ellehet felejteni, nincs ilyen sosem volt ezt is a kereszténység és a pénzéhes zsidóság találta ki, mert a félelemre építve jól jövedelmező üzlet avanzsálható. Csak élet van! Az élet egy út, mint ahogyan TAÓ is írja ami az istenné válásunk tanulási folyamata, az utunkon vannak ajándékok, hol tetszetős, hol nem, ez is az út része. Nincs jó és nincs rossz csak igaz van és hazug. Az igazság pedig az, hogy a tiszta spiritualitást egy kígyóverembe terelték. Semmi nem az aminek hazudják. De ha te mély keresztény vagy és ezt amit leírtam ostobaságnak tartod, akkor kérdezek pár dolgot. KI ENNEK A VILÁGNAK AZ URA? (?? Sátán?) Ugye ő? KI ADTA NEKED A TESTET AMIBEN ISTEN SZENT SZELLEME MEGNYILVÁNUL? (A föld ura? Sátán?) Akkor mond már meg te szerencsétlen, hát még a magad (tested) teremtőjét is utálod? :D Látod, ennyit ért a te tudásod.
2018. szept. 9. 09:51
 79/80 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Satan a Hazugsag maga, ami magaban foglalja hogy Igazsagnak Hazudja önmagat es "tanitasait"

(fogalom-nev felcsereles ("invertalas") ertelmetlen, ha viszont nincs felcserelve akkor a jelentese megmarad)

Istent "csak" ElÉrni lehet az "Ut"-tal, Istenné nem lehet valni

amikor onmagunkat Istennek (Teremtonek) érezzuk azzal nem valtunk Istenne es nem is ertuk el Öt, es sajnos még ÖnMagunkat sem valojaban

tehat ez az utolso (illetve elso is, es allandoan jelenlevo) "LegNagyobb-Gát" Isten ElÉréséhez

Mindenki aki csak olvassa:

olvastatok mar a "Bhagavad Gita"-t? nem tartjatok AlapMü-nek? rendszeresen szoktatok olvasni?

nem tartjatok Igaznak? csak valogattok belole? - az is jobb, mintha az egeszet elvetnetek, vagy szembefordulnatok vele (ammennyire csak tudtok)

olvassatok el ujra-es-ujra, megertessel, es Itelkezetek felette, hogy olyantol szarmazik-e aki Rosszat akar nektek (RabSzolgasagot, Szenvedest, stb.)

es ha nem, akkor nem erdemes minden mast ehhez viszonyitanotok? (mégha csak adott reszeihez is)

olyan AlapMü a "Bhagavad Gita" amit mindentol fuggetlenul rendszeresen erdemes olvasni (amig emlekezetben nem marad meg - ha csak adott reszei is)

* a "mindentol fuggetlenseg" magaban foglalaja ezeket!:

VilagNezet

VilagKep

Viszonylagossag

Szubjektivitas

hit

tudas

vallas

filozofia

tudomany

ezoteria

okkultizmus

hetkoznapok

erkolcs, etika

egoizmus

hitetlenseg

(politika, penz, test es barmit! sorolhatnank: stb.)

sok magyar forditasa letoltheto, konyvben is megveheto

de angolul es mindenféle nyelveken is elerheto

akiknek nincs otthon "4 Evangelium"-uk (Bibliajuk) es ez ellen ellenerzeseik vannak (RosszAkaró-tol szarmazonak tartjak)

azoknak mind erdemes (hasznalatra: olvasra, megertesre...) beszerzni (letolteni) a "Bhagavad Gita"-t

azoknak akik meg akarjak ismerni mi a Valodi Szabadsag es hogyan kell elerni: az Önzetlen Szeretet Ö/Az

barmilyen Bonyolult es nehez is törekedjetek az: Egyszerüségre

ne feljetek amikor es ahol csak tudom hirdetem Gyakori-n a "Bhagavad Gita"-t, mivel ugy latom alig ismerik, (pedig en azt hittem, hogy eppen alig vannak akik nem-ismerik)

de akik ismerik azok kozt is sokaknak csak "Üres Szavak" - Ne legyenek azok!:

Élö Igék legyenek!

Xy4

2018. okt. 8. 09:49
 80/80 Alteruniverse válasza:
Tudja valaki hogyan lehet Súr (SaUR)~ral fölvenni a kapcsolatot?
2020. dec. 4. 15:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!