Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Satanistak, ti valoban elhiszi...

Satanistak, ti valoban elhiszitek amit a Spirits of Eridu-ban irnak?

Figyelt kérdés

Vettem a faradtsagot es elolvastam nehany irast, (Spiritualis hadviseles, Satani meditaciok, Satani Boszorkanysag)hogy megnezzem, mit is tanitanak, miben is hisznek ezek a magukat satanistanak vallok.

Es kozben leesett az allam, a fulem ketfelel allt, es nem akartam hinni a szememnek attol amit olvastam.

Eloszor is, a magyar forditas csak ugy hemzseg a hibas, pontatlan kifejezesektol.

Amit tartalmaz: egy takolmany, fercmu, feligazsagok, felreertelmezesek, elferditesek es hazugsagok kevereke. Ugyanakkor tartalmaz dolgokat, amelyek valoban ugy vannak.

Egy tizen-,huszon-eves tapasztalatlan fiatal ha elkezd ilyen dolgokban komolyan hinni, negativ szellemi erokkel jatzadozni, akkor belathatatlan bajt zudithat magara.

Hogy milyet ? Megbolondulhattok, a pszichiatrian kothettek ki.

Ugye lattatok mar alacsony IQs, demens, debil, mentalis retardiaval szuletett embereket ? Ok elozo eletukben fekete magiaval foglalkoztak, visszaeltek a szerzett hatalommal, amit a Satantol kaptak, es a karma torvenyenek ertelmeben most igy kell vezekelniuk!!

Hatalmat akartok ? Masok folotti hatalmat ? Megkaphatjatok. De a lelketeket kell erte cserebe adnotok.

A valodi hatalom birtokaban akkor lesztek, ha legyoztetek onmagatokat, a sajat egotokat.

Nem vagyok ellene a vallasnak, ezoterianak sem okkultizmusnak. Tanuljatok, erdeklodjetek, higyjetek valamiben.

Csak annyit akartam mondani, tanacsolni, hogy inkabb pozitiv iranyba kotelezzetek el magatokat, csak tiszta forrasbol meritsetek.

2013. okt. 2. 00:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:

"Az idézet gondolom Súr tól származik, azért megnéznék egy Súr vs Zoboleh vitát..kuriózum lenne :D"

-én benne lennék! nagyon szívesen válalnám! Akár az összes sátánista összedobhatja az eszét és én egyedül leszek velük szemben.

Szívesen vállalom, értesítsetek, ha esetleg aktuális!

Kevés viszonylag az időm, de tőlem mehet a dolog.

Kmolyan érdekel a dolog.

2013. okt. 20. 00:23
 32/80 anonim ***** válasza:

Apokaliptikus vita várható ...

A győztes fogja uralni a GYÍK népét ! Hajrá gyerekek, mindent bele :xD.

2013. okt. 20. 00:43
 33/80 anonim ***** válasza:
43%

A vége az lesz, hogy összeomlik a rendszerük. Más vége nem lehet. :-)

Mindig az a vége. Mindig minden rendszer összeomlik és a romjain - főnixként - megszületik az "új",

ami lényegében ugyanaz.

-Miért?

-Mert nincsen semmi új a Nap alatt.

Zoboleh-ék még hisznek, én már tudok - nem feltétlenül öröm ez, de ez van.

Ostoba nem lehetek, mert nem ostobának születtem - kerestem az igazságot, lényi erőfeszítéseket tettem stb..

Zoboleh-ék pontosan ugyanazt a cumit kapják, mint a keresztények - és az összes többi.

Mindig, mindegyik pontosan ugyanazt a cumit kapja.

-Mi az összes művelet titkos értelme és célja?

-Az emberiség (=Ember) alacsony tónuson tartása.

-Mikkel lehet az embert megmérgezni?

-Ideológiákkal. (=eszmékkel)

-Mitől kell az embert megfosztani, hogy tehetetlen bábbá váljon?

-A saját felelős lényi értelmétől =a józan eszétől.

Mindig attól fosztják meg az embert.

-Kikkel van Súr (SaUR) egy sorban?

-Az ősi idők bölcseivel.

-Él a lelke?

-Él.

-Ismeri a metafilozófiát?

-Ismeri.

-Érti?

-Érti.

-Talál társat az emberek között?

-Egyet sem.

-Kiért és miért küzd?

-Önmagáért és azért, hogy önmagát rehabilitálja.

-Milyen erőt gyűjt hová?

-A Nap erejét a Tan-Tien-be.

-Köze van-e a kundalinihez? (a kívülről behelyezett kundabuffer-szervhez)

-Semmi köze nincs hozzá.

-Miért?

-Mert az kívülről lett az emberbe behelyezve és a fogságbantartásukra szolgál.

Mikor kezdtek túllátni a néhány ezer éves illúzión?

A belétek helyezett tükŰRes közhelyeken?

Mikor fogtok már végre túllátni az emberen?

-Mi az elme?

-Mechanika.

-Mi teremti a világot? (világokat)

-Az elme.

-Mi van az elme felett?

-A posztuláló.

-Miért nem működnek a posztulátumai?

-Mert elhiszi a kollektivitást.

-Mi a vasbörtön?

-Egy gondolat.

-Ki gondolja a vasbörtönt? (ki teremti)

-A teremtő.

-Magyarázd el, nekünk, mit jelent egy világ istenének lenni!

-Egy adott világnak az az istene, akinek a posztulátumai érvényesülnek benne.

-Mi az istenek útja?

-Le és felfelé haladnak a skálán. (=folyamatosan mozgásban vannak)

-Szent-e a három?

-Átok.

-A mágia hogyan működik?

-Gondolat és erő a mágikus művelet alapja, a gondolatot erőteljes érzéseknek kell kísérniük, mert csak úgy teremt valóságot.

-Mik az istenek a mágiában?

-Eszközök.

-Mit mondott (rejtekből a bölcs)?

-Nem rejtetik el a hegyen épült város.

A bolondok bolondsága sem rejtetik el.

Alakokat láttok és eszközöket használtok, én csak ritkán használok eszközöket és amikor eszközöket használok, tudom hogy eszközöket használok.

"Kezdetben volt a mágia és a filozófia. A filozófia lett minden tudomány alapja és a résztudományok képviselői mind a filozófiát próbálják - tudva vagy nem tudva - helyreállítani.

Mágia helyett megjelent a vallás, ami egy tévút.... ezért a vallás helyét átveszi a mágia.

Ezután a mágia és a tudományok összeolvadnak és ezzel az ember egy magasabb megértésre tesz szert."

-Ki mindennek az ellensége?

-A vallásipari lobbi, aki saját használatra lenyúlta a mágiát magának.

(((Jól jegyezzétek meg ezt, amit most írtam, mert itt senki nem beszél őszintén hozzátok ... rajtam kívül.)))

2013. okt. 20. 00:52
 34/80 anonim ***** válasza:
55%

Írtam nektek egy verset is, a sátánistáknak biztosan tetszeni fog:

Vers a sosem-élt „Jézus-Krisztusról”, a Római Birodalom által alkotott bálványról

Rácuppantak a sosemvolt „Jézus-Krisztusra”,

ezért hitük őket a sárba,

a mocsárba lehúzta.

Eszük semmi,

illik a birkáknak

(a Legfőbb Birka után)

a vágóhídra menni,

kifosztottnak, felette „adakozónak”,

felette „jónak”,

és befolyásolhatónak lenni.

(Mekkora „Kegyelem”,

mikor távozik az embertől

az értelem.)

Mi tette ezt velük?

Rácuppantak az épp hanyatlóban

és szétesőben lévő Római Birodalom

által nekik megírt „Jézus-Krisztusra”,

és ez a blöff őket a mocsár fenekére lehúzta.

És a (nyugati) népekre így jött el a …. végzet,

ez hozta el nekik az apokalipszist,

a mindörökké mesterségesen fenntartott

eszkatológiát,

a véget;

az ezer felé adózást, a hazudozást,

a tv-nézést és az elbutulást,

a tömeges elkorcsosulást.

Megtanulták a rómaiak

„Jézus-Krisztusától”,

hogy mindent szánjanak és

mindent szeressenek,

ami csak torz,

ami csak elfajzott,

ami csak beteg,

és ami csak korcs.

Értékrendjük így fajzott el

és önnön ellentétére így

változott át,

így emelték be lelkük legbelső

szentélyébe

a keresztre feszített ördögöt

(átok az)

a háttérhatalom beavatottjai

által istenített ŰR-Dögöt.

Így a világuk gyarmatvilág

és kik ők?

...hát ők az ostobák.

2013. okt. 20. 00:58
 35/80 anonim ***** válasza:

Súr arra nem gondolsz, hogy akik ilyen szenny oldalakat olvasnak, azoknak nincsen agyuk :/

Zollbehéknek k*rvára nem számít a ráció, a cáfolat hisznek akármiben csak uraljanak másokat.

Nagyon szép vers Kedves Súr ! Köszönjük, hogy megosztottad velünk :-).

2013. okt. 20. 01:03
 36/80 anonim ***** válasza:

Súr az ilyen vitáknak semmi értelme, ahogy értelme nincs egy keresztény vs ateista, vagy kreacionista, vs darwinista, vagy hasonló jellegű vitáknak. Olyanná akarsz válni, mint Hovind a nagy okos teremtéspárti, aki elméletileg kiállt rengeteg tudóssal és nyert...biztos rohadt okosakat mondhatott, kb. elképzelem a nagy "győzelmét" és röhögögörcsöt kapok XDXD.

Súr azért ennyire ne add le.. inkább jöjjön még mellé az összes keresztény, New Ages, ezós, kiegészítve sátánistákkal persze és lemerem fogadni, hogy úgy is te viszed el a pálmát.

2013. okt. 20. 14:54
 37/80 anonim ***** válasza:
92%

Lol, most látom, hogy mit írt Súr a vers előtt.

Érdekes, hogy amikor vitába kerülök vele, mindig elhallgat, és új helyen elölről kezdi ugyanazt, hiába cáfolom meg a hülyeségeit, de tőlem mehet újra:

-Milliószor írtam le, hogy nem hiszünk, hanem tapasztalunk, a természet törvényeiből vonjuk le a következtetéseket. Melyik részét nem tudod felfogni a mondatnak?

-Hogy kapnánk ugyanazt a cumit, amikor gyökeresen ellentétes a világszemléletünk, mint a keresztényeké?

A miénk természetes, a kereszténység ennek az elzsidósítása. Az egyik az életrevalóságról szól, a másik csak degenerációt okoz. Magyarázd meg, hogy, hogyan kapjuk "ugyanazt a cumit" Ezt valahogy sosem sikerül kifejteni.

-Pont az a célunk, hogy növeljük a "tónusunkat" Nem mi vagyunk azok, akik félnek a Kundalinitől meg az egyéb "tiltott" csúnya praktikáktól. Akkor most ki az aki mentális béklyóra van verve? Kit korlátoznak a gátlásai, amiket észre se vesz?

-A Sátánizmust nem lehet eszmének nevezni. ellenben a metafizikai gyomorgörcseidet igen.

-A természet törvényére hagyatkozunk, ahogy már leírtam sokszor, amihez nem kell más, csak józan ész. Ha ezt továbbra se bírod felfogni, akkor milyen alapon vagdalkozol ilyenekkel?

-Örülök, hogy ilyen jól elbegsélgetsz magaddal, és megmagyarázod gyönyörűen kifejtve, hogy te "érted".

Főleg a kundalinivel kapcsolatos kifejtés tetszett.

Amiért te a gátlásaid miatt nem tudod használni, biztosan rossz ügye? Gratulálok, újabb pofon a logikának, és a "józan észnek"

-Ennyit csinálsz? Nap energiát gyűjtesz a Tan Tienbe? Nem azért, de elég szegényes a meditációs programod.

Meg is látszik az eredménye: a nevetséges, absztrakt, mindennemű kohéziót nélkülöző értelmetlen moslékon, amit

begépelsz, hol minket igazolva, hol minket szidva.

Most írnám, hogy gratulálok, de már nekem fáj az a szarkazmus amit kiváltasz belőlem.

2013. okt. 20. 15:29
 38/80 anonim ***** válasza:
Ezúton megkérem Önt Mr. Zoboleh, hogy ne foglalkozzék Súrral.
2013. okt. 20. 19:32
 39/80 anonim ***** válasza:
Mr. Súr, megkérdezhetem az életkorát? (=eme fizikai testben leélt idejét évben [=esztendőben]).
2013. okt. 20. 19:48
 40/80 anonim ***** válasza:
62%

Örülj, Zoboleh! Az emberek téged igazolnak és nem engem... te 59 %-os vagy, én pedig 40 %-os vagyok.

Te vagy a népszerűbb.

"-Hogy kapnánk ugyanazt a cumit, amikor gyökeresen ellentétes a világszemléletünk, mint a keresztényeké? "

-Várj néhány évet és pontosan ugyanolyan lesz a világszemléletetek, mint a keresztényeké = dekadens irányultságú és motiváltságú, az embert a tónusskálán lefelé vivő.

Értsd meg! Ezek a világnézetek kívülről áramlanak be az ember világába és összességében arra szolgálnak, hogy az embert/emberiséget alacsony tónuson tartsák.

Ez már nagyon régóta tart.

Értsd meg! Az eszmék csak eszközök (bizonyos) célok eléréséhez. Az emberben még, vagy már nagyon gyenge és instabil a magasabbrendű elme,

ezért lehet az embert nagyon könnyen megmérgezni eszmékkel és hitekkel, világnézetekkel.

Az ember az összes világnézetet, hitet, vallást - önismeret helyett kapja.

Ismerd meg magadat! Ez a kulcs - és nincsen más kulcs.

Megismered a "Sátánt"... mit érsz vele? Csak egy újabb cumit kaptál ...

Kutatod "Jézust", ki volt, milyen volt.... mit érsz vele? Önismeret helyett van az egész.

Itt van ez a test: elmúlik; itt van ez a mechanikus elme: elmúlik.... és itt vagy te - mindezek felett.... te nem múlsz el.

Itt vannak ezek az ostoba (szűkléptékű) ideológiák: elmúlnak és csak egy lekorlátozott rendszerre/állapotra vonatkoznak.

Ez itt egy két-terminálos univerzum; a benne megengedhető istenek minimális száma: kettő.

Ha ebben a kétterminálos univerzumban azt tanítják, hogy egyetlen istene van,

akkor ennek hatására a "teremtők" elkezdenek lefelé süllyedni a skálán és a rabszolgaság felé süllyednek.

Amikor a "teremtőket" fogságba ejtették, a polarizált univerzum csak akkor jelent meg.

Ha a "teremtők" kiszabadulnak a fogságból: a polarizált = két-terminálos univerzum eltűnik.

Következésképp a kétterminálos univerzum alapenergiája (=a kundalini-erő/szexuális energia) is eltűnik.

A kundalini-rendszert akkor kapták a lények, amikor a csapdába besétáltak.

Mi értelme hát a kundalinit = a szexuális alapenergiát = az "alvilág erejét" felemelni?

"A miénk természetes, a kereszténység ennek az elzsidósítása. Az egyik az életrevalóságról szól, a másik csak degenerációt okoz. Magyarázd meg, hogy, hogyan kapjuk "ugyanazt a cumit" Ezt valahogy sosem sikerül kifejteni."

-A Biblia nagyon komoly könyv, és ennek a rendszernek (!!!) nagyon magasrendű bölcsessége található benne.

-Mi a baj vele?

-Az, hogy alacsonyrendű posztulátumokkal kondicionálja a teremtőket és elhiteti velük, hogy rajtuk kívül létezik egy "külső teremtő" is, aki őket megteremtette.

Ti is ebben a csapdában vagytok.

Tök mindegy, hogy az embert "Isten" vagy "Enki", a "Sátán" teremtette - itt egy alacsonyrendű posztulátumról van szó.

-Mi történik, ha a teremtőknek adok egy alacsonyrendű posztulátumot? (és azt elhiszik = azonosulnak vele)

-Alacsonyrendű valóságot teremtenek.

Ez a létrend, amiben vagyunk (bár kívül vagyunk) mesterségesen alacsony szinten van tartva.

A "napi kondicionálás" pontosan erre szolgál.

Nem egy "nagy szám" az ember, de még naponta le is kell nyomni, hogy biztosan alacsonyan legyen.

-Miért?

-Mert ahol van, pontosan azt teremti. =alacsonyan van a tónusskálán, tehát alacsonyrendű valóságot teremt.

Egyszer végre - aki képes rá - felejtse el az emberi léptékű gondolkodást és menjen túl rajta!

Nagyon nagyon sokkal menjen túl rajta!

Felejtse el, ha képes rá, az összes emberi kategóriát = mindent, amit kívülről kapott .... és kezdje el végre használni saját magát!

Ne külső adatáramok okozata legyen, hanem értse meg önmaga okozóságát (ha képes rá).

(kell hozzá egy erős felső mentál...)

"-A Sátánizmust nem lehet eszmének nevezni. ellenben a metafizikai gyomorgörcseidet igen. "

- :-)

"Eszméim lassan szétszakadnak, állok a pőre ég alatt..."

Az én eszméim is szétszakadtak és én is feleszméltem az eszmék/eszméim által szőtt hálóból.

-Kiknek a sorsa ez?

-Erre nem én mondom ki a válasz - bár tudom.

Zoboleh! Tőlem semmit nem tudsz elvenni, de én elvehetem tőled az egész lekorlátozott világodat/világnézetedet.

Tanuld meg! Nem lentről kell kiindulni az értelmezésekben és a megértésben, hanem fentről - legfelülről kell kiindulni.

-Miért?

-Mert aki alulról értelmez, az okozatok okozatainak okozatait értelmezi. Felette nagy kár és hiábavalóság.

Az okozó szemszögéből kell látni és értelmezni!

"-A természet törvényére hagyatkozunk, ahogy már leírtam sokszor, amihez nem kell más, csak józan ész. Ha ezt továbbra se bírod felfogni, akkor milyen alapon vagdalkozol ilyenekkel? "

-Mi a természet, amiben te hiszel?

-A természet, amiben hiszel és amivel azonosulni próbálsz (!), nem más, mint a mátrix.

-Mi a mátrix?

-Matematikai alapú valóság, amit az elme teremt és tart fenn.

-Mi van a természetben? Mi működik a természetben?

-A természetben két egymással ellentétesen ható erő működik és a természetben mindent ez a két egymással ellentétesen ható erő határoz meg.

Tanuld meg, Zoboleh! Az összes vallások szent szövegei közül, a Biblia Ószövetség nevű része a legbölcsebb és a legértelmesebb.

Minden, ami tudás, abban van.

-Miért?

-Mert azt úgy vették el (erőszakkal) a régi idők bölcseitől, mert kellett a szétesőben lévő Római Birodalomnak egy ideológiai alap.

Erre az ideológiai alapra (= Ószövetség) ültették rá az Újszövetségét, ami egyedül arra szolgált/szolgál,

hogy a létezőket alacsony szinten tartsa = féken tartsa: tűrjenek, legyenek engedelmes szolgák és ne lázadjanak fel!

Az Ószövetség kései = test és vér szerinti (=júdaizált) magyarázatai csak késői, rárakódott rétegek.

(az is csak csapda)

Zoboleh! Ha bármelyik ideológiát választod, kizárod az összes többit - hogyan lehetnél úgy teljes lény?

Ha választasz: mozognod kell (a rendszer által).... a pólusok között mozogsz és inga-dozol és mozogsz,

közben pedig azt képzeled, hogy "haladsz".

Én már leszámoltam ezekkel az illúziókkal.

Éljétek ki ezeket a dolgokat, nem probléma; de utána lépjetek tovább!

Lépjetek mindig egyet-egyet önmagatok felé!

Én is ezt teszem.

2013. okt. 20. 20:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!