Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Satanistak, ti valoban elhiszi...

Satanistak, ti valoban elhiszitek amit a Spirits of Eridu-ban irnak?

Figyelt kérdés

Vettem a faradtsagot es elolvastam nehany irast, (Spiritualis hadviseles, Satani meditaciok, Satani Boszorkanysag)hogy megnezzem, mit is tanitanak, miben is hisznek ezek a magukat satanistanak vallok.

Es kozben leesett az allam, a fulem ketfelel allt, es nem akartam hinni a szememnek attol amit olvastam.

Eloszor is, a magyar forditas csak ugy hemzseg a hibas, pontatlan kifejezesektol.

Amit tartalmaz: egy takolmany, fercmu, feligazsagok, felreertelmezesek, elferditesek es hazugsagok kevereke. Ugyanakkor tartalmaz dolgokat, amelyek valoban ugy vannak.

Egy tizen-,huszon-eves tapasztalatlan fiatal ha elkezd ilyen dolgokban komolyan hinni, negativ szellemi erokkel jatzadozni, akkor belathatatlan bajt zudithat magara.

Hogy milyet ? Megbolondulhattok, a pszichiatrian kothettek ki.

Ugye lattatok mar alacsony IQs, demens, debil, mentalis retardiaval szuletett embereket ? Ok elozo eletukben fekete magiaval foglalkoztak, visszaeltek a szerzett hatalommal, amit a Satantol kaptak, es a karma torvenyenek ertelmeben most igy kell vezekelniuk!!

Hatalmat akartok ? Masok folotti hatalmat ? Megkaphatjatok. De a lelketeket kell erte cserebe adnotok.

A valodi hatalom birtokaban akkor lesztek, ha legyoztetek onmagatokat, a sajat egotokat.

Nem vagyok ellene a vallasnak, ezoterianak sem okkultizmusnak. Tanuljatok, erdeklodjetek, higyjetek valamiben.

Csak annyit akartam mondani, tanacsolni, hogy inkabb pozitiv iranyba kotelezzetek el magatokat, csak tiszta forrasbol meritsetek.

2013. okt. 2. 00:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
49%

A sátánizmus semmit nem tartalmaz a keresztény tanításokból, a keresztény tanok egyenlőek az antik bölcseletek elzsidósításával.

Nem értek egyet az idézettel. Ha utánaolvasol a tanainknak, és hogy mit jelképez számunkra Sátán, akkor ez egyértelmű.

Nézz utána a bönnek, a védikus tanításoknak,a tantrának, a preszókratikus filozófusoknak, illetve az európai népek pogány hagyományainak. Hasonlítsd ezeket össze a természet jelenségeivel és törvényeivel.

2013. okt. 13. 15:52
 22/80 anonim ***** válasza:
75%
Az idézet gondolom Súr tól származik, azért megnéznék egy Súr vs Zoboleh vitát..kuriózum lenne :D
2013. okt. 13. 17:04
 23/80 anonim ***** válasza:

Volt már rá példa nem egyszer, ami mindig úgy végződik, hogy miután rámutatok az ellentmondásaira félbeszakad az egész, majd egy másik helyen ugyanott folytatja, ahol elkezdte. Esetleg egy kihalt kérdésekhez ír újra, stb.

lásd:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__4872..

2013. okt. 13. 20:31
 24/80 anonim ***** válasza:
Pedig egyáltalán nem mond ostobaságokat, csak próbál szerintem független maradni, de az is lehet, hogy rá van kattanva valamire, többnyire úgy látom, teljesen függetleníti magát az ösztöneitől, megtagadja azt, holott, mint ember biológiai lény is jelentős ösztönökkel. Elragadta a metafizika, az anyagi dolgokat kizárja és puszta elmélkedéssé teszi azt, amit mond keverve rengeteg mindent.. Terelgetni kellene, mert értékes ember, ha valójában nem bomlasztóként működik..
2013. okt. 13. 21:09
 25/80 MissLawliet ***** válasza:
72%

Sátáninizmus keresztény tanításokat?

viccnek is rossz, és belegondolni is undorító

még csak az kéne

Éljen Sátán

2013. okt. 14. 02:33
 26/80 A kérdező kommentje:

'Az emberi ego, amig nincs felismerve es az En/Onvalo uralma ala hajtva, a satant jelkepezi, a rossz principumat.'

Ez az idezet ne SUR-tol szarmazik, en talaltam es egy mas nyelvbol forditottam, ideztem ide.

Ha Zoboleh ezzel nem ert egyet, akkor folvilagositana par mondatban arrol, hogy mi az ami nem ugy van szerinte ?

2013. okt. 14. 21:08
 27/80 anonim ***** válasza:
Várj akkor Priestrol szokott még ilyeneket :D
2013. okt. 14. 21:39
 28/80 anonim ***** válasza:

"'Az emberi ego, amig nincs felismerve es az En/Onvalo uralma ala hajtva, a satant jelkepezi, a rossz principumat."

Jó akkor induljunk ebből ki, tehát a Sátán egy jelkép, akkor gondolom a keresztény Isten is egy jelkép, namár most, akkor ha a Sátán a tiszta emberi ego, akkor a keresztény Isten mit jelképez?? Ezt a fajta Én uralta állapotot?? Nem hinném, hiszen ha megfigyeljük a keresztény istennél tisztán egoistább lényt vajmi nehezen találunk a mitológiákban. Nyílván ez felismerhető a törvényrendszeréből mely pusztán tiltó jellegű parancsokból áll szinte, valamint a feltétlen imádat, amelyet híveitől megkövetel. Aztán ugye skizoid természete, hogy meghasonlik önmagával és létrehoz alszemélyiségeket.. Fiú, Szentlélek, ami lényegében a Szentháromság...az hogy ez honnan ered és mit jelent ténylegesen Zoboleh elmondja én itt csak erre a konkrét esete asszociálok. Tehát Egoja ugy elburjánzott, hogy egy személyiség el se bírja. Így tetszeleghet emberként, áldozatként is önnön fia szerepében, mert fő személyisége nem engedheti meg hogy azt a látszatot keltse, hogy a vért misztifikálja, az áldozatot, a kínt...ez a fizikai oldala... aztán meghasonlik szellemként, lélekként, mely talán még fontosabb számára, hisz káromlása megbocsáthatatlan. De mi is ez tkp.. Számomra nyilvánvaló, hogy a keresztény agymosás első lépcsője a Krisztusi véráldozat elfogadása... ún, vérszövetség, a második pedig az, amikor a lelked alakítod hozzá, tehát egyfajta spirituális egyesülés..ez látható rengeteg videón, amikor is a különböző gyülekezetekben a Szent Szellemmel töltekeznek be. Aki jártas mágiában..sokkal jobban, mint kezdőként én az tudja, hogy a vérmágia mennyire erős, és Sátánisták számára utálatos, valamint hogy a lélek eladhatatlan, de alakítható. Ez az egész lényege... Számomra ezt takarja...tehát kereszténnyé válni= fizikai, szellemi rituálén keresztül átadni magad ennek a negatív energiatömegnek, Jehovának.

Ezek után a Sátán mint rossz principuma kijelentés erősen megkérdőjelezhető. Sátán Bibliai értelmezésében is pont hogy felmutatta, hogy az Ego nélkül rabszolga maradsz, mert az Én így igazából nem is kap értelmet.. Éppenhogy az Ego nélküli Önvaló az, ami oda vezet, hogy a lelked egybe akarod olvasztani azzal, amiről igazából fogalmad sincs micsoda, amit fentebb kifejtettem...ez a kereszténység célja

2013. okt. 15. 09:56
 29/80 A kérdező kommentje:

==============Nem ertem # 28 utolso mondatat.

Kereszteny tanok helyett en az osi ezoterikus bolcsesseget tanulmanyozom mert azokkal a nezetekkel ertek egyet(teozofia, antropozofia, kabbala). Ezek szerintem Isten nem egy leny, hanem maga a letezes/tudat/consciousness/being. Vagyok Aki Vagyok = Isten/Onvalo

Isten az emberben az EnVagyok tudatakent van jelen. Ontudat. Tudom, hogy letezem, hogy vagyok, hogy elek. Ez a szellemi resz bennunk, orokkevalo, valtozatlan.

Az ego alatt az emberi szemelyiseget ertem. Az ember teste, gondolatai es erzelmei alkotjak az egojat. Az ego tulajdonsagai mindig valtoznak. Ez a resze az embernek reinkarnalodik.

Az aki az emberben azt mondja, erzi, tudja: En Vagyok, az a tudatom.

Aki bennem gondolkodik, az egom.

Ez a ketto nem ugyanaz, hanem ket kulombozo dolog.

Jezus tanitasanak lenyege: az egodat allitsd az Onvalod/Magasabb Ened szolgalataba - tagadd meg onmagad (az egodat gyozd le).

Mert az egonk all az utjaban annak, hogy 'olyanok legyunk, mint az Isten'. Az egonk olyan mint a felho, amelyik eltakarja a Napot, ami az Istent szimbolizalja.

2013. okt. 15. 21:29
 30/80 MissLawliet ***** válasza:
53%

28-as

nagyon szuper, igaz minden szó

2013. okt. 16. 01:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!