Satanistak, ti valoban elhiszitek amit a Spirits of Eridu-ban irnak?
Vettem a faradtsagot es elolvastam nehany irast, (Spiritualis hadviseles, Satani meditaciok, Satani Boszorkanysag)hogy megnezzem, mit is tanitanak, miben is hisznek ezek a magukat satanistanak vallok.
Es kozben leesett az allam, a fulem ketfelel allt, es nem akartam hinni a szememnek attol amit olvastam.
Eloszor is, a magyar forditas csak ugy hemzseg a hibas, pontatlan kifejezesektol.
Amit tartalmaz: egy takolmany, fercmu, feligazsagok, felreertelmezesek, elferditesek es hazugsagok kevereke. Ugyanakkor tartalmaz dolgokat, amelyek valoban ugy vannak.
Egy tizen-,huszon-eves tapasztalatlan fiatal ha elkezd ilyen dolgokban komolyan hinni, negativ szellemi erokkel jatzadozni, akkor belathatatlan bajt zudithat magara.
Hogy milyet ? Megbolondulhattok, a pszichiatrian kothettek ki.
Ugye lattatok mar alacsony IQs, demens, debil, mentalis retardiaval szuletett embereket ? Ok elozo eletukben fekete magiaval foglalkoztak, visszaeltek a szerzett hatalommal, amit a Satantol kaptak, es a karma torvenyenek ertelmeben most igy kell vezekelniuk!!
Hatalmat akartok ? Masok folotti hatalmat ? Megkaphatjatok. De a lelketeket kell erte cserebe adnotok.
A valodi hatalom birtokaban akkor lesztek, ha legyoztetek onmagatokat, a sajat egotokat.
Nem vagyok ellene a vallasnak, ezoterianak sem okkultizmusnak. Tanuljatok, erdeklodjetek, higyjetek valamiben.
Csak annyit akartam mondani, tanacsolni, hogy inkabb pozitiv iranyba kotelezzetek el magatokat, csak tiszta forrasbol meritsetek.
Ne is erőlködj súr, a sok felhalmozott idióta zagyvaságod a halovány értelemfoszlányaidat is hiteltelenné, értéktelenné teszi.
Össze-vissza habratyolsz. Talán majd egy szép napon rájössz.
"Ugye lattatok mar alacsony IQs, demens, debil, mentalis retardiaval szuletett embereket ? Ok elozo eletukben fekete magiaval foglalkoztak, visszaeltek a szerzett hatalommal, amit a Satantol kaptak, es a karma torvenyenek ertelmeben most igy kell vezekelniuk!! "
Sátánizmus és lélekvándorlás egy kontextusban? A Sátán nem a Bibliához tartozik?
Nem. Pogány panteonok megegyező Isteneiből hozták létre a biblikus Sátánt.
A kurd Yezidik is Shaitannak hívták az Istenüket a Melek Taus titulus mellett. Maga a Satan kifejezés szanszkrit eredetű, nem héber.
Én 17 éves vagyok és én is Sátánista vagyok.És még sem bolondultam meg és nem voltam pszihchiátrián.A karma az egy hülyeség amit csak a zsidók meg a keresztények találnak ki hogy vissza tartsák az embereket a valódi spirituális hatalomtól.Egyébként ha fekete mágiával foglalkozik valaki és utána ha kitisztítja az auráját és csakráit és még napokig foglalkozik csakra és aura tisztítással akkor nem fog visszaütni az ártó energia.
Sokak szerint azért történnek rossz dolgok az emberekkel,mert ők erkölcstelenek,kicsesznek mások életével meg stb.. és akkor vele is hasonló dolog fog történni mert kicseszett másokkal.De ugyanúgy megtörténhetnek egy jófiúval is ugyanezek a dolgok attól függetlenül hogy ő senkinek nem akart rosszat.Az életben nem azért történnek rossz dolgok pl balesetek,betegségek stb, mert valaki rossz indulatú vagy rossz akaratú,hanem azért mert az emberiség nagyon alacsony spirituális szinten van.
Ha hogy valaki elkötelezi magát Sátánnak és a Pokol Seregeinek,attól még senkinek nem lesz természetfeletti hatalma meg semmivel se lesz jobb.A valódi hatalmat minden embernek magában kell kifejleszteni érőmeditációk által ami Sátántól és az Istenektől Származik.
Az emberi lelket EGYÁLTALÁN NEM LEHET ELADNI!! mert az a tied!Ezt is csak Sátán ellenségei(zsidók,keresztények)
terjesztik,hogy ő gonosz meg csak az emberiség megrontója,stb. A zsidó keresztények azért hazudnak ilyen sokat az egész Sátánizmusról,hogy távol tartsák az embereket a valódi hatalomtól.
"A valódi hatalom birtokában akkor lesztek, ha legyőzitek önmagatokat, a saját egótokat."
Ez is csak egy hihetetlen baromság.Pont ezek rontják el az embert ha megtagadja saját magát,saját érzéseik meg saját egóját,ami tökéletesen előkészíti a terepet egy tökéletes elme illetve idegbetegségnek,amivel a pszichológusok is nagyon tisztában vannak.Nem semmiért lehet elmebajos egy ember ha az egó hiányzik.Az egó híján szenvedő embereket úgy támadhatják és úgy használják ki,ahogy akarják ami a kereszténység célja hogy az emberek rabszolgák legyenek.
Egyébként amióta Sátánista vagyok meg rendszeresen csinálom az erő meditációkat az életemben több a szerencse és boldogabb is vagyok,szinte jobb irányba fordult az életem.Nem tudom ebbe mi negatív van?
Brutálisan el vagy tévedve, 66-os! Sosem voltak törölve olyan kommentek, amik megcáfolták volna a Spirits of Eridu-n és társoldalain leírtakat, már csak azért sem, mert nem igazán lehet megcáfolni tényeket.
Maximum ostoba, kötekedő trollok mocskolódásai és értelmetlen hozzászólásai lettek eltávolítva a megfigyelésem szerint.
Nagy eszetlenségeket hordtál itt össze-vissza, én nem villognák ekkora fokú tudatlansággal.
Arról nem is beszélve, hogy milyen alapon kritizálja meg bárki is a spirituális sátánizmust,így az oldalainkat is, amíg nem ismeri teljesen, nem olvassa végig teljesen. Ez iszonyat primitív viselkedés, megpróbálni úgy vitázni valamiről, hogy nem is ismered igazán...
Vagy talán te is a fizetett bértollnokok közé tartozol, akik szüntelenül feketítik és mocskolják a spirituális sátánizmust? Meglehet...
Ha esetleg lesz valaki értelmes, rajtunk kívül is, aki idetéved, ebbe a szartengerbe, annak javasolnám ebben a threadben az egyetlen értelmes, reális ember, Z válaszait, ill. a többi spirituális sátánista válaszát elolvasni, valamint a kérdéses blog bejegyzéseit.
Tehát mi a tanulság gyerekek?
Csak istent kell birkaként szolgálni!!!
Mást nem szabad!!! :)
Rengeteg idióta mese született, ez csak egy a sokból. Mivel különb ez, mint a többi? Ezek együtt alkotják a hazugságok labirintusát, aminek ezen vallás képviselõi csak kis részei egy nagyobb és összetettebb hazugsàgnak. És hogy védik nemlétezõ igazukat... Tetszik nekik a "játék", amivel egy/más ellen fordulhatnak, Bár részigazság akad mindenütt, de az túl kevés ahhoz, hogy tisztán lássuk a dolgokat, amikrõl sokan azt hiszik, hogy értik, pedig nem.
U.i: de szórakoztató, hogy a csillagjegyemet (vízöntõ, bak aszcendens) ehhez a kitalált lényhez adták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!