Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Satanistak, ti valoban elhiszi...

Satanistak, ti valoban elhiszitek amit a Spirits of Eridu-ban irnak?

Figyelt kérdés

Vettem a faradtsagot es elolvastam nehany irast, (Spiritualis hadviseles, Satani meditaciok, Satani Boszorkanysag)hogy megnezzem, mit is tanitanak, miben is hisznek ezek a magukat satanistanak vallok.

Es kozben leesett az allam, a fulem ketfelel allt, es nem akartam hinni a szememnek attol amit olvastam.

Eloszor is, a magyar forditas csak ugy hemzseg a hibas, pontatlan kifejezesektol.

Amit tartalmaz: egy takolmany, fercmu, feligazsagok, felreertelmezesek, elferditesek es hazugsagok kevereke. Ugyanakkor tartalmaz dolgokat, amelyek valoban ugy vannak.

Egy tizen-,huszon-eves tapasztalatlan fiatal ha elkezd ilyen dolgokban komolyan hinni, negativ szellemi erokkel jatzadozni, akkor belathatatlan bajt zudithat magara.

Hogy milyet ? Megbolondulhattok, a pszichiatrian kothettek ki.

Ugye lattatok mar alacsony IQs, demens, debil, mentalis retardiaval szuletett embereket ? Ok elozo eletukben fekete magiaval foglalkoztak, visszaeltek a szerzett hatalommal, amit a Satantol kaptak, es a karma torvenyenek ertelmeben most igy kell vezekelniuk!!

Hatalmat akartok ? Masok folotti hatalmat ? Megkaphatjatok. De a lelketeket kell erte cserebe adnotok.

A valodi hatalom birtokaban akkor lesztek, ha legyoztetek onmagatokat, a sajat egotokat.

Nem vagyok ellene a vallasnak, ezoterianak sem okkultizmusnak. Tanuljatok, erdeklodjetek, higyjetek valamiben.

Csak annyit akartam mondani, tanacsolni, hogy inkabb pozitiv iranyba kotelezzetek el magatokat, csak tiszta forrasbol meritsetek.

2013. okt. 2. 00:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
40%

Egyszerűen:

-Mi a Spirituális Sátánizmus? (SS)

-Egy újabb divathóbort.

2013. okt. 20. 20:19
 42/80 anonim ***** válasza:
56%

Kezdek attól tartani, hogy funkcionális analfabéta vagy.

Egyrészt írtam, hogy ezt nem lehet eszmeként felvázolni, nem besorolható az ideológiák közé.

De még ha erőltetetten ráhúzzuk az eszme jelzőt, akkor se származhat "kívülről" mivel -ha eddig nem fogtad volna fel, csak is a természet törvényszerűségei a mérvadóak. Ez a tény cáfolja azt a feltételezésedet is, hogy dekadenssé fog válni az egész. A kereszténység erőltetett, természet és emberellenes. Szerinted miért kellett erőszakkal téríteni?

-Már ezt is írtam, te tényleg nem tudsz olvasni: Az önismeret nálunk az alapok alapja: Szóval szerinted az önismeretet alappillérként számontartó "eszme" fosztja meg az embert az önismerettől, és alacsony tónuson tartja. De mégis mivel? Avval, hogy az egyén és emberiség fejlődését és teljes felemelkedését szorgalmazza? Mit ártott neked a logika? A sokadik pofont adod szegénynek.

-Van Sátánnal kapcsolatos tapasztalatod?

Nincs. Mi alapján állítasz bármit is róla?

Az értelmetlen elvont fröcsögéseidre nem reagálok többet, (hátha úgy mellőzöd idővel) úgyhogy folytassuk a Kundalinivel:

NINCS semmilyen Kundalinivel kapcsolatos tapasztalatod. te magad jelentetted ki egy kérdésedben. Ergo azt se tudod, hogy mi az.

Megint csak elvont allegöriákban beszélsz, amit ráadásként értelmezni se tudsz. A koronacsakrához képest a többi energia központ is "alantasabb" ennyi erővel azok is fölöslegesek és károsak brilliáns gondolatmeneted szerint. Amiről halvány fogalmad sincs, hogy mi lehet, arról miért magyarázol ostobaságokat össze-vissza?

A bibliáról hol ezt, hol az ellenkezőjét írod, fényesen mutatja mennyire hiteles a véleményed.

Bla bla bla, újabb meta-moslékrengeteg a zavarodott "eszmementes" elmédboől, amivel semmit se válaszolsz meg, senki nem kérdezte, sehogy sem kötődik a témához.

Élvezet számodra égetni magad?

Elveheted az eszméimet és a világomat? De nagy jampi vagy. Erre mást már nem tudok mondani.

Ha divathóbort az SS, akkor:

-miért nem foglalkoznak a meditációs gyakorlatok tudományo hátterével behatóan?

-Miért nem integrálják a közoktatásba?

Miért árad minden média instrumentumból az általunk hírdetett szellemiségnek az ellenzése, lejáratása? Miért fontos a sok pogány/nemzeti szocializmus ellenes propaganda? Miért megy ezerrel a holo-ipar?

Nem kell válaszolni a kérdésekre.

Ui: Ha komolyan azt hiszed, hogy érdekel az, hogy hány minuszt és hány pluszt nyomnak a hszeimre, illetve ha szerinted ez mérvadó, akkor

Nagyobb gyōkér vagy, mint gondoltam.

2013. okt. 20. 21:33
 43/80 anonim ***** válasza:
66%
Valószínűbb, hogy Súr egy beépített bomlasztó, vagy valami hasonló...ki tudja..néhány kezdő beveheti a dolgait, de annyira elvontan beszél, sokszor E/3-ban, hogy valószínűleg nem teljesen épp. Valamibe nagyon beleártotta magát, ami nem tett jót neki...
2013. okt. 20. 21:39
 44/80 anonim ***** válasza:
20%

-az egyik terminál..... mindkét terminált realizálni kell és egy stabil alapot is a két terminálnak.... a dolog csak így működik.

(a megtagadott mester engem így tanított)

egyterminálos elképzelések ebben az univerzumban nem működnek/működhetnek

"A bibliáról hol ezt, hol az ellenkezőjét írod, fényesen mutatja mennyire hiteles a véleményed."

- te mondád (!!!) .... nem ragadhatok le semmiben!

A szenvedés kezdete leragadni/megragadni valamiben.

"Miért árad minden média instrumentumból az általunk hírdetett szellemiségnek az ellenzése, lejáratása?"

- ne csüggedj! az általatok hirdetett szellemiség most emelkedik fel - én már látom (a jövőt).

(((Szőke haj, kék szem és 80-as IQ : a "kiválasztott egyformák". Mind ugyanazt csinálják, hiszik, teszik és érzik, gondolják.)

.. tudod, itt (ebben az univerzumban) minden szinuszhullámformát ölt ... ezt, ami itt van, a szinuszhullám alakja ábrázolja.

Tudod: Hégeli dialektika : hatás + ellenhatás = eredmény. = Nincs változás, legfeljebb annyi, hogy még lejjebb süllyednek a skálán.

Az egész erről szól és erre megy ki. (szemeim előtt van)

"Ui: Ha komolyan azt hiszed, hogy érdekel az, hogy hány minuszt és hány pluszt nyomnak a hszeimre, illetve ha szerinted ez mérvadó, akkor

Nagyobb gyōkér vagy, mint gondoltam.

"

- Szerinted én magam vagyok a kundalini, mert a kundalini maga a gyökér - ha még nem tudnád.

2013. okt. 27. 01:18
 45/80 anonim ***** válasza:
14%

Egy infó: a Biblia egyértelműen kétterminálos filozófia (a bölcs számára) .... - bár csak erről a rendszerről szól és nem megy túl rajta

és alapból hibás posztulátumokat ültet el az emberben (=lekorlátozóakat);

azt csak egy hívő képzelheti, hogy a Biblia egyterminálos világértelmezés/filozófia.

SS:

a ti alapvető hibás/rossz/ártalmas/lekorlátozó alapposztulátumotok az,

hogy benneteket valaki (Enki, Sátán) valamikor teremtett. (!!!!!!!!!!!!!!!!)

Valódi tudást, - ismeretet ilyen alapra nem lehet építeni. (!!!)

A kevesek (=akik kevesen vannak) értsék meg a szavaimat!

2013. okt. 27. 01:24
 46/80 anonim ***** válasza:
62%

Már megint ostobaságokat szajkózolèrtelmes magyaràzat nèlkül, azellenèrveket figyelmen kîvúl hagyva.

Szóval össze-vissza beszélsz egy valamiről, az azért van,hogy elkerüld a szenvedést.

A hégeli dialektikára erősen rányomta a bélyegét a kereszténysége.

Milyennszőke-kék szem? Ilyen büdös gyōkér vagy?

Ki mondta, hogy ez egy egyetemes ideál, és ilyenné kell válnia mindenkinek? Ezt sehol sem írta senki. Aki viszont így születik, annak minden joga meg van arra, hogy büszke legyen a fajára, és védelmezze azt. Ez nem divat, ez. Természetébe benne van minden élőlénynek.

Gratulálok, hogy látod a jövőt, de az ilyen alapvető igazságokat meg továbbra se bírod feldolgozni. Keress már egy közeleső Taigetoszt magadnak. Mindenki jól járna vele.

2013. okt. 27. 18:28
 47/80 anonim ***** válasza:
11%

Z:

akik a szcientológiát a nyolcvanas évek elején felvásárolták (és mindent átalakítottak benne, visszamenőleg is ! - mert mindig ez történik),

egy hatékonyság, egy "mennyiség" után ők fogják a Spirituális Sátánizmust is felvásárolni és (visszamenőleg !) átalakítani - amennyiben szükségük lesz rá.

(Mindig mindent ők alakítanak át.... persze lehet, hogy csak - hajlamaiknál fogva - eszközök... ami talán még sokkal valószínűbb.)

Ebben a rendszerben mindig ez történik...

...de....

...mindez nagyon-nagyon túlmutat a napjainkban megszokott emberinek tekintett mértékeken.

Napjaink emberinek tekintetett mértékei, - léptékei erősen lekorlátozott mértékek,léptékek....

....és - sajnos - a spirál, amin az emberiség (mögötti lényeg) lefelé halad (lehetséges, hogy egyre szűkül és zsugorodik....

....és végül csak AZ ANYAGGAL VALÓ TELJES AZONOSSÁG marad a skála alján, utolsó posztulátumként. (=egybeolvadásként = EGY-be olvadásként .... a ti filozófiátok is beszél erről)

(reaktív posztulátumként)

Ez a bolygó (talán) már évmilliárdok óta börtönbolygó az ember mögötti lényeg számára és innen talán (nagyon-nagyon) nehéz elmenni.

Azt mondom nektek, (akik méltók vagytok rá), keressétek a TUDÁS-t, de tartok tőle, hogy nem fogtok egyebet találni (az általam itt leírtakon kívül).

Bár ne lenne igazam (, de félő, hogy igazam van).

....

Az elvi lényege kb. az az egésznek, hogy a teremtés(illúzió) kezdete óta pozitívan csomagolt (!!!) negatív posztulátumokat (hiteket, világnézeteket, kozmogóniákat, filozófiákat stb.) kaptok

és ezért magatoknak és persze egymásnak ezt teremtitek meg.

Ez, amiben éltek/élünk egy realitásháló = egyszerre realitás és egyszerre háló is.

Soraimat - melyeket ide írtam (a GYK-ra), az elfogulatlan értelmeseknek ajánlom figyelmébe.

Nem minden igaz, abból, amit leírtam, de sok minden van benne, ami túlmutat napjaink megszokott ismeretein.

És:

Legyetek tisztában (mindig) azzal, hogy tőrök között jártok és hogy sáncok (cölöpök) felett vezetnek lépteitek!

2013. okt. 27. 22:28
 48/80 anonim ***** válasza:
59%

A felvásárlás eleve kizárt már leírtam régen, nem szeretem egy illiterátus miatt ismételni magam.

Úgy beszélsz az anyagi világról, mintha valami szörnyű börtön lenne. Fényesen mutatja mennyire életképtelen vagy - így vevő az ilyen torzított spirituális maszlagra.

Mi nálunk nincs semmi EGY-be olvadás, továbbra se tudsz olvasni.

2013. okt. 29. 10:36
 49/80 MissLawliet ***** válasza:
53%

Súr, már bocsi,hogy beleszólok, de menj el a pszichiátriára.

én nem tartom magam okosnak, de hogy nálad valami hibádzik ezzel az összevissza halandzsa szöveggel, az biztos.

2013. okt. 30. 03:33
 50/80 anonim ***** válasza:
65%

Zoboleh! Míg teremtmény vagy, addig nem lehetsz teremtő!

Addig csak eszköz lehetsz mások kezében.

Ezek a mások a tőletek elvett energiákkal alkotnak meg valamit a maguk számára - mindig ez történik.

-Miért?

-Mert az energia (=mágikus műveletekhez szükséges energia) itt, ebben a rendszerben véges. (!!!) Ezért kell másoktól elvenni/kicsalni/összegyűjteni a "manát". (!!!)

Lásd: "Démonok felszabadítása az SS-ban." = a mágikus energiáitok kicsalása valaki mások műveleteihez.

Ezerszer írtam már: itt ebben a rendszerben minden az energia körül forog.

Mindig az energiák áramlásának irányát kell figyelni, mert mindig ez a lényeg. (!!!)

(a pénz is egyfajta energia stb. stb.)

-Miért térítenek? Miért terjesztenek hiteket?

-Ezért (amit az előbb leírtam).

A nordikus sátánisták: az egyik lobbi; a már régóta pinkbe öltözött homoerotikus férfiak (valójában ők is sátánisták): a másik lobbi.

Mert ez a két lobbi van. (Jákin és Boáz = a két kéz, de a Fej: Egy.)

Egyiktől átmehettek a másikakat szolgálni, de akkor is csak szolgák maradtok.

A szolga azért szolga, mert másoknak dolgozik.

Te azt gondolod, hogy megkaptátok a "mágia szent tudományát",

de - megsúgom neked, nem kaptátok meg....

...valójában csak a "kiválasztottak" egyik lobbijának asszisztensei, kiszolgálói vagytok.

Mert itt minden energetika.

Aki felküzdötte magát "istenné", az nyeli el a felé áradó energiákat.

Bárki isteni szintre juthat (ha nagyon erős és kitartó), ezt legfeljebb csellel-csalással tudja a többi "isten" megakadályozni.

(a régi indiai szövegek még erről (is) szólnak)

A kívülről irányított mágikus műveletekben kaptok valakiktől egy eszme-/gondolatrendszert, amivel ezek a valakik felébresztik/aktiválják az energiáitokat.

...mert az egész erre szolgál.

A kontroll persze végig megmarad.

(milyen mágus az, akitől erősebbek az általa irányított/kontrollált lények?)

Ha tudnád, hogy már milyen régóta zajlik ez a Földön... persze veletek mindig elhitetik, hogy "most kell mindent beleadni, mert most jött el a nagy csata ideje...)

Az egész csak energetika és a mágikus energiáitok aktiválásáról szól - mert kell másoknak !!!

Hitler és Aldebaran ? Mese.

Hitler és a szürkék? Inkább.

Egyiptom és a szürkék (a technológiáikkal)? Inkább.

Plejádi felszabadítás? Kb. mese.

A technika eredete a szürkék? Meglehet.

Klónozottak (=nincs lelkük), technicizáltak. Tipikus "antikrisztusi fajta".

Aleister Crowley kikbe akadt nagy valószínűséggel bele? A szürkékbe (=az emberiség isteneibe... vagy az emberiség isteneinek segítőibe).

Reptiliánok? Mese.

X-bolygó? Nibiru? Kb. mese.

Hitlert két elmélet foglalkoztatta és kb kettőt vett komolyan: Hans Hörbiger elméletét és Edgar Dacque elméletét - a többi - az OTO alapúak - szerintem nem igazán érdeklete.

Ez persze nem azt jelenti, hogy az OTO cuccának nincs nagy hatása pl. a jelenlegi világban.

Ti is abba csatlakoztatok be. (egy nagyon alap-szinten)

Az OTO cucca egyébként - szerintem - nagyon veszélyes cucc.

Karl Maria Wiligut: szerintem nem lehetett egy nagy ész (Himmler látnoka).

Az emberek szeretnek álmodozni és szeretnek misztifikálni, dolgokat pl. múltat megszépíteni - de attól még mindezek nem lesznek igazak.

Napjaink feltámadó "náci romantikája" egyébként egy hazugság.

A nácikat mindig is a MECHANIKUS engedelmesség = MECHANIKUSSÁG, MECHANIKUSSÁGRA = GÉPIESSÉG-re való hajlam = gépiesség jellemezte.

Az egyik világkép a GÉP-et erősíti az Emberben, a másik az Állatot - mindkettő lefelé viszi őt a skálán.

Hétközben legyél gép és gürizz, hétvégén viszont lehetsz állat... pl. "kikapcsolódásként" leihatod magad.

(((...csak Ember nem lehetsz...)

Z: nem feltétlenül érted írtam le mindezt, amit itt leírtam, hanem azokért, akikben még erősebb (és él) az Ember.

2013. okt. 31. 00:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!