Szkeptikusok erről mit gondoltok?
Ha megnézed a nagy Sámánokat,Táltosokat,Tibeti Buddhistákat, egésznap meditáló Shaolin kung-fusokat,Bölcs tudósokat,ezotvseket az Enigma műsorának duci műsorvezetőnőjét, egyszerűen mindenki ugyanazt mondja az élet értelméről keletkezéséről : Isten öröktől fogva van, Ő termemtett mindenkit, a lélek halhatatlan és mind egy egész részei vagyunk, ezért nem szabad bántani senkit pl sátánistáknak sem. Mi vonzuk be a sorsot, azt kapjuk amit adunk.
Nem gondoljátok, hogy ha mindenki ezt mondja. Minden szent, bölcs ember, akkor nem tévedhet mindenki alapon igazuk lehet ?
A buddhista biztosan nem mondja, hogy mindent Isten teremtett, mert a buddhizmusnak nincs istene.
A Shaolinoknak pedig szintén nincs istene.
Egyébként ha mind azt mondaná, hogy ugorj a kútba, jó poén, akkor mindenki nem tévedhet alapon megteszed?
Mankó meg annak kell, aki nem tud járni.
Ezzel vitatkoznék.azt inkább tartom gyengének, aki valami számára megmagyarázhatatlan dolog láttán máris a vallásba menekül.
Hogyan jött létre a világegyetem?El sem tudom képzelni.Sebaj, valaki biztosan mindent megteremtett.Probléma megoldva.
Ez inkább gyengeség.
Érdekes az, hogy magyar emberek, sosem gondolják végig a problémát, kérdést, mindíg csípőből adnak olyan választ ami a éppen előszőr eszükbe jut.
Az első is ezt tette. előszőr is, az ember gyenge valóban az és szüksége van egy támaszra, spirituálisan is. Ez lehet iSTEN. Másrészről pedig egy új nézőpontot vetettem fel és arra kellene reagálni és te azt tetted, ami a vallásról eszedbe jut leírtad XD
Ha a legyek azt esznek nem tévednek valóban nem, mert nekik a szervezetüknek az kell. Sok vitamin van benne és ők le tudják bontani, csak te nem, amúgy ehetnél azt te is:)
Most a Buddhisták is ugyanolyan Istenben hisznek, csak ők ezt nem nevesítik meg, de ugyanazt mondják el szavakkal. Gyakorlatilag minden bölcs,sokat gondolkodó ember ugyanazt fejezi ki. Nem kellene ezen elgondolkodnotok, hogy igazuk van? A te utatok is erre vezet...lehet hogy még nem ebben az életetekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!