Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek így meg lehet...

Szerintetek így meg lehet átkozni valakit?

Figyelt kérdés

Van egy személy, aki sok mocskossággal hitegetett, kihasznált megalázott, majd eldobott mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá, mint egy rongyot...

Bosszút akarok rajta állni, lenne más módja is de nem akarom olyan téren bepiszkítani a kezem, csak lelkileg akarom hogy megtörjön, és visszakapja, amit velem tett

Kigondoltam, hogy éjfél körül a szemétségeket amit művelt felírom egy papírra, majd a fényképével egyetemben ezt elégetem, gyertya mellett( lehet akár 3 db háromszögben), illetve felírom hogy miben szeretném ha bűnhődne és átélne, ezeket pedig a véremmel és a viasszal lepecsételhetném, így csak én oldhatnám fel..persze mellette elmondok bizonyos szöveget, hogy miért volt erre szükség, és esetleg megerősítést, segítséget kérek..

2013. márc. 27. 08:10
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Azt is tudok, de annyiért még megdughatsz engem is XD
2013. ápr. 2. 18:00
 42/43 anonim válasza:
Én értek az átkozáshoz!de csak azokat büntetem kik nem halgatnak rám!ártatlanokat sohasem átkozok!
2015. jan. 30. 01:52
 43/43 anonim válasza:
Végül mi történt, hogy vészelted át? Engem érdekelne. Sajnos sok kioktató kommentet olvasok. Van az a helyzet, amikor az ember agya elszáll és mindenre képes, kicsit kicsúszik a lába alól a talaj. Hasonlón megyek én is keresztül. Tudom sok marhaságot csinálok mostanában, de kapaszkodom mindenbe. Bevallom néztem én is átkozódós videót is, de megvalósításig nem jutottam. Itthon sírok egyedül és minden reggel vidáman irány a meló majd este haza és sírás. Nem láthatják rajtam. Nem akarok hisztizni, azt akarom, hogy azt lássák jól vagyok, de belül végem.
2023. aug. 28. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!