Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek így meg lehet...

Szerintetek így meg lehet átkozni valakit?

Figyelt kérdés

Van egy személy, aki sok mocskossággal hitegetett, kihasznált megalázott, majd eldobott mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá, mint egy rongyot...

Bosszút akarok rajta állni, lenne más módja is de nem akarom olyan téren bepiszkítani a kezem, csak lelkileg akarom hogy megtörjön, és visszakapja, amit velem tett

Kigondoltam, hogy éjfél körül a szemétségeket amit művelt felírom egy papírra, majd a fényképével egyetemben ezt elégetem, gyertya mellett( lehet akár 3 db háromszögben), illetve felírom hogy miben szeretném ha bűnhődne és átélne, ezeket pedig a véremmel és a viasszal lepecsételhetném, így csak én oldhatnám fel..persze mellette elmondok bizonyos szöveget, hogy miért volt erre szükség, és esetleg megerősítést, segítséget kérek..

2013. márc. 27. 08:10
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Utolsó, meg itt sokan olyan mintha gondolatolvasók lennétek, erre is gondoltam mivel anno elég sok ilyen dologgal foglalkoztam sajnos..mármint nem aktívan csak ilyenek hogy háttérhatalom, meg ki áll mögöttük, volt pár alvási paralizises élményem, volt rengeteg kísértés de legyőztem, és mindig is mondtam magamban hogy engem nem tud megkísérteni a gonosz semmilyen formában, szóval nagyra voltam ezzel, de már nem hiszek ebbe a jó-gonosz kontrasztban, már ezek a szavak értelmét vesztették nálam... bizonyos eszközöket és erőket a szolgálatainkba állíthatunk és nem kell feltétlen hogy nekünk bajunk legyen..lehet ez egyfajta szimbiózis is..
2013. márc. 31. 18:23
 32/43 anonim ***** válasza:
jaj neee
2013. márc. 31. 18:55
 33/43 A kérdező kommentje:
mi baj????
2013. márc. 31. 19:19
 34/43 anonim ***** válasza:

Ha eljutsz addig a magabiztosságig,hogy a gonosz már nem csap le rád,akkor a gonosz,akkor fog rád lecsapni.

Hisz mikor az emberek valami oknál fogva,ha elszállnak,hogy velük rossz nem történhet,kikapcsol az automatikus önvédelmi rendszerük...............és nem ismerik fel a bajt.

2013. márc. 31. 20:35
 35/43 A kérdező kommentje:
Sztem ha van, és olyan értelemben van "gonosz", ami a köztudatban van, akkor az felhagy olyanok "zaklatásával" aki már bizonyítottak és látták már hogy sokat elviselnek, így talán tisztelhetik is és segítséget is nyújthatnak... Sztem az átok,és hasonló dolgok pusztán energiák, amik akár megszemélyesülhetnek is valamilyen formában, vagy ha vannak specializálódva lények, akkor ezen energiákból táplálkoznak, de akiknek nagy a lelki erejük, pajzsuk arról leszállnak....
2013. márc. 31. 20:41
 36/43 anonim ***** válasza:

Tisztára mint egy tini hisztije. Hány éves vagy?

Ostobaság ilyenekkel foglalkozni, ahelyett hogy megbüntetnéd a kiszemelt áldozatot, te fogsz beleőrülni. Szóval vegyél egy nagy levegőt a többit meg bízd a sorsra. Hidd el amit elkövetett ellened azt visszakapja.

2013. ápr. 2. 09:59
 37/43 anonim ***** válasza:

A kérdés kapcsán az alábbiak jutottak eszembe: A szellemi törvények nem ismerése, még nem mentesítenek a felelősség alól. Vagyis, ha valamit rápakolsz, azt többszörösen visszakapod.

Kérj be inkább magadnak megértést, és megoldást a problémádra!

Akkor tudsz legjobban túllépni ezen, ha gyógyulásodon dolgozol, és elengeded!!

Bármi, amit fent írtál, azokkal csak még jobban magadhoz láncolod, és nem fogsz tudni megszabadulni a gondolatától sem, pláne nem továbblépni.

2013. ápr. 2. 10:00
 38/43 A kérdező kommentje:
Köszi már kezdek rájönni, nem az a lényeg itt, hogy ne lennék tisztába, csak nem érdekelnek a szellemi törvények ha olyan állapotomban vagyok. Talán ez a vacak időjárás is közrejátszik, hogy agresszívabb vagyok és nem tudok pozitívan gondolkozni, mivel már elegem van és napfényt akarok, nem csak testileg szellemi szinten is de hát, ha a fizikai síkon ingerült vagyok a szellemi energiáim is a béka segge alatt vannak...
2013. ápr. 2. 13:31
 39/43 anonim ***** válasza:
Adj nekem 50 ezret, és sìrva fog tölled bocsánatott kérni.
2013. ápr. 2. 14:18
 40/43 A kérdező kommentje:
XDXDXD...... annyiból inkább elmennék örömlányhoz :D :P
2013. ápr. 2. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!