Szerintetek így meg lehet átkozni valakit?
Van egy személy, aki sok mocskossággal hitegetett, kihasznált megalázott, majd eldobott mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá, mint egy rongyot...
Bosszút akarok rajta állni, lenne más módja is de nem akarom olyan téren bepiszkítani a kezem, csak lelkileg akarom hogy megtörjön, és visszakapja, amit velem tett
Kigondoltam, hogy éjfél körül a szemétségeket amit művelt felírom egy papírra, majd a fényképével egyetemben ezt elégetem, gyertya mellett( lehet akár 3 db háromszögben), illetve felírom hogy miben szeretném ha bűnhődne és átélne, ezeket pedig a véremmel és a viasszal lepecsételhetném, így csak én oldhatnám fel..persze mellette elmondok bizonyos szöveget, hogy miért volt erre szükség, és esetleg megerősítést, segítséget kérek..
Ha eljutsz addig a magabiztosságig,hogy a gonosz már nem csap le rád,akkor a gonosz,akkor fog rád lecsapni.
Hisz mikor az emberek valami oknál fogva,ha elszállnak,hogy velük rossz nem történhet,kikapcsol az automatikus önvédelmi rendszerük...............és nem ismerik fel a bajt.
Tisztára mint egy tini hisztije. Hány éves vagy?
Ostobaság ilyenekkel foglalkozni, ahelyett hogy megbüntetnéd a kiszemelt áldozatot, te fogsz beleőrülni. Szóval vegyél egy nagy levegőt a többit meg bízd a sorsra. Hidd el amit elkövetett ellened azt visszakapja.
A kérdés kapcsán az alábbiak jutottak eszembe: A szellemi törvények nem ismerése, még nem mentesítenek a felelősség alól. Vagyis, ha valamit rápakolsz, azt többszörösen visszakapod.
Kérj be inkább magadnak megértést, és megoldást a problémádra!
Akkor tudsz legjobban túllépni ezen, ha gyógyulásodon dolgozol, és elengeded!!
Bármi, amit fent írtál, azokkal csak még jobban magadhoz láncolod, és nem fogsz tudni megszabadulni a gondolatától sem, pláne nem továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!