Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek így meg lehet...

Szerintetek így meg lehet átkozni valakit?

Figyelt kérdés

Van egy személy, aki sok mocskossággal hitegetett, kihasznált megalázott, majd eldobott mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá, mint egy rongyot...

Bosszút akarok rajta állni, lenne más módja is de nem akarom olyan téren bepiszkítani a kezem, csak lelkileg akarom hogy megtörjön, és visszakapja, amit velem tett

Kigondoltam, hogy éjfél körül a szemétségeket amit művelt felírom egy papírra, majd a fényképével egyetemben ezt elégetem, gyertya mellett( lehet akár 3 db háromszögben), illetve felírom hogy miben szeretném ha bűnhődne és átélne, ezeket pedig a véremmel és a viasszal lepecsételhetném, így csak én oldhatnám fel..persze mellette elmondok bizonyos szöveget, hogy miért volt erre szükség, és esetleg megerősítést, segítséget kérek..

2013. márc. 27. 08:10
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Kérdező,akkor te nő vagy?

Ismerem miről beszélsz,egy időben engem is megkörnyékeztek ezek a lélekvámpírok.

A nők ki vannak éhezve a szeretetre,ők előadják,hogy megtalálták az Igazit,hogy ilyen az életükben nincs és nem is volt,közben minden 3. kérdésük az anyagi helyzetem és a lakásom felől puhatolózott.

Bármennyire is jól esik egy ilyen udvarlás,azért nekem rögtön szemet szúr az ilyen.Máskor te is legyél jobban résen.

Ja igen és ha te ki mered mondani a nem tetszésedet,akkor van egy ilyen betanult megbántottságuk ők a nagy áldozatok,közben csak egy manipuláció,hogy teljesen ki tudjon használni téged.

És egy ilyen szánalmas érzelmi fogyatékoshoz ragaszkodsz?

Ő pont ebből ragaszkodásodból táplálkozik lelkileg.

2013. márc. 29. 07:56
 22/43 anonim ***** válasza:

Egyszer mindenki megkapja a "jutalmát" a tetteiért. Ebben nyugodtan hihetsz.

Ez a nagy harag senki másnak nem árt igazából, csak neked. Neki aztán teljesen mindegy, te milyen rituálékat végzel. Ha meg lehetne átkozni ilyen módszerekkel valakit, már szerintem nem élnék. :)

Lépj tovább, és legyen az az elégtételed, hogy megmutatod neki, te akkor is boldog leszel, és jó életed lesz. A bosszú kicsinyes dolog, ne süllyedj le erre a szintre.

2013. márc. 29. 08:36
 23/43 anonim ***** válasza:
Jobbulást :(
2013. márc. 29. 08:43
 24/43 anonim ***** válasza:
Részvétem :(.
2013. márc. 29. 08:46
 25/43 A kérdező kommentje:
Jó látni, hogy ennyi jó szándékú ember van még...én is hasonló voltam valamikor, pont erre fáztam rá sajnos...de mindig egy kicsit boldogabb vagyok, ha tudom hogy sokan vannak még ilyenek és irigylem tőlük...lehet úgy tűnik hogy sajnáltatom magam, de azt hiszem mindent egy lapra tettem fel, és abba beleadtam mindent mégis mocskosul bántak el velem...am férfi vagyok.
2013. márc. 29. 16:17
 26/43 A kérdező kommentje:

Van is egy jó idézet, ami mindent kifejez...

"Az érdek minden nyelven beszél és minden szerepet eljátszik, még az önzetlenség szerepét is.."

2013. márc. 29. 16:28
 27/43 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon igaz,az érdek főként az önzetlenség álarcát szereti felvenni.

Hogy haladsz megcsináltad vagy elálltál tőle?

2013. márc. 29. 18:36
 28/43 A kérdező kommentje:
Még ezek után is vacilálok erősen..... pedig már annyira kivett belőlem mindent mégis van egy részem legbelül, ami lebeszélne maximálisan, de sztem mindenképp megpróbálom, a lelkem akinek látnia kell látja,de ki kell próbálnom mennyire valósak ezek az erők...
2013. márc. 29. 19:07
 29/43 anonim ***** válasza:
Önmagadnak hazudsz,nem bírod elengedni!
2013. márc. 29. 19:09
 30/43 anonim ***** válasza:

Aztán mi van akkor ha démoni entitások csaltnak csapdába és a nő csak egy eszköz volt,hogy vigyék a lelked...

Ha elhatalmasodik rajtad halál vagy elmegyógyintézet lehet a vége.Úgyhogy ne játssz az ilyen erőkkel.

2013. márc. 31. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!