Egy fekete mágiával rendelkező ember meg tudja magát átkozni?
Simán.
A legegyszerűbb, ha valaki mást próbál megátkozni, úgyis visszaszáll rá. De saját magát is meg tudja átkozni szándékosan is.
hmm..nehezen, de meg lehet oldani. és véletlenül is lehet igen. de nem kell ahhoz a feketemásiához érteni.
pl, ha nénike sokat görcsöl azon, h neki majd biztos fájni fognak az izületei, akkor az agya folyton azt a jelet küldi a testének h "fájjanak az izületeim"..ami eredményezheti a betegséget. pozitívan kell gondolkodni magadról, és akkor elkerülheted.
amúgy ha direktbe átkozni akarod magad, az nehezebb lesz, mert van a szervezetednek egy védekező mechanizmusa, ami valamilyen szinten gátolja a direkt "átkot"
Elég gyakori, ha nincsenek képességeid, csak a szavakra és a gondolat erejére hagyatkozol, hogy az átok előbb talál meg téged, mint a megátkozni kívánt személyt. Először fel kell állítanod egy képzeleti pajzsot, ami még a jártasabb embereknek is eltart egy kis ideig. Utána jöhet az átok. Ja, és nem véletlenül használják a "más" emberek a latin nyelvet, nem puszta viccből, hanem mert az nem annyira személyes, nem tudod annyira átélni, így kevesebb az esélye, hogy az átok visszaszáll.
Tudom, leírtad: ez az egész ötlet csak hirtelen jött, de mindennek van oka, ezért írom a következőket le. Ha valakit meg akarsz átkozni, csupán hirtelen haragból, akkor gondolkozz el nagyon rajta, biztosan akarod-e. Én még tizenéves koromban átkoztam meg az egyik barátnőmet, pusztán bosszúvágyból, ma romokban az élete, szívbaja van, a barátja csalja, semmi nem sikerül neki, ráadásul közeli ismerősök lettünk, így nekem önti ki a lelkét általában. Nem is kell mondanom, mekkora teher ez az ember számára.
Utolsó voltam:
Most olvastam el rendesen a kérdést. "Egy fekete mágiával rendelkező ember..." Nincs "fekete" és "fehér" mágia. Csak maga a mágia létezik, és általad dől el, hogy a fegyver a kezedben jó lesz vagy éppen rossz.
# 5/9 tegnap 05:33
ment a zöldkéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!