Egy fekete mágiával rendelkező ember meg tudja magát átkozni?
Figyelt kérdés
Nem tudom, honnan jött a kérdés, csak kíváncsi voltam. Szeretném elkerülni az olyan kommenteket, amiben ezt a kérdést kiröhögik, mert én nem azt kérdeztem, mi a véleményetek a kérdésről.2011. dec. 25. 00:24
11/15 anonim válasza:
Az átkok mindig oda vissza élnek ha démont használsz átoknál akkor nem hat réd de ez már sátánízmus 3. szintje! Ha van egyébb kérdésed írj a "vampir@vampirmail.co.cc" Nem ide való téma!
12/15 User 4574 válasza:
Szinte csak azt csinálja, mert a feketemágián kívül a 99% ereje a védekezésre megy el, amikor ezek a beteg cuccok visszaszállnak rá.
13/15 anonim válasza:
Igen,ha egy 80as Warrior benyomja rá a Spell Reflection-t
és pont akkor kasztolja el az átkát.
14/15 anonim válasza:
Természeteses igen! De én csak helyesbíteni szeretnék. Nincs olyan h fekete mágia! CSAK AZ EGYETLEN ÉS EGY EGYETEMES MÁGIA LÉTEZIK! Viszont már nyugodtan különbséget tehetünk fekete vagy fehér mágus között. Ok? Csak lécci ezt tartsd szem előtt.
15/15 anonim válasza:
Nagyon sok ember saját magát nem tudatosan, de folyamatosan megátkozza. Bárki meg tudja tenni.
Ilyeneket mond:
mindjárt szétvet az ideg
majdnem megállt a szívem
megüt a guta
idegbajt kapok tőle
felment bennem a pumpa
a szívbajt hozod rám
a frászt hozta rám
agyvérzést kapok tőled
nekem semmi se sikerül
sosem lesz pénzem
sosem lesz párom
Aztán csodálkoznak szegények, hogy ilyen az életük, pedig ők átkozzák meg magukat folyamatosan. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!