Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek így meg lehet...

Szerintetek így meg lehet átkozni valakit?

Figyelt kérdés

Van egy személy, aki sok mocskossággal hitegetett, kihasznált megalázott, majd eldobott mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá, mint egy rongyot...

Bosszút akarok rajta állni, lenne más módja is de nem akarom olyan téren bepiszkítani a kezem, csak lelkileg akarom hogy megtörjön, és visszakapja, amit velem tett

Kigondoltam, hogy éjfél körül a szemétségeket amit művelt felírom egy papírra, majd a fényképével egyetemben ezt elégetem, gyertya mellett( lehet akár 3 db háromszögben), illetve felírom hogy miben szeretném ha bűnhődne és átélne, ezeket pedig a véremmel és a viasszal lepecsételhetném, így csak én oldhatnám fel..persze mellette elmondok bizonyos szöveget, hogy miért volt erre szükség, és esetleg megerősítést, segítséget kérek..

2013. márc. 27. 08:10
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Bosszút akarsz állni?

Megkapja a büntetését egy másik személytől! Biztosan.

Másrészt, hogy kihasznált, megalázott, stb mindig kettőn áll a vásár.

Tanulj belőle, hogy legközelebb ne járj így, ne tudjon más átverni. Tud, hogy ki vagy, és mit akarsz. Ne higy a szép beszédnek, hanem saját magadban.

2013. márc. 27. 10:17
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy megátkozod,te boldogabb leszel?

Engedd el a negatív érzelmeket, vonzz be pozitívakat, tegyél a boldogságért. HA bejön az átok, megbűnhődhet, de azzal te nem jutsz előbbre a boldogságkeresésben.

2013. márc. 27. 11:31
 13/43 anonim válasza:
100%
Nekem egyszer anyám azt mondta "Isten döntetlenre játszik", nálam bejött...
2013. márc. 27. 12:25
 14/43 anonim ***** válasza:
Inkább örülj, hogy megszabadultál tőle. Nyilvánítsd piros betűs örömnappá, egyél sütit, dobálj konfettit és áldj meg mindenkit rajta kívül.
2013. márc. 27. 16:07
 15/43 gregarm ***** válasza:
Így pont nem lehet. Már elnézést, de ez a módszer hülyeség. Mindenek az alapja az akarat más nem kell hozzá csak szín tiszta akarat és határozottság.
2013. márc. 27. 21:17
 16/43 A kérdező kommentje:
Az akarat meg van hozzá maximálisan és szín tisztán, ahogy mondod, csak szükségem van valami formalitásra... én hiszek benne hogy beválhat ez a módszer és ha én hiszem be is fog...
2013. márc. 27. 21:28
 17/43 gregarm ***** válasza:
Értem, hát akkor sok sikert hozzá. Ha az akarat és a hit megvan, akkor már végkép mindegy, hogy milyen formális rituálét találsz ki hozzá. Még arra vigyázz, hogy ne félj attól, hogy az átok visszafelé sül el, mert megtörténik. Akkor verődhet vissza, ha a célpont aurája erős (99,9999%, hogy nem elég erős ehez), de azért magad körül alakíts ki a rituálé meg kezdése előtt egy védelmező aurát. Ezt úgy teheted meg, hogy csukott szemmél elképzeled, hogy fehér-arany színű (olyan mint a napfény) energiát szívsz be és amikor ezt kifújod az aurádba építed.
2013. márc. 27. 21:36
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező egy valami biztos nekem,ehhez a személyhez te iszonyatosan ragaszkodsz és ezek szerint a mániád lett.Ebből még baj lehet...
2013. márc. 28. 10:05
 19/43 A kérdező kommentje:
Utolsó sajnos igaz..és tett érte, hogy így legyen, pontosan ezért nem is akartam ragaszkodni hozzá se mert már sokat csalódtam, de ő annyira megjátszotta magát hogy hihetetlen és elérte, hogy így kötődjek hozzá...hozzáteszem ő volt a mániákusabb és rám kényszerítette ezt.... elérte, hogy megbizzak benne 100% ig és hogy higgyem azt hogy én vagyok mindenben a hibás...sorolhatnám még nap estig mit tett velem...szóval egy ilyen ember nem érdemel irgalmat, de ha tudnám 1005 ig hogy visszakapja ráadásul sokszorosan akkor megnyugodnék tudom, legalább is egy időre, amit arra fordítanék h lelkileg rendbe tegyem magam...utána meg már támadhatnak meg üthetnek vissza már alig fogom megérezni :D
2013. márc. 28. 12:38
 20/43 anonim ***** válasza:

nem kell csinálnod semmit mert visszakapja!

lehet hogy évek múlva de pórul jár

engem akárki bántott mind megkapta és mindről értesültem, szóval felesleges átkozni, a saját gonoszsága következményekkel jár rá úgyis

2013. márc. 29. 00:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!