Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek így meg lehet...

Szerintetek így meg lehet átkozni valakit?

Figyelt kérdés

Van egy személy, aki sok mocskossággal hitegetett, kihasznált megalázott, majd eldobott mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá, mint egy rongyot...

Bosszút akarok rajta állni, lenne más módja is de nem akarom olyan téren bepiszkítani a kezem, csak lelkileg akarom hogy megtörjön, és visszakapja, amit velem tett

Kigondoltam, hogy éjfél körül a szemétségeket amit művelt felírom egy papírra, majd a fényképével egyetemben ezt elégetem, gyertya mellett( lehet akár 3 db háromszögben), illetve felírom hogy miben szeretném ha bűnhődne és átélne, ezeket pedig a véremmel és a viasszal lepecsételhetném, így csak én oldhatnám fel..persze mellette elmondok bizonyos szöveget, hogy miért volt erre szükség, és esetleg megerősítést, segítséget kérek..

2013. márc. 27. 08:10
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lehet megátkozni senkit sem ! Csak amolyan legenda ez :S Sok ember ezen vígasztalódik. Rengeteg baj érte az embereket és a betegek ráfogják másokra, majd ilyen ceremónia után javúl a lelki világuk.

Felejtsd el az embert és foglalkozz pozitív, vidám dolgokkal. Itt a net. Játszál, olvassál, tanuljál.

2013. márc. 27. 08:14
 2/43 anonim ***** válasza:
80%
Ne tedd, mert rosszabb lesz! Minden átok visszaszáll!
2013. márc. 27. 08:16
 3/43 A kérdező kommentje:
Bírtam már sok mindent mostanában, nem félek ha visszaszáll, mondjuk ugy hogy hajszál választott el attól hogy megtegyem, hogy átkerüljek a másvilágra, de úgy éreztem valami visszaránt, volt egy ilyen időszakom azóta semmi... ha ugy érzed, hogy valaki akiért mindent megtettél és eltűrtél neki éli a világát te meg szenvedsz és látod h nem kapja vissza, akkor azt is megkérdőjelezed, hogy a jó oldal a domináns, azaz negatív dolgok felé fordulunk, mert az a kifizetődő ebben a világban.
2013. márc. 27. 08:22
 4/43 anonim válasza:
100%

Nekem is volt egy ilyen, közel 8 hónapot szendvedtem miatta, aztán azt mondta, nincs nekem erre időm.Találtam egy normális lányt, akivel már közel 9 hónapja együtt vagyunk, és erre tegnap írta a lányt. Vissza nem írtam neki, de aztán felraktam a közös képeimet a lányról a facebookra, le is tiltott az ex. Én túlléptem ezen ő sose fog vagy csak idővel.

Nem átkoztam el, ő megalázta magát előttem...jót röhögtem rajta.

Persze egy évvel ezelőtt nem így éreztem, de, ami volt elmúlt.

Egy nő, egy férfi se ér annyit, hogy meghalj érte. Vagyunk 7 milliárdan, találsz magadnak valakit, csak idő.

De az átok visszaszáll, és sokkal rosszabb lesz neked. Lehet, hogy csak 10 év múlva kapod vissza, mikor már a gyerekeid neveled, és életed szerelmével élsz.

Nehéz tudom, és senki se tudja enyhíteni a fájdalmat, tudom közhely, idővel viszont jobb lesz.

Lehet 3 hét lehet 3 hónap. De te fogod érezni, hogy mikortól nem érdekel. Találj egy hobbyt és foglald el, ezt tudom tanácsolni.

2013. márc. 27. 08:54
 5/43 anonim ***** válasza:

Én jobbat tudok! (Szerintem ez az átkozódás nem ér semmit, vagy ha meg mégis, talán nem kéne vele játszadozni, főleg így hogy nem nagyon értesz hozzá. Inkább ne csináld.)

Más módon is meg tudod keseríteni az életét.

Pl:

-Nyomtasd ki több száz A/4-es papírra a fényképét és valami szöveget alá (pl: Kerüld el ezt az embert messziről mert...) rád bízom, aztán fogj egy ragasztót is irány plakátolni a városban. A fákra, épületekre, mindenhova!!! Csak arra vigyázz meg ne lássanak a rendőrök.

- Ha van róla akt/provokatív kép el lehet küldeni a munkahelyére/iskolájába.

(Ha elektronikusan küldöd, arra figyelj hogy ne a te e-mail címedről küld, csinálj egy új e-mail más nevekkel és miután elküldted töröld is egyből. A legjobb ha postán küldöd el kinyomtatva.)

Sok mást is lehet tenni, amivel bánthatod őt.

A kérdés az, hogy biztosan ezt akarod?

Ha eldurvulnak a dolgok, ez az ember, még fel is jelenthet zaklatásért... mindennek ára van tényleg.

2013. márc. 27. 08:58
 6/43 anonim ***** válasza:
100%
A gyűlölet és a keserűség árt az egészségnek.Inkább dolgozd fel a történteket és éld tovább az életed,ne pazarold az időd ilyesmire.
2013. márc. 27. 09:09
 7/43 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel csak kötést erősítesz meg köztetek,amit vicces még meg is "pecsételsz".

Vissza kell küldeni a rosszindulatát,hogy ,amit kiáraszt bumerángként szálljon vissza a feladójára.Az a hatásos.

2013. márc. 27. 09:16
 8/43 anonim ***** válasza:
8.54-es,jól megadtad neki!Kérdező,megértem milyen dühös lehetsz,s azért akkarod azt tenni
2013. márc. 27. 10:04
 9/43 anonim ***** válasza:

Valamit nem teljesen értek :) Ennek az embernek hosszú időt adtál az életedből, amely számodra nem volt jó. És most még mindig neki szenteled az időd, ezzel a kérdéskiírással, a rituáléval, az összeírással stb. Mire jó ez?

A te életed nyomorúságos, szenvedsz. Ezt a fájdalmadat, szenvedésed NEM fogja enyhíteni, ha ő is szenvedni fog. Tehát még csak önző sem vagy, hogy MAGADNAK akarj jót. Ha hókuszpókuszolni akarsz, akkor "vonzz be" magadnak jót, ne a másiknak rosszat. Te nem más keservéből táplálkozol.

És igen, vedd tudomásul, hogy ő most éli az életét, te meg emiatt szenvedsz.

2013. márc. 27. 10:09
 10/43 anonim ***** válasza:

Ha már ártani akarsz valakinek, akkor figyelmedbe ajánlom a voodoot(használhatod jóra is)!

[link]

2013. márc. 27. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!