A szellem ki tud jönni a youtubeból?
Figyelt kérdés
Pár napja megnéztem egy szellemes videót és nagyon félelmetes volt, teljesen beparáztam tőle ! Azóta állandóan róla álmodok és elalvás előtt is a sötétbe amikor zajokat hallok őt látom. Azt írták róla neten, hogy áldozatot keres.
Valami olyasmi lehet hogy ezek azt hiszem megérzik ha rájuk gondolnak és megjelnennek, lehetséges ez ? Hogyan bizonyosodjak meg effelől ?
2012. júl. 4. 16:29
41/50 anonim válasza:
Figyi Veronika!Félni sok mindentől lehet,de nem érdemes.Pláne nem egy kamuszellemtől.Akik neked a youtube-on irogattak,max. pár álmatlan éjszakát akartak szerezni a tudatlan kis agyukkal.Szép napot!:-)
42/50 anonim válasza:
Írd meg, hogy melyik videót láttad, mi is megnézzük és bebizonyíthatjuk neked, hogy nincs mitől félned...
Higgy nekünk, mi csak segíteni szeretnénk, annak érdekében, hogy tudjál nyugodtan aludni.
45/50 anonim válasza:
figyu, menj el abból a házból menekülj a temlomba olvastam erröl a szelemről azt mondják az őrületbe fog kergetni addig még fel nem akasztod magad!
csak vicceltem :3
46/50 anonim válasza:
Csak fiatal lányoknak? akkor az nem szellem volt hanem Pedomaci...tőle nem kell félni
47/50 anonim válasza:
Hogy lehetsz ennyire hülye 18 évesen? LOL
48/50 anonim válasza:
Na jólvan hagyjátok abba!Ha csak OFFOLNI tudtok,akkor el lehet innét takarodni,senki se kérte,hogy idegyertek! Azt hiszem itt csak hülyéket lehet találni -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!