Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A szellem ki tud jönni a...

A szellem ki tud jönni a youtubeból?

Figyelt kérdés

Pár napja megnéztem egy szellemes videót és nagyon félelmetes volt, teljesen beparáztam tőle ! Azóta állandóan róla álmodok és elalvás előtt is a sötétbe amikor zajokat hallok őt látom. Azt írták róla neten, hogy áldozatot keres.

Valami olyasmi lehet hogy ezek azt hiszem megérzik ha rájuk gondolnak és megjelnennek, lehetséges ez ? Hogyan bizonyosodjak meg effelől ?

2012. júl. 4. 16:29
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
De azért mennyire jó már, hogy nem kell egyetemre járni, publikálni, kutatásokat végezni, rengeteget olvasni elismert tudósoktól, hanem csak benézünk valami random ezóoldalra, és máris megtudjuk, milyen is a világ. Tök faja.
2012. júl. 5. 19:20
 32/50 A kérdező kommentje:
Én nem hol mi ramdom ezotéria oldalra megyek hanem, nívós oldalakat látogatok, akik igazat írnak le. Fizikusok és komoly kutatók írnak, akik már elég sokat tudnak. Iskolában csak az alapdolgokra van idő.
2012. júl. 5. 20:24
 33/50 anonim ***** válasza:
Látom, veled felesleges vitatkozni, de azt tudatom, hogy nagyon jót röhögök rajtad! :D
2012. júl. 5. 20:49
 34/50 anonim válasza:
Látom, nektek még az alap dolgokra sem volt idő. Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed a helyesen írókról? Általános iskolában alap. Ha ennyi ragadt rád fizikából is...! :-)))
2012. júl. 5. 20:52
 35/50 A kérdező kommentje:
Beigazoltátok, hogy a buták csak nevetni tudnak mindenen !
2012. júl. 5. 20:56
 36/50 anonim ***** válasza:
Tudnál mutatni néhány példát a "nívós, neves, szakértő' ezoterikus oldalakra?
2012. júl. 5. 20:58
 37/50 anonim ***** válasza:
sajnállak, hogy ilyen HATTALMAS nagy ökörségeket képes vagy elhinni :( én már az ilyeneken nem is tudok nevetni... oké, hogy nem vagyok fizika zseni, de nem kell annak lennem ahhoz, hogy tudjam SZELLEMEK NEM LÉTEZNEK...
2012. júl. 7. 18:42
 38/50 anonim ***** válasza:
47%

Nem a youtube-ból jött ki!

De, lehet, hogy szellem van nálad.

Aki szkeptikus, az legyen, tiszteletben tartom, nem higgyen, ha nem akar, még mindig jobbak ők, mint az Astro-show mágusai, akiktől a hajam az égnek áll.

DE!!!

Van ilyen, igen!

Ha sokat foglalkozol ilyen "szellemes" dolgokkal, simán, csak nézed is ezeket a videókat, vagy olvasol róla, nem beszélve arról, ha próbálsz kommunikálni velük, vagy ezt azt idézgetsz...

Szóval ilyenkor megnyitod magad ezeknek az erőknek, amik sötét erők, és igen: rád akaszkodhat egy szellem, vagy démon.

Én poénból kezdtem ilyenekkel foglalkozni, hittem is, nem is, azt hittem, hogy csak kamu, hát próbáljuk ki!

Szkeptikus voltam magam is.

Na, ahogy belementem ebbe, már nem voltam szkeptikus!

A klasszikus szellemjárás minden eleme megtörtént velem, eltűnő aztán váratlanul megkerülő dolgok, olyan helyen, ahol nem is jártam, leeső könyvek, képek, poharak, olyan helyekről, ahonnan nem "tudhatott" leesni.

Recsegett, ropogott minden bútor, árnyak mászkáltak ide-oda a lakásban.

Aludni se tudtam, mintha fojtogatott volna valami.

Nagyon rossz volt.

Nézhettek hülyének, ha akartok, lehet, én is hülyének néztem volna mást, aki ezt leírja, de ez ÍGY VOLT!!!

És el sem mentek ezek a valamik, már majd megőrültem a félelemtől.

Soha nem voltam hívő, de ekkor végső kétségbeesésemben imádkozni kezdtem, és ez segített.

Így volt, ez történt, SOHA ne piszkáljátok ezeket a dolgokat!!!

Még szkeptikusnak is jobb lenni, mint bevonódni az ezotériába!

2012. júl. 19. 14:21
 39/50 Antimod ***** válasza:

"nem vagyok fizika zseni, de nem kell annak lennem ahhoz, hogy tudjam SZELLEMEK NEM LÉTEZNEK..."

Nem kell hozzá fizikai zseninek lenni, mert ez a terület a mai fizikai számára egyelőre ismeretlen.

Legalábbis majdnem teljesen ismeretlen:

"nívós oldalakat látogatok, akik igazat írnak le. Fizikusok és komoly kutatók írnak"

Így van, nem egy és nem kettő ilyen van, és sajnos sok baromság is. Meg kell különböztetni őket egymástól, és máris nem ugyanaz. Kissé olyan ez, mint az alternatív történelemkutatás, amikor egy régészeti lelet alapján felveti valaki, hogy ez meg az nem biztos, hogy így volt, ahogy most hisszük. Más oldalakon pedig azt olvasni ugyanerről, hogy meg volt minden előre tervezve, mert az is a zsidó világösszeesküvés műve volt.

Így van ez valahogy az ezotériában is. Nem kell mindent egy kalap alá venni.

2012. júl. 19. 14:28
 40/50 Liszka8 válasza:
Szellemek léteznek, de nem élnek az interneten, sem youtubon... Ártani sem tudnak, fizikailag legalábbis, mentálisan úgy látszik már megtörtént...
2012. júl. 19. 15:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!