Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A szellem ki tud jönni a...

A szellem ki tud jönni a youtubeból?

Figyelt kérdés

Pár napja megnéztem egy szellemes videót és nagyon félelmetes volt, teljesen beparáztam tőle ! Azóta állandóan róla álmodok és elalvás előtt is a sötétbe amikor zajokat hallok őt látom. Azt írták róla neten, hogy áldozatot keres.

Valami olyasmi lehet hogy ezek azt hiszem megérzik ha rájuk gondolnak és megjelnennek, lehetséges ez ? Hogyan bizonyosodjak meg effelől ?

2012. júl. 4. 16:29
1 2 3 4 5
 11/50 anonim válasza:
Nem a szellemekben kételkedem, hanem abban, hogy belemennek a jutúbba, majd amikor valaki beírja a böngészőbe a linket, akkor kijönnek belőle, áldozatot keresve. Valami értelmes magyarázatot szívesen vennék olyantól, aki hisz ebben. :-P
2012. júl. 4. 17:04
 12/50 A kérdező kommentje:

18 vagyok, de későn érő a családom szerint.

Azt olvastam, hogy amikor gondolsz valamire akkor a telepatikus hullámok rezonálnak azzal akire gondoltál és ez ha asztrál lény féregjáratot nyithat meg és át tud jönni bárhova.

2012. júl. 4. 17:14
 13/50 anonim válasza:
100%

És hogy kerül a képbe a youtube? Hogyan jön ki onnan a szellem? És hogyan ment be? És mit csinál ott bent, amíg nem jön ki?

Komolyan érdekel, mit gondolsz erről.

2012. júl. 4. 17:19
 14/50 anonim ***** válasza:
100%
AztakurWa :D es ha azt olvasod, hogy ha beugrasz a kutba akkor szarnyakra kapsz, elhiszed??
2012. júl. 4. 17:20
 15/50 anonim ***** válasza:
57%
2012. júl. 4. 17:27
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szellem bement abba a youtubeba akkor ki is fog jonni:P
2012. júl. 4. 17:40
 17/50 anonim ***** válasza:

Egyszerű a dolog, ne gondolj rá!

Ami az elmében megfogan, azt előbb-utóbb bevonzod. Ráadásul ha félsz, gyengül az aurád, és olyan lelkiállapotba kerülsz, ami egy gonosz szellem számára nagyon sebezhető.

Tehát azzal tudsz védekezni, hogy nem gondolsz rá, és nem félsz.

Akár léteznek ilyenek, akár nem, mindkét esetben ez a legjobb megoldás. És így nem is számít, hogy létezik e ilyen.

2012. júl. 4. 18:01
 18/50 anonim ***** válasza:
Amit youtuben láttál videót, az nem igazi szellem, csak egy ál-felvétel, így nincs is, ami "kijöjjön"... de ha belinkeled, biztos lehetsz benne, hogy mindenki megfogja erősíteni, hogy hamis.
2012. júl. 4. 18:03
 19/50 anonim válasza:
Mindjárt sírok, -te kegyetlen nagy zsákutca vagy!
2012. júl. 4. 18:30
 20/50 A kérdező kommentje:
A szellem felvételét ha megnézed akkor annak ugyanaz a mintázata az univerzumban mint a valódi eset, mert ugyanazt látod és ha rágondolsz az rezonál a telepatikus gondolat és megérzi ezt, ekkor át tud jönni féregjáraton az asztrál lény, tudommert sok ezotérikus oldald olvastam el neten, így képeben vagyok a fizikából.
2012. júl. 4. 18:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!