A szellem ki tud jönni a youtubeból?
Pár napja megnéztem egy szellemes videót és nagyon félelmetes volt, teljesen beparáztam tőle ! Azóta állandóan róla álmodok és elalvás előtt is a sötétbe amikor zajokat hallok őt látom. Azt írták róla neten, hogy áldozatot keres.
Valami olyasmi lehet hogy ezek azt hiszem megérzik ha rájuk gondolnak és megjelnennek, lehetséges ez ? Hogyan bizonyosodjak meg effelől ?
18 vagyok, de későn érő a családom szerint.
Azt olvastam, hogy amikor gondolsz valamire akkor a telepatikus hullámok rezonálnak azzal akire gondoltál és ez ha asztrál lény féregjáratot nyithat meg és át tud jönni bárhova.
És hogy kerül a képbe a youtube? Hogyan jön ki onnan a szellem? És hogyan ment be? És mit csinál ott bent, amíg nem jön ki?
Komolyan érdekel, mit gondolsz erről.
Szerintem ezt láthatta:
Egyszerű a dolog, ne gondolj rá!
Ami az elmében megfogan, azt előbb-utóbb bevonzod. Ráadásul ha félsz, gyengül az aurád, és olyan lelkiállapotba kerülsz, ami egy gonosz szellem számára nagyon sebezhető.
Tehát azzal tudsz védekezni, hogy nem gondolsz rá, és nem félsz.
Akár léteznek ilyenek, akár nem, mindkét esetben ez a legjobb megoldás. És így nem is számít, hogy létezik e ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!