új lakás vételekor, hogyan lehet meggyőződni hogy van-e benne szellem? Mire kell odafigyelni?
Azért olcsók a lakások, mert a nincs rájuk kereslet, mivel csórók az emberek és inkább leviszik az árát, csak hogy eladják.
Ha van benne szellem, azt megérzed, mert rossz a ház energiája.Ha meg nem érzed, akkor így jártál.
Ráéreztél, tényleg nem véletlen, csak az ok az amortizáció, meg a gazdasági világ válság.
Jó környéken nézzél lakásokat, amiben van perspektíva, tehát 15-20 év múlva is olyan lesz a környezet, hogy eladható lesz a lakás.
Egyből nem fogsz túl sok olcsó lakást találni!
Nekem van egy elado szellem-mentes hazam..
Erdekel? ;)
Új lakást veszek magamnak, de nekem új, maga a lakás használt, egy kis kertesházikó. Elég jól néz ki, alig 20 millió Ft. Gyanúsan alacsony ára van. A Lakók mogrorvák és ha viccelődök velük akkor is mogorvák maradnak, a szomszédok és a környékbéli lakók kerülik ezt a családot és nem beszélnek semmiről sem.
van olyan megérzés ami a discovery channelen van abban a szellemesdi műsorban, ne nekem az nincsen meg, én nem érzem az ilyesmiket, tehát hiába megyek vissza, azt viszont nem akarom, hogy egy rossz szellem zavarja meg a mindennapjaimat. Hallottam arról, hogy halottak ha visszajárnak és füstőltek életükben akkor halálukban is cigizni fognak és nekem pl ez sem hiányzik. Azt mondtam a családnak hogy még gondolkoznom kell rajta, állítólag már elég régóta nem tudják eladni, ezt mondta az ingatlanos hölgy, tehát valami lehet a háttérben. De mondom, hogy én ezeket a szellemeket nem érzem meg.
Rosszabb esetben az is lehet hogy mint a Hunted című dokumentumfilmben van, megnyílhatott egy dimenziókapu amin asztrális lények csak úgy át tudnak jönni, namost azt bezárni sem lehet, tehát lehet hogy most elküldték a szellemet de jön majd másik, még rosszabb.
Kérem írjátok le, hogy ilyenkor mit lehet tenni ? Pl azt is hallottam hogy speciális elektromos vagy valamilyen szag van alakásban ilyenkor, de nem tudom hogy mi az.
Szerintem elsősorban a saját megérzéseidre. Ha egy lakásban már az első pillanatban nyomasztóan érzed magad, akkor az a lakás valószinűleg nem felelel meg a céljaidra. Nem pont a szellemek miatt. Más ember viszont éppen hogy jól érezné magát ugyanabban a lakásban. (Mert az ő személyiségéhez, világnézetéhez talán jobban illik a hely).
Ha meg amperszag van akkor az inkább elektromos hibára, vezeték túlterhelésre utal, nem kell benne szellemet látni.
Amit nézz meg az a szomszédság. Ha nem tudod miért olyan feltűnően alacson az ár (ugyanazon környéken belül is) akkor valszeg valamelyik szomszéd alpári paraszt, esetleg fűrészüzeme van a garázsban, reggel 6-kor nyír gyepet stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!