új lakás vételekor, hogyan lehet meggyőződni hogy van-e benne szellem? Mire kell odafigyelni?
Figyelt kérdés
nagyon sok lakás nagyon olcsó, sztem nem véletlenül !2012. jún. 25. 09:19
11/14 anonim válasza:
12/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy Én valóban nem érzem meg ezt ! Nincsenek ilyen spirituálus ráérzéseim. Volt már olyan hogy egy barátomnál szellem volt és mindenki érzett valamit, de én semmit sem, sőt ot ment el egyszer mellettem és mindenki megijdet tőle, de én még azt sem éreztem meg.
Az ingát sokáig kéne tanulni, mire elsajátítom, de nekem nincsenek erre éveim.
Azt nem tudom hogyan éreztem magamat ott, mert én csak az elhelyezkedésre és a lakásra gondoltam, de én nem is érzek ilyeneket, egy csöves lepukkant étteremben is jól elvagyok, ahova más be sem megy ebédelni.
2012. jún. 26. 09:25
13/14 anonim válasza:
A szellem jelenlétében hideg lesz a levegő. A hideget mindenki érzékeli, mert az valódi hideg. Semmi spirituális érzék nem kell hozzá. Az inga használata pedig maximum 20 perc alatt elsajátítható, de ebbe már beleszámoltam azt is, hogy elkészíted a saját ingádat. Fogsz egy kis anyacsavart és fellógatod egy olyan 10 centis cérnára.Ezután lelógatod magad előtt és megkérdezed az ingát hogy hogy mutatja az igent, ha ez megvolt megkérdezed hogy hogy mutatja a nemet. Innentől kezdve már tudsz használni ingát bármilyen eldöntendő kérdés megválaszolására. (csak olyan kérdésekre fog tudni válaszolni amit tudat alatt már megválaszoltál magadnak, csak tudatosan nem vagy tisztában a válasznak) Ellenőrző kérdésként pl megkérdezheted hogy téged kovács bélának hívnak e. Ha igen és igennel válaszol akkor jó. Ha nem így hívnak és igennel válaszol az rossz. Ha nem így hívnak és nemmel válaszol szintén jó. Ezután rákérdezhetsz a saját nevedre is. Ez nagyon egyszerű ellenőrzés. Semmi spirituális érzék nem kell hozzá. Ezután körbemászkálhatsz a házban és körülötte, és megkérdezheted az egyes helyeken hogy tartózkodik e ott szellem, és ha igen akkor káros e számodra hogy ott tartózkodik. Ennyire egyszerű. Nem kell hozzá semmi érzékelés. Ez csak akkor nem fog működni ha lusta vagy rááldozni azt a maximum 20 percet.
14/14 anonim válasza:
Nézd ha repkednek a tárgyak és fel-le kapcsolódik a villany akkor van szellem...Egyébként rengeteg féle módszer van a szellemek elűzésérére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!