A szellem ki tud jönni a youtubeból?
Pár napja megnéztem egy szellemes videót és nagyon félelmetes volt, teljesen beparáztam tőle ! Azóta állandóan róla álmodok és elalvás előtt is a sötétbe amikor zajokat hallok őt látom. Azt írták róla neten, hogy áldozatot keres.
Valami olyasmi lehet hogy ezek azt hiszem megérzik ha rájuk gondolnak és megjelnennek, lehetséges ez ? Hogyan bizonyosodjak meg effelől ?
Ha képben lennél a fizikával, akkor nem mondanál ilyen hülyeségeket:) Egy féregjárathoz tudod mekkora energia kell? Nehéz úgy leírni h megértsd. Mondjuk úgy h bolygó méretű energia kéne egy féregjárat megnyitásához, és ezzel is csak a másodperc töredékéig lehetne fenntartani. Ennyit a fizika tudásodról:)
A szellemek pedig nem a youtubeban vannak, hanem a spájzban:)
Kérlek ne beszélj a fizikáról, mert fizika szakon vagyok, és az ostobaságod engem sért meg! Amiről te beszélsz, az ezotéria, semmi köze a fizikához, SŐT tökéletesen az ellentéte! Ne mondj több ilyet, hogy képben vagy a fizikával, mert nagyon nem.
Amiket meg leírtál mind marhaságok, több ezo oldalon olvastad, hát hadd gratuláljak... elkapott az ezo őrület, már késő kiszállnod, kiszipolyozta a maradék sütnivalódat is, úgyhogy inkább nem mondok semmit.
Nagyon sok ilyen kérdésben olvastam, hogy miután megnéztek egy ilyen videot, megjelent nekik a szellem. Ugyanilyen fiatal lányoknak mint én.
Amit leírtam az valóban úgy van. Az asztrál lényeknek nem kell energia a féregjárathoz, mert az univerzum 11 térdimenziós és nem olyan topológiájú ahogyan az le van rajzólva a fizika könyvekben, mivel azt nem lehet ábrázólni. De az asztrállényeknek lehet ilyeneket nyitni. Kedves válaszoló ha csak fizika szakos vagy, akkor nem is csodálkozom, hogy nem értesz ehhez, mert nem tartasz még ott. Nem is fogsz, mert ilyen tudományokhoz az kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!