Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért ilyen vicces kedvűek a...

Ulster kérdése:

Miért ilyen vicces kedvűek a szkeptikusok?

Figyelt kérdés

Ebben a témakörben ugyebár egy igen nagy réteg a szkeptikusok, akik nem igazán...jó, legtöbbször egyáltalán nem 'hisznek' a természetfelettiben.

Véleményem szerint az etikett azt diktálná, hogy ha okkult témákkal kapcsolatos kérdés merül fel, első lehetőség, hogy nem nyúlnak hozzá, mert úgy sem érdekli őket, második lehetőség, hogy hozzászólnak, de valami hozzávetőlegesen normálisat. Ám többségük nem ezt teszi, hanem odaírja mindenhova, hogy "LOL te mit szívtá'? XDDDD" meg hogy " Émmeg eccer megidéztem a Zistent LOLOLOL".

Kérdem én miért? Persze, vannak valóban humoros hozzászólásaik is, de ezek elenyészőek, többségük inkább csak gyermeteg csúfolódás.

Kérdem én:

Miért? Ettől ők boldogok lesznek?

2012. jún. 17. 18:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
hehh
2012. jún. 20. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!