mert ezo kategórián belül is vannak értelmes, és értelmetlen dolgok...én pl csak a nagyonlehetetlen dolgokhoz írom a "gondolkozz már" tipusú kommenteket
2012. jan. 4. 18:23
2/23 A kérdező kommentje:
De egyáltalán miért kell ezekbe a kategóriákba benézni? Ha ez nem érdekli a szkeptikusokat elmondásuk szerint?
2012. jan. 4. 18:29
3/23 anonim válasza:
Az oldal neve "gyakorikérdések". Tehát, ha valaki feltesz egy kérdést, ebből arra lehet következtetni, hogy nem tudja a választ és érdekli az. Mi erre válaszolunk és nem értjük, hogy miért baj, ha a válasz nem egyezik azzal, amit a kérdező várt. Ha kialakult véleménye van egy adott témában akkor ne a "gyakoriKÉRDÉSEKre", hanem a "mondmegre" írkáljon.
2012. jan. 4. 18:31
4/23 anonim válasza:
Ha nem érdekelne a téma, nem olvasnánk, írkálnánk.
Az már csak a te bánatod, hogy az itteni kérdezők nagy része, ha nem megerősítést kap hisztizik, mint egy plázak*rva, attól nekünk még pont ugyanannyi jogunk van ideírni, és fogunk is, amíg végre feledésbe nem merül, hogy valaha létezett egyáltalán ilyen marhaság, hogy ezotéria...
2012. jan. 4. 18:35
5/23 anonim válasza:
Mert mindig nagyon jót nevetek a kérdéseken...
Mikor jön a Nibiru? A reptoidok megölnek minket? Lehet belőlem Harry Potter? Azt álmodtam hogy wc-ztem, ez mit jelent? Ha tetszik egy lány és sokat gondolok rá hány hét mire becsönget hozzám azzal hogy "tegyél magadévá!"?
Na EZ a szánalmas!
2012. jan. 4. 18:36
6/23 anonim válasza:
Mi a gond azzal, ha egy szkeptikus is leírja a gondolatmenetét?
2012. jan. 4. 18:40
7/23 A kérdező kommentje:
nem a legszélsőségesebb esetekre gondoltam. az ezotériában nem csak ezek vannak. És innen látszódik az hogy nem vagy tájékozott ezen belül.
2012. jan. 4. 18:41
8/23 anonim válasza:
Én nem vagyok szkeptikus, de mégis röhögni járok az ezotéria témába. Paranormális szó félreértelmezése, jönnek a reptoidióták, stb, ez nagyon fájni tud.
2012. jan. 4. 18:43
9/23 A kérdező kommentje:
Csak aza gond, hogy nem csak az ilyen nevetséges kérdéseket fikázzák le. ennyi a gondom.
2012. jan. 4. 18:50
10/23 anonim válasza:
MINDEN SZEMÉTKEDŐ SZKEPTIKUSNAK. Oké, hogy nem hiszitek, oké, hogy nem értetek egyet, de MIÉRT nem lehet azt normális módon tenni, félretéve minden offolást, sértegetést, gúnyolást? Szánalmasok vagytok mondhatom. Mint egy csapat éretlen kölyök, úgy viselkedtek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!