Érdekelne, hogy a szkeptikusok Miért írnak egy ilyen kategórián belül kommenteket?
Ha nem érdekel titeket, akkor mégis miért?
Egyébként elég szánalmas.. így meg úgy állítjátok h hülyeség, és nem érdekel titeket, de ha nem érdekelne, egyáltalán nem is foglalkoznátok vele.
Találjatok más dolgokat, amivel örömöt okozhattok magatoknak, ne másoknak szóljatok be úgy hogy nem vagytok tájékozottak a témakörben.
"Csak aza gond, hogy nem csak az ilyen nevetséges kérdéseket fikázzák le. ennyi a gondom."
Én nem láttam még itt nem nevetséges kérdést.
De ha gondolod mutathatsz egyet.
Akkor nyisd ki a szemed. És pont erre gondolok egyébként..mondd már meg, hogy te, mint szkeptikus, ebben a témakörben miért is találnál számodra nem nevetséges kérdést?
Ráadásul olyan intelligensen tudjátok leírni a véleményeteket..szégyen.
Tom Benkóval értek egyet. Ezekben a témakörökben NEM LEHET tájékozottnak lenni, mert nincs rájuk semmilyen bizonyíték. Csak vannak akik hisznek bennük,és vannak akik ezekkel hülyítik a bennük hívőket.
Ha csak egyetlen fiatal elgondolkodik a kritikákon,már megérte ide írni a szkeptikusoknak. Nem a középkorban élünk már,hogy babonákban higgyenek az emberek.
Mert így okosabbnak és felsőbbrendűnek érzik magukat másoknál.
Lehet, hogy ez az egyetlen sikerélményük az életben, hogy itt lehülyézik a kérdezőket.
Ha lenne más sikerélményük, akkor nem fárasztanák magukat azzal, hogy ide irkálnak habzó szájjal.
Egyszerűen csak figyelmen kívül hagynák az egészet.
"Abban hisz mindenki amiben akar, ezt más úgyse tudja megváltoztatni, tehát fölösleges írkálni..."
Akkor minek is van az egész GYIK?
Hadd kérdezzek vissza:
Miért az ezotéria gyakorlatilag az egyetlen téma, ahol rendre felteszik ezt a kérdést?
Máshol:
a. miért nincs ilyen szintű vita?
b. ha mégis van, miért veszik a vita létét teljesen természetesnek?
Na jó, tévedtem.
A Justin Bieber videók alá is oda szokták írni: "Akinek nem tetszik, ne halgassa! Beeee!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!