Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötés miatt lett...

Szerelmi kötés miatt lett ilyen a barátnőm? Szkeptikusok NE irjanak!

Figyelt kérdés

Barátnőm csinált egy fiuval szerelmi kötést pár honapja.

Úgy néz ki működik.Sülve főve együtt vannak.Nem tudni a fiu szereti-e de mostanába tényleg folyton keresi stb stb.

Nos csak az itt a probléma hogy barátnőm megváltozott.Azt mondta már nem szereti a fiut, de mégsem tud tőle elszakadni, egyszerűen , hiába próbál.Azt mondta egy 3. személy hogy a szerelmi kötés oda vissza hat mindkét félre.Lehetséges hogy ez miatt ilyen a bnőm? Ki van fordulva magából, nem is keres, csak a fiuval van éjjel nappal, pedig nem szereti, és ugy viselkedik mint egy zombi néha.Nem járnak csak kavarásznak mostanába .Aggodom érte, hogy felemészti.

Van vkinek valamilyen kézzel fogható magyarázata?Hogy a kötés miatt ilyen?És vajon a fiu is ugyanigy érez?Meddig tart ez náluk ugyan?Elmulik valaha?

2011. jan. 31. 20:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Én is átéltem hasonlót, csak rám, illetve ránk a volt barátom édesanyja tetette.Ugyanez volt a szitu: tudtam, hogy semmi értelme a kapcsolatunknak, hogy csak szenvedünk benne ( szerelem már réges-rég nem volt köztünk, csupán barátság, de még az is erőltetett ) de nem tudtunk kilépni belőle.Egyszer próbáltam, másnál kerestem vigaszt, aki fenemód hasonlított a barátomra , legalábbis külsőre, belsőre már nem volt ugyanolyan, de én bemeséltem magamnak, aztán a végén jól pofára estem, mert egy óriásit csalódtam az illetőben.3 és fél év múlva sikerült végre szakítanom ezzel a volt barátommal, de csak úgy ment, hogy előző este hosszasan imádkoztam, hogy vegye le Isten rólunk ezt a kötést, mert már az öngyilkosság gondolata forrongott addigra bennem.

Ja, és egyébként a volt párom is ugyanezt a súlyt érezte magán, amitől már levegőt nem kaptunk.

2011. jan. 31. 21:27
 2/13 anonim ***** válasza:
33%

minek írod hogy szkeptikusok ne írjanak?

akkor minek kérdezed meg? így mindenki azt írja majd elvileg hogy igen.

amúgy természetesen nem, ilyen hogy szerelmi kötés NINCS.

megkedvelték egymást megesik az ilyesmi...

2011. jan. 31. 22:38
 3/13 anonim ***** válasza:
23%
Szerelmi kötés... Ilyen nem létezik. Max. ha a csaj köt egy szép pulcsit a szerelmének.
2011. jan. 31. 23:41
 4/13 anonim ***** válasza:
26%

Szerelmi kötés helyett mondjunk szépen társfüggőséget. Hogy működhetne ez? Semmilyen erejük, képességük sincs.

Akkor múlik el, ha felismerik, hogy értelmetlen a kapcsolat, és felnőtt módra véget vetnek neki, értelmetlen szenvedés helyett. Valszeg mindketten egy szép képet vetítettek ki a másikra, és most nem akarják elfogadni, hogy igazából valaki mást kaptak.

De maradhatunk az ezoterikus megoldásnál is. A kötés mindkettejüket hatalmába kerítette, és azt hiszik, a világszép királylány, királyfi a párjuk, pedig igazából csúf varangyosbékák. Az átkot csak ők oldhatják fel, ha meglátják magukban a békát, akkor a párjukban is felfedezik és elválhatnak.

2011. febr. 1. 03:53
 5/13 anonim ***** válasza:

Szkeptikusoknak, azért írta, mert unja már folyton azt hallgatni, hogy ez nincs, vagy az nincs.

A kérdezőnek, tudod, én ezért tartom veszélyesnek a szerelmi kötést. Mert megfoszt a szabad akarattól. Fizetsz valakinek azért, hogy megfosszon a szabad akarattól. Hát kinek jó ez? (a kötés végrehajtóján kívül)

*fiú

2011. febr. 1. 09:07
 6/13 .Daniel. válasza:

Kedves egyik válaszoló!

Én értem hogy mire gondolsz az alatt amit írtál(társfüggőség) viszont akkor jól is kéne érezniük magukat nem?

Amúgy ha ilyen mágiához nyúlt a kis tudatlan akkor viselje következményeit a dolognak.

2011. febr. 1. 15:30
 7/13 anonim ***** válasza:
Egy függő hogy érezné jól magát? Vedd alapul a drogfüggőséget. Mikor ott a cucc, akkor elven egy rövid ideig. Minden további idő szenvedés. De a társfüggőknél az együtt töltött idő is állhat marakodásból. Se vele, se nélküle állapot.
2011. febr. 3. 17:09
 8/13 .Daniel. válasza:
Igazad van:)
2011. febr. 3. 17:35
 9/13 Sofiel válasza:
A barátnőd szerencsés helyzetben van, mert ő tud a kötésről. A srác nem. Valószínűleg ő is ugyanezt a "kényszert" érzi, hogy a barátnőddel legyen, csak ő még megmagyarázni sem tudja, ha nincs teljesen tisztában a saját érzelmeivel (nem tapasztalta még meg önmagát, nem tudja, hogy milyen változatai lehetnek az érzéseknek), akkor azt hiszi, hogy szerelmes. Vagy hogy elment az esze. Iszonyatosan szemét dolognak tartom a kötést, mert az akire ráteszi, gyakorlatilag hiába gondolkozik, keresi a racionális megoldásokat, csak oda lyukad ki, hogy nincs mit tenni, nem tud meglenni a másik nélkül - nyilván akkor ő a végzete. Családokat hagynak el, embereken gázolnak keresztül, anélkük, hogy tudnák, hogy egy másik ember "parancsára" teszik (aki ráadásul a szerelmes szerető szerepében tetszeleg). Tényleg olyan, mint egy kábítószeres függés, ott is egy idő után felülkerekedik mindenen a szer utáni követelő vágy, és még egészen normális embereket is bűntettekre késztet, hogy megszerezze. De nekik legalább megvan róla a saját tudásuk, hogy kábítószerfüggők. Akit megkötöttek, az nem érti az egészet. A barátnőd akkor fog tudni megszabadulni, és egyúttal megszabadítani a srácot is, ha felbontja a kötést, mert magától nem múlik el. És erősen imádkozik, ahogy az egyik válaszadó írta. (És ha jóvá akarja tenni, akkor én elmondanám a srácnak is, hogy mit tettem.)
2011. febr. 6. 15:09
 10/13 Sofiel válasza:
100%

Előző vagyok megint.

Azt elfelejtettem írni, hogy kötéssel NEM lehet szerelmet és szeretet kiváltani, csak vágyat és függést. És aki a kötést felteszi valakire, SOHA nem fogja tudni, hogy a másik miért van vele.

2011. febr. 6. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!