A szerelmi kötést miről lehet felismerni?
Nem tudom, de a komment alapjan szerintem ez nem szerelmi kötes... Inkabb karmaval hozom a sajat eletemben ugyanezt összefüggesbe. Azt gondolom, hogy akik elözö eletükben együtt voltak vagy valamiert összekapcsolodnak most is elözö eletük következmenye miatt, azoknal lehet ez. (?)
Viszont volt egy ferfi az eletemben, akinel lehetseges, hogy volt valami szerelmi kötes (?), de ez sem biztos. (Csak egy közös ismerös utalgatasai alapjan gondolom.) Ahogy kivülröl lattam, neki nem volt jo az a kapcsolata (akivel lehetseges, hogy szerelmi kötest csinaltak neki), nem erezte jol magat benne, megis mindig vele volt es felesegül vette, gyerekeit a nevere vette...stb. Közben meg panaszkodott rola, hogy nagyon megterheli ez a nö. Ha nem volt vele a nö, akkor allandoan telefonon hivta. (Közös eletük ugy müködött, hogy haztartasi alkalmazottak vegeztek a hazimunkat, mert ezt mashogy nem lehetett volna ilyen elet mellett.) Megis, a ferfi öt valasztotta, egyre több minden összekötötte öket es ha nem valtozott, most is vele van. (Azt nem tudom, azota hogyan elnek, mar nem erdekel a dolog.)
Nekem csak "remenyeim" voltak a ferfivel kapcs., amikor belepett ez a nö az eletebe es hirtelen megvaltozott minden. Vagyis csak tetszett, de erdekes modon mindig valami "veletlen" szerencsetlen dolog törtent akkor, amikor közelebb kerülhettünk volna egymashoz- igy eltem meg. Ha ez szerelmi kötes volt, sajnos ettöl meg az en (a 3.) erzeseim nem valtoztak, nagyon nehezen tettem magam tul rajta.
Nekem is csak kerdes, hogy akkor közöttük szerelmi kötest csinalt-e volna valaki vagy nem? Lehet, hogy ilyen egy szerelmi kötes?
Én úgy tudom, hogy a szerelmi kötések csak egy ideig-óráig tartanak.
Ha már nagyon hosszú ideje szereted, akkor nem hiszem, hogy szerelmi kötés, azt hiszem, hogy tényleg szereted.
De menj el egy jóshoz, (nem a cigányokhoz) és kérd meg őket, hogy nézzék meg, ők állítólag látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!