Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért ilyen vicces kedvűek a...

Ulster kérdése:

Miért ilyen vicces kedvűek a szkeptikusok?

Figyelt kérdés

Ebben a témakörben ugyebár egy igen nagy réteg a szkeptikusok, akik nem igazán...jó, legtöbbször egyáltalán nem 'hisznek' a természetfelettiben.

Véleményem szerint az etikett azt diktálná, hogy ha okkult témákkal kapcsolatos kérdés merül fel, első lehetőség, hogy nem nyúlnak hozzá, mert úgy sem érdekli őket, második lehetőség, hogy hozzászólnak, de valami hozzávetőlegesen normálisat. Ám többségük nem ezt teszi, hanem odaírja mindenhova, hogy "LOL te mit szívtá'? XDDDD" meg hogy " Émmeg eccer megidéztem a Zistent LOLOLOL".

Kérdem én miért? Persze, vannak valóban humoros hozzászólásaik is, de ezek elenyészőek, többségük inkább csak gyermeteg csúfolódás.

Kérdem én:

Miért? Ettől ők boldogok lesznek?

2012. jún. 17. 18:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ez ezotéria rovat ilyneknek, hogy pedró meg yossairian nem kellene ide járni vagy ha már ide eszi őket a fene, nem kellene írni ide.

A kérdések, hasonló spiritualizmusban jártas tapasztalt embereknek szól, ha a tudomány ide vágó részei érdekelné a kérdezőt akkor nem ide tenné fel a kérdéeit nem gondoljátok ? !.

2012. jún. 17. 20:02
 12/21 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Na látod, PONT az ilyen 20:02-höz hasonlók, amik belőlem is kihozzák a röhögőgörcsöt...

OK, rendben van, ide "hasonló spiritualizmusban jártas tapasztalt emberek" járnak, akiket ugye nem érdekel a tudomány... De akkor vajon MITŐL IS igaz, amit írnak?

Hiszen a tudomány az, ami alátámaszthatja, vagy éppen cáfolhatja egy hasonló tapasztalt ember által leírt dolgokat. És ha a spiritualizmusban jártas egyén kapásból egy már régen megcáfolt feltevésből indul ki, akkor mit is kellene csinálnunk?

- Hagyni, hogy terjessze a tévhiteit, és más, még normális embereket is meghülyítsen

- Vagy felhívni a figyelmet a tévedésre (vagy szándékos csúsztatásra), hogy mások ne dőljenek be olyan könnyen?

Igen, a 20:02-es válaszoló szerint inkább az elsőt kellene, hiszen az nagyon kellemetlen, mikor a tudomány valamiről azt mondja, hogy hülyeség.

Akkor inkább ne is hozza elő senki a tudományt.

Bravó!

Pedro

2012. jún. 17. 20:18
 13/21 anonim ***** válasza:
Pedro, ez csak egy troll, provokálni akar csak, ne dőlj be neki :D
2012. jún. 17. 20:27
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Pedró, az aki aztán nem ért a tudományhoz, azt írta valahol hogy a speciális relatívitáselmélettel igazolták a kvantumtérelméletet, ami azoknak is röhely akik alapvető szinten ismerik ezeket az elmáleteket !

A tudomány változik, az ismereteink tükrében. A középkorban elégették azt aki azt állította hogy a föld gömbölyű, mert a tudomány segítségével bizonyítani lehetett hogy lapos ! Na, akkor most a tudomány nevében ne szóljuk le a spirituális embereket, akit az eljövendő kvantumfizika fog iagzolni. ez egy ezotériás rovat, tessék tiszteletben tartani embertársainkat.

2012. jún. 17. 20:38
 15/21 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

#20:38

Hát itt vagy "FIZIKUSKÁM"? :-D Örülök neked!

MÉG MINDIG VÁROM a föld alatt lakó idegenek létét alátámasztó tudományos leírásokat, meg a mexikói hadsereg magas rangú tisztjeinek hivatalosan megjelent beszámolóját!

Ezeket valahogy ELFELEJTETTED elküldeni...

Pedig egy 160-as IQ-val rendelkező FIZIKUS nem lehet ennyire szenilis, ugye? :-DDD

Pedro

2012. jún. 17. 20:46
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Megírtam pedró, hogy miért nem írtam neked össze a dolgokat, ha nem lennél ennyire kórlátolt megértetted volna.

Nincsen szükség kellemetlenkedő alattomos emberekre, menjetek innen.

2012. jún. 17. 20:51
 17/21 Shai-Hulud ***** válasza:

Aha, alattomosan bizonyítékot kértem... :-D

Értem. És téged ez annyira bánt, és sért, hogy inkább nem is küldöd...

Tudom, senki ne is hozza elő a tudományt, hiszen itt nem bizonyítani, hanem NEKED HINNI kellene... :-DDD

Na jó, hagyjuk békén egymást. Egy szavahihetetlen, hiteltelen, öntelt, felfújt hólyag vagy.

Amíg nem igazold a mondókádat, addig kételkedem benne. És ezzel szerintem nem vagyok egyedül.

Pedro

2012. jún. 17. 21:05
 18/21 anonim ***** válasza:

Te 46%-os gondolkodj már el kicsit mielött írsz.

Pedro szépen rendesen, civilizáltan leírta a véleményét, ami bizony nagyon is igaz sok mindenre ami ebben a kategóriában történik.

Te erre primitív módon leszóltad és hülyeségnek állítottad be amit írt. Kicsit próbáld értelmezni, mi az a hülyeség :)

2012. jún. 18. 00:06
 19/21 anonim ***** válasza:
A viccességgel és az elbaromkodás látszatával akarják a témákat lerontani ugy hogy szegény kérdezö véletlen sem kapja meg a várt válaszát
2012. jún. 18. 12:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez nem a témák lerontásáról szól. Emberek töméntelen mennyiségű elképesztő hülyeséget hisznek el. Aki szkeptikus, azért ír ezekre a fórumokra, mert jó lenne valahol gátat szabni az agyelhagyásnak. Ez azok érdeke lehetne, akik a kérdéseket felteszik. Mi csak annyit mondnunk, hogy próbáljatok már gondolkodni, mielőtt sallangmentesen bevesztek eleve a józan ész határain teljesen kívül eső ideákat, vagy olyanokat, amelyek semmilyne tudományos bizonyítást nem állnak ki. Én nem mondom semmire, hogy eleve nem létezhet. De amíg nyoma nincs annak, hogy bármi köze lenne a valósághoz, addig nem hiszem el.
2012. jún. 19. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!