Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van itt olyan akinek baja...

Van itt olyan akinek baja lett mágia használata miatt? Lelki, fizikai?

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 16:45
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim válasza:
Ha felkészületlenül áll hozzá, származhat lelki és fizikai baja is belőle. Mindenképpen beszéld le róla!
2012. jún. 19. 23:12
 42/51 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem ha 5 éve foglalkozik ezzel, akkor egy baja lehet. TE!

Miért akarod megváltoztatni???

2012. jún. 20. 03:11
 43/51 A kérdező kommentje:
Mert ostoba nemtörödöm és ilyen dolgoktól várja a megoldást!!
2012. jún. 20. 18:42
 44/51 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van, kérdező, erről le kell beszélni. Sajnos kishazánkban meg másutt is nagyon sokan hisznek ezekben a sületlenségekben, holott abszolúte de semmi bizonyított hatásuk nincs.

Aki ebben hisz, a valós életét hanyagolja el, és az a legnagyobb kicseszés, amit magával csinálhat. A varázslat, meg kérzátétel meg az összes ilyen zizi nem segít semmit, az embernek a maga erejéből, ügyesen, tudatosan, ésszel kell megoldania a problémáját, ezt kell vele megértetned.

2012. jún. 21. 09:23
 45/51 A kérdező kommentje:

NA ez az olyanokat mond hogy nem kell munka meg hogy ha szegény vagy az a karmád...

ÁÁÁ

olyan életképtelen és mindenben okot akar találni pl. a szüleinkre fogja az elrontott kapcsolatokat

2012. jún. 21. 18:33
 46/51 anonim válasza:
Én Harry Potterrel lefeküdtem és levarázsolta a fütyim...
2012. jún. 21. 22:33
 47/51 anonim ***** válasza:

18:33

Akkor maris talaltunk egy embert akinek agyi gondjai tamadtak a magia hasznalata miatt, es ez a szemely a baratnod.

2012. jún. 22. 07:40
 48/51 anonim válasza:
mindenkinek aki a témában érdekelt, ajánlom a következő igaz történetet. Itt le van írva a KIÚT, és mindenre választ kaptok: [link]
2012. jún. 24. 00:22
 49/51 anonim ***** válasza:

Kérdező, sikerrel jártál? Sikerült lebeszélned a barátod?

Egyébként ha a barátod rendesen csinálta, nyilván kudarcot vallottál, ő pedig szépen, egészségesen éli tovább az életét.

Zsizsik666 tökéletesen leírta: az ilyen dolgok NEM okozhatnak SEMMI bajt, sőt SEGÍTENEK, amennyiben úgy csinálja az ember, ahogy kell, fokozatosan tanul bele. Abban az esetben okozhat CSAK bajt, ha valaki ilyen kontár, new age, vagy wicca módon kezd el szerencsétlenkedni.

Bár van egy olyan érzésem, hogy te a hosszú kommenteket nem olvasod végig... akkor nincs miről beszélni veled, idióta vagy.

Akkor mégegyszer a kérdés: mi lett a barátoddal?

2013. aug. 15. 13:17
 50/51 A kérdező kommentje:

Nem vagyok idióta.nem tudom miért gondoltad ezt,ha nem érdekel a véleményetek nem kérdezem meg.

elmozdult abba az irányba amibe szerettem volna: meditál jógázik.foglakozik spirituális dolgokkal de akar az univerzum energiáival meggyógyulni egy fertőzésből.azt hiszem megtalálta azt az egyensúly ami neki optimális.kicsit talán életrevalóbb gondolkozása van

2013. aug. 17. 15:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!