Szerintetek az alábbi "varázslat" akkor is működik, ha szerelmi kötésként próbálom alkalmazni? (tudom, ne csináljak kötést, de már számoltam a következményekkel, és akkor is megcsinálom)
"Ez egyébként az életerődből vesz le egy keveset, cserébe a kívánságért. Tehát 1-2 hónappal kevesebbet élsz, a kívánságért cserébe.
Este 22 után és hajnali 2 óra előtt a legerősebb.
Vegyél 5 egyforma gyertyát. Pentagramm alakban szórj sót az asztalra.
Vigyázz, hogy a só folyamatos vonalakat alkosson, ne legyen megszakadva a vonal sehol! Ez fontos! Nagy bajod esthez ha a pentagramban törés van!
Ezután a gyertyákat helyezd a pentagram 5 csúcsához és gyújtsd meg.
Mondd ezt hangosan:
"Hatalmas erők idéztessetek!
Természetanyánk halld szavam!
Tűz, víz, föld, levegő
Életerőm áradjon ki!
Kívánságom meghallgattasson!"
Itt mondd el a kívánságod.
Röviden és érthetően beszélj.
Ezt nagyobb kívánságokra is használhatod, de akkor több évet vesz el az életerődből"
:D én arra lennék kíváncsi azt,hogy bizonyították,hogy aki ezt a "varázslatot" mormolja el,az pár hónappal kevesebbet él!
PL:Jön a kaszás,kikérdez,te elmondtad?Nem nem én nem,akkor még 2 hónap és találkozunk, aki meg elmondta annak meg hirtelen megszakad az életvonala és lecsap a gonosz ,vagy mi az :D Húúú mennyi buta ember van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!