Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek az alábbi "varázsl...

Szerintetek az alábbi "varázslat" akkor is működik, ha szerelmi kötésként próbálom alkalmazni? (tudom, ne csináljak kötést, de már számoltam a következményekkel, és akkor is megcsinálom)

Figyelt kérdés

"Ez egyébként az életerődből vesz le egy keveset, cserébe a kívánságért. Tehát 1-2 hónappal kevesebbet élsz, a kívánságért cserébe.

Este 22 után és hajnali 2 óra előtt a legerősebb.

Vegyél 5 egyforma gyertyát. Pentagramm alakban szórj sót az asztalra.

Vigyázz, hogy a só folyamatos vonalakat alkosson, ne legyen megszakadva a vonal sehol! Ez fontos! Nagy bajod esthez ha a pentagramban törés van!

Ezután a gyertyákat helyezd a pentagram 5 csúcsához és gyújtsd meg.

Mondd ezt hangosan:

"Hatalmas erők idéztessetek!

Természetanyánk halld szavam!

Tűz, víz, föld, levegő

Életerőm áradjon ki!

Kívánságom meghallgattasson!"

Itt mondd el a kívánságod.

Röviden és érthetően beszélj.

Ezt nagyobb kívánságokra is használhatod, de akkor több évet vesz el az életerődből"

2012. jún. 12. 10:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem működik egyébként sem, nemhogy szerelmi varázslatként.
2012. jún. 12. 10:53
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
-.-" Te vagy nagyon reménytelen vagy, vagy nagyon unatkozol. Ezekről mondj le, mert hiába kántálsz, sohase fog sikerülni.
2012. jún. 12. 11:39
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Ezt hol olvastad? Egyáltalán honnan tudod ha létezne menyit szívna le? Hülyeség az egész, ilyet azok találnak ki akik nagyon unatkoznak, vagy nincs az életüknek értelme. Ha el szeretnél érni valamit KÜZDJ MEG ÉRTE! Nehezebb, de jobb úgy elérni mint így vágyakozni és várni a semmire.
2012. jún. 12. 11:43
 4/16 anonim ***** válasza:
70%
Jézusom, mi van, bekötötték a netet a gyogyóba?
2012. jún. 12. 11:53
 5/16 anonim ***** válasza:
55%
Nem működik. A szerelmi kötés átok kategória, és a só meggátolja.
2012. jún. 12. 12:10
 6/16 anonim ***** válasza:
33%
Ja igen. az életerőből nem vehet el több évet, ugyanis az életerő ha csökken, akkor pótlódik egy egészséges embernél. Qi-gong-ról kéne neked olvasni csöppet. A születés előtti qi-hez pedig nem férsz hozzá ilyen technikákkal. Maximum a belső szerveidet, főleg a májad és az epéd teszi tönkre a fekete mágia.
2012. jún. 12. 12:14
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
nem
2012. jún. 12. 12:32
 8/16 anonim ***** válasza:
58%
Ez valami vicc, hogy emberek ilyeneket elhisznek, vagy most a kandi kamerában szereplünk, esetleg szilveszterre gyűjtjük össze a legidiótább kérdéseket?
2012. jún. 12. 13:03
 9/16 anonim ***** válasza:
73%

:D én arra lennék kíváncsi azt,hogy bizonyították,hogy aki ezt a "varázslatot" mormolja el,az pár hónappal kevesebbet él!

PL:Jön a kaszás,kikérdez,te elmondtad?Nem nem én nem,akkor még 2 hónap és találkozunk, aki meg elmondta annak meg hirtelen megszakad az életvonala és lecsap a gonosz ,vagy mi az :D Húúú mennyi buta ember van :D

2012. jún. 12. 14:57
 10/16 anonim ***** válasza:
52%
A szerelmi varázslatos és a szerelmi kötés működik de nem így ahogy te leírtad..Ha ilyen egyszerű lenne a dolog akkor mindenkinek egyénileg lenne ereje és minden azonnal sikerülni...Ha érdekel a téma írj nekem privátban és megadom annak az elérhetőségét aki nekem segített! Nem drága és nagyon hatásos:)
2012. jún. 12. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!