Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek az alábbi "varázsl...

Szerintetek az alábbi "varázslat" akkor is működik, ha szerelmi kötésként próbálom alkalmazni? (tudom, ne csináljak kötést, de már számoltam a következményekkel, és akkor is megcsinálom)

Figyelt kérdés

"Ez egyébként az életerődből vesz le egy keveset, cserébe a kívánságért. Tehát 1-2 hónappal kevesebbet élsz, a kívánságért cserébe.

Este 22 után és hajnali 2 óra előtt a legerősebb.

Vegyél 5 egyforma gyertyát. Pentagramm alakban szórj sót az asztalra.

Vigyázz, hogy a só folyamatos vonalakat alkosson, ne legyen megszakadva a vonal sehol! Ez fontos! Nagy bajod esthez ha a pentagramban törés van!

Ezután a gyertyákat helyezd a pentagram 5 csúcsához és gyújtsd meg.

Mondd ezt hangosan:

"Hatalmas erők idéztessetek!

Természetanyánk halld szavam!

Tűz, víz, föld, levegő

Életerőm áradjon ki!

Kívánságom meghallgattasson!"

Itt mondd el a kívánságod.

Röviden és érthetően beszélj.

Ezt nagyobb kívánságokra is használhatod, de akkor több évet vesz el az életerődből"

2012. jún. 12. 10:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk engem zavar, hogy nem nevezi meg, kit idéz...aztán ha pechje van, jön is valami.
2012. jún. 13. 09:18
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
a varázslat neve "random bármi idézése" lehet.
2012. jún. 13. 10:09
 13/16 tjadde válasza:
43%
10/12 válaszoló,nekem is megadnád annak az elérhetöségét ,aki szerelem, kötést csinált neked és müködött is. Elöre is köszönöm.priviben írj.
2012. jún. 30. 18:32
 14/16 tjadde válasza:
Bocs 10/13 válaszoló segítségét kérem.Írtam neked riviben is.
2012. jún. 30. 18:36
 15/16 anonim ***** válasza:
13-as hisz a mesében éls fizet is érte.
2012. júl. 2. 16:30
 16/16 anonim válasza:

Hali mindenkinek kérlek nem becsméreljétek az okkult ősi civilizációk erejét előre is köszi.

Nálam ez a varázslat sokat váltott valóra vannak ilyesfajták miszerint adnod kell valamit valamiért elven alapul az egész, az okkultizmus és a Feng-Sui különbek mégis ugyan azon elven léteznek adsz és kapsz.

A kívánság és egyéb varázs gyakorlatok némileg csak a személy megnyugtatását illetve jellemét és magatartását változtatják meg és persze a lelki és testi egyensúlyt is, gondoljatok arra hogy ezen gyakorlatok olyanok mint a majdnem mindennapi jóga és tisztelet adása a környezetnek és magának az úrnak aki megteremtett minket.

Az ilyen dolgok mint a Wiccan, és egyebek mellék ágai a kereszténység szemében pogányság miszerint nem az urat hanem a természetet imádják, tisztelik és áldoznak neki. Ez nem teljesen így van mivel az úr teremté meg a világot a földet és mindent ami rajta van vagyis a természet az ami teremté me az élőlényeket és az életet is a természet Anya és a föld-nek nevezet bolygó igazi teljes neve Gia-azaz Gaia-(Gájjá).

bocs hogy ennyire sokat írtam ez saját vélemény volt kérlek ne legyetek mérgesek érte.

Kedves kérdezőnek meg azt felelem a kívánságokért amiket és amikért úgy vágyódsz csak akkor teljesülnek ha a személy eléggé magabiztos csak egyre koncentrál tiszta a szíve és a szándékai, mert ha nem akkor tudja 3 szór vagy 7 szer kapja vissza azt amit ő adott a személytől függ hogy jót vagy rosszat adott (tett) életében másokért vagy valamiért.

2018. febr. 1. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!