Van itt olyan akinek baja lett mágia használata miatt? Lelki, fizikai?
Nagyon ingoványos terület ez, és komoly lelki, ebből következően fizikai bajai is lehetnek. Jogsan aggódsz érte! Javaslom ezt az oldalt: [link]
Munkám során végighallgattam néhány embert, akiknek sikerült megszabadulni az okkultizmusból, de nagyon nehéz, főleg a következményeiből (depresszió, még súlyosabb pszichiátriai tünet) meggyógyulni. Jobb nem belemenni.
Nekem lelki problémám lett a mágia használata miatt! Mert halálra idegesít, ha valaki a 21. században ilyen középkori babonaságokkal foglalkozik!
Növesszetek már agyat valahogy.
Igen! Az okkultizmus lelki bajokat okozhat. Vannak emberek akiknél nem, de náluk is lesz valami difi előbb vagy utóbb. A szabadulás útja pedig nagyon nehéz emberi erővel. Én azt javaslom, hogy ne kezdjen neki. De ha már elkezdte, akkor minél hamarabb abbahagyni. Ha nem megy önerőből, akkor kérjek segítséget egy evangélikus lelkésztől.
Egyébként a mágiával való foglalkozás bűn, amiből meg kell térni, de amúgy is meg kell térni. Jézus Krisztus a szabadító. Forduljatok hozzá bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!