Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van itt olyan akinek baja...

Van itt olyan akinek baja lett mágia használata miatt? Lelki, fizikai?

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 16:45
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
69%
Nem szabad. Magyarázd el neki értelmesen, hogy efféle dolgokban hinnie badarság, téveszméi vannak az életről, ha azt hiszi hogy a dolgok mágiával megoldhatóak.
2012. jún. 16. 15:16
 32/51 anonim ***** válasza:
Az autisták és egyéb fogyatékosok, általában öncélúan mágiázgattak előző életükben és ügyesek voltak. A szexrabszolgák meg gyakran szerelmi kötés miatti karmát törtlesztenek.
2012. jún. 16. 23:38
 33/51 anonim válasza:

Nagyon ingoványos terület ez, és komoly lelki, ebből következően fizikai bajai is lehetnek. Jogsan aggódsz érte! Javaslom ezt az oldalt: [link]

Munkám során végighallgattam néhány embert, akiknek sikerült megszabadulni az okkultizmusból, de nagyon nehéz, főleg a következményeiből (depresszió, még súlyosabb pszichiátriai tünet) meggyógyulni. Jobb nem belemenni.

2012. jún. 17. 07:29
 34/51 lacatka ***** válasza:
40%

Nekem lelki problémám lett a mágia használata miatt! Mert halálra idegesít, ha valaki a 21. században ilyen középkori babonaságokkal foglalkozik!

Növesszetek már agyat valahogy.

2012. jún. 17. 09:31
 35/51 Bencece válasza:
0%

Igen! Az okkultizmus lelki bajokat okozhat. Vannak emberek akiknél nem, de náluk is lesz valami difi előbb vagy utóbb. A szabadulás útja pedig nagyon nehéz emberi erővel. Én azt javaslom, hogy ne kezdjen neki. De ha már elkezdte, akkor minél hamarabb abbahagyni. Ha nem megy önerőből, akkor kérjek segítséget egy evangélikus lelkésztől.

Egyébként a mágiával való foglalkozás bűn, amiből meg kell térni, de amúgy is meg kell térni. Jézus Krisztus a szabadító. Forduljatok hozzá bátran!

2012. jún. 18. 17:46
 36/51 A kérdező kommentje:
képzeld engem is halálra idegesít de nem mondhatom ezt egy lelkileg instabil embernek hogy :figyi ez egy badarság ne foglalkozz ha ilyennekkel foglakozik 5 éve....
2012. jún. 18. 20:19
 37/51 A kérdező kommentje:
köszönöm a jótanácsot lelkészt már én is ajánlottam de sajna a vallást nagyon rossz dolognak tartja
2012. jún. 18. 20:21
 38/51 Nagilum ***** válasza:
49%
Aki mágiával szórakozik, annak eleve van egy kis baja... agyi.
2012. jún. 19. 08:50
 39/51 anonim ***** válasza:
Ezotérikus 'beütésem', ám amit láttam másnak nem hinném el, pedig hallottam már hasonló esetet. . Szóval 4-en beszélgetünk, egyszercsak B. felkiált:Úristen folyik a szemem! Oda nézünk: egy marék VÉR! Irány a mosdó- még egy tele marék vér...Itt már nagyon imádkoztam Jézushoz!!! Nagy nehezen vége, a trauma még sokáig marad. Egy hónap múltán derült ki, hogy woodu-babánal szúrták ki pont akkor a szemét! Ájulat, hogy 'ilyen' létezik! Dé
2012. jún. 19. 14:12
 40/51 anonim ***** válasza:
Azért ezt remélem senki nem hiszi el.............
2012. jún. 19. 14:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!