Van itt olyan akinek baja lett mágia használata miatt?
Lelki, fizikai?
21/51 Koshinae válasza:
Engem apám úgy tarkónvert, hogy azonnal rájöttem, hogy a védővarázslat nem működik. Egyik se.
Lelki meg annyi, hogy rájöttem, hogy az Erő csak a starwarsban létezik. Right in the childhood.
2012. jún. 15. 08:18
a 11-es válaszoló leírhatná, milyen hatás csinált neki annyi rossz évet!
2012. jún. 15. 10:38
23/51 bebemanoo válasza:
Én is csak hallottam (olvastam fórumokon),hogy igen,mert bevonzhat gonosz dolgokat akaratán és tudtán kívül,meg rossz karmát is.Igazából attól függ szerintem,hogy pontosan mit szeretne,de a jó szándékú mágiánál is veszélyre intenek az emberek.Pl. olyan lehet,hogy rosszra fordul a sorsa,semmi nem fog összejönni neki,és sehogy sem tud belőle kimászni.Nem szeretnék okoskodni,mert tényleg nincs tapasztalatom,de ezeket olvastam,és én elhiszem.
2012. jún. 15. 10:46
Én válaszolok. Tehát IGEN. Saját példámból indulok ki, fél évig gyakoroltam a telekinézist tetőző sikerekkel, de annyira bele mentem ebbe hogy a szívem szarrá ment, görcsöl-szúr, a szívbilentyük is és ez nem vicc. Egy erőssebb erőkifejtés utána már aszittem össze esek. Soroljam? Harag, düh, indulat, utálat, szorongás, illuziók és ezek mind minden nap jöttek az én napi 8 órai gyakorlássomból eredeen. Miért? Mert tulzásba vittem az egészet, szaktalanul, felkészületlenül kezdtem neki. Annyit gyakoroltam hogy az egész napomat az vette el. Eredménykép lebetegettem, szívritmus zörej, topma ütés és szívpillentyü elhasználódását érzem a mai napig is. Illetve gyakorlok mai napig is de már nem úgy mint eddig. Ezzel vigyázni kell haver ha télleg bele akarsz benni mert utánna nem lesz kiút és ha rosszul mész bele bele halsz. Remélem segitettem ezel.!
2012. jún. 15. 11:34
25/51 A kérdező kommentje:
Talán ezt megmutatom neki...hátha
Kérdező, neked lehet, hogy hülyeség a mágia. Neki meg lehet, hogy fontos. Te akarod eldönteni helyette, mit csináljon???
Leírtam világosan, hogyha az alapoktól kezdi, NEM lesz semmi baja, belekontárkodni pedig nem szabad, mert akkor valószínűleg lesz baja.
Nekem, semmi bajom nem lett, én az alapokkal kezdtem, jól vagyok, testileg-lelkileg, és ebben a mágia is nagyon sokat segített nekem. :)
2012. jún. 15. 15:18
Én eleve instabil voltam lelkileg, így egyértelmű volt hogy lesz belőle bajom. Bár előfordulhat hogy csak a karmám hozta felszínre, mert némi spirituális fejlődést értem el.
2012. jún. 15. 15:31
28/51 A kérdező kommentje:
"Kérdező, neked lehet, hogy hülyeség a mágia. Neki meg lehet, hogy fontos. Te akarod eldönteni helyette, mit csináljon??? "
mert a barátom és olyan dologba akar kezdeni ami árthat neki és ha mondjuk drogozni kezdene arról is megpróbálnám lebeszélni
sajnos olyat is ismerek akinek a jógától lett baja...
29/51 A kérdező kommentje:
"Kankót kaptam, mert megidéztem Nórát a szopódémont. Nem kelltt volna :(."
haha szopástól nem kapsz kankót.
30/51 w1e2r3 válasza:
elég a pokolban, mindenki hülyének nézi, gáz, szar stb
2012. jún. 16. 10:15
Kapcsolódó kérdések: