Szerelmi kötést csinálhatok úgy, hogy ne ártsak vele se a kiszemeltnek, se magamnak? (jelzem, értelmiségi, két diplomás nő vagyok, de már nem tudok elképzelni semmilyen más megoldást a problémámra)
„Hiszek benne,hogy szerelmes belém, csak valamiért nem ismeri fel, vagy elfojtja.”
„a hiánya nem csak lelki, hanem fizikai tüneteket is okoz nálam.”
„a szerelmi kötés talán elősegítheti vagy felgyorsíthatja a folyamatot, hogy felismerje, én vagyok neki az igazi.”
„pánikrohamaim vannak amiatt, hogy nem kommunikálunk semmilyen formában”
Szerintem fordulj pszichológushoz, mert kissé fanatikus vagy. Remélem te is érzed, hogy nem normális se a gondolkodásod, sem az, hogy testi tüneteket produkálsz miatta. Én meg is értem, hogy minél hamarabb "meg akart szabadulni" tőled a másik fél, én is menekülnék, ha egy mániákus lógna a nyakamon.
Pszichológus, ez a biztos. Hagyd őt békén, nem akar téged, el kell fogadnod. Szerelmi kötés pedig nem létezik. Egyébként is ha létezne, mi jogon kényszerítenéd őt. Hiába hiszed azt, hogy neki is te vagy élete szerelme ez is olyan zakkant hozzáállás.
...Folytatván:Szóval, amit te szerelemnek látsz, az lehet, hogy csak sajnálat.Velem is nagyon kedvesen bánt a barátom, miközben szakítani akart, de ez nem változtat a LÉNYEGEN.
Vagy félreérted a jelzéseit.
Bár kicsit kockázatos, de próbálkozz azzal, hogy úgy teszel, mintha szakítani akarnál vele.Nem akarlak elkeseríteni, de sok veszteni valód nincs .Ezzel a próbával lehet, hogy sikerül kiugrasztanod a nyulat a bokorból.Ha szeret, megpróbál majd visszatartani, ha meg nem, akkor legalább nem fog nyugtalanítani a dilemmád.
A mágiával(ha működik egyáltalán)csak tartóssá tennéd ezt a se veled, se nélküled kapcsolatot, de a minőségén nem változtatna.Olvastam több olyan esetről is, hogy állítólag a pár szerelmi kötést csinált, de nem illettek egymáshoz és aztán meg attól szenvedtek, hogy nem tudtak elválni rendesen egymástól.
Vagy javítani kellene a kapcsolat minőségén, vagy végleg befejezni és keresni olyat, aki tényleg hozzád való.
Üljetek le és őszintén beszéljétek meg! Két diplomás nő létedre olyan vagy, mint egy pisis óvodás, hallod!
Viselkedjetek már felnőttként, az ég áldjon meg! Értelmiségi a seggem...
Ezek a belemagyarázások meg, hogy biztos szeret csak nem meri bevallani... lóf@szt! Nem szeret és kész. Aki szeret valakit az nem tétovázik, ezt a hollywoodi baromságot felejtsd már el, tisztára mint valami Alkonyaton nevelkedett tinilány. Nem tudod elérni, hogy szeresenek, ha egyszer nem vagy szeretetre méltó - vagy csak szimplán nem szimpatizál veled ő annyira, vagy nem tart elég vonzó nőnek. Ez van, fogadd el és nézz másik pali után. Vele meg maradjatok barátok, ha akartok, de úgyse fog menni. Ő örülni fog neki, ha végre szabadok lesztek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!