Szerelmi kötést csinálhatok úgy, hogy ne ártsak vele se a kiszemeltnek, se magamnak? (jelzem, értelmiségi, két diplomás nő vagyok, de már nem tudok elképzelni semmilyen más megoldást a problémámra)
A szerelmi kötés az valóban nagy butaság lenne mert azt csak egy másik mágiával lehetne megszüntetni úgy gondolom.És a legrosszabb az egészben hogy tönkretenné legalább 2 ember életét is..na meg elvileg több életen veled marad a kötés,mindaddig amíg nincs feloldva.
Amit érzel az a ragaszkodásod következménye.Nem szabad félni az újtól,próbálj minden napot a legteljesebben megélni!
Ajánlok egy könyvet neked ami igazán belefér a témába és mindenképp hasznodra válna: Osho:Szerelem,szabadság,egyedüllét
Az utolsó előtti válasz adónak: én úgy tudom, hogy a szerelmi kötés az egyetlen, amit semmiféle mágiával nem lehet közömbösíteni, tehát ha egyszer valakin megcsinálják, akkor az már marad, akár akarja, akár nem - nem lehet feloldani semmivel.
Az más kérdés, hogy szerintem inkább valami "földi" megoldáson kellene törnie a fejét a Kedves Kérdezőnek. Pl. az tényleg nem rossz ötlet, hogy leülni a pasival és mondjuk rákérdezni, hogy most akkor mi a redvás fene van...??? :D
Vagy elfogadni, hogy nem kellesz neki és szép csendben továbblépni, mást keresni (vagy nem keresni senkit).
Kedves 15:18,
szívesen leülnék Vele megbeszélni a dolgot, de semmilyen formában nem kommunikál velem, zaklatni pedig mailben, telefonon vagy személyesen végképp nem szeretném.
Amint mondtam, azt a részét, hogy sosem leszünk egy pár, el tudom fogadni, akármennyire fáj is, mert más választásom nincs.
De abba nem tudok és nem is akarok beletörődni, hogy soha többé nem látom és nem beszélünk egymással; mert tudom, hogy nagyon szeret engem, még ha nem is feltétlenül úgy, ahogy én Őt. Ha másképp nem megy, beérem a barátságával is, de ezzel a belső ürességgel és hiányérzettel, amit a jelenlegi szituáció okoz nekem, nem tudok megbirkózni.
A kötést hagyd.
Ha a személyes varázsod nem bűvölte el eddig, és nem vallott színt, akkor lehetsz bármilyen szerelmes, nem neked való, nélküle boldogabb lehetsz. Lehet hogy jobb lenne, ha az elengedést erősítenéd magadban.
Lehet hogy a fanatizmusod elől menekül. Ezt neked kell megfejtened.
Azt javaslom, hogy beszélj meg vele egy találkát, amiben le tudjátok tisztázni az állást, és dekorációként alkalmazz ásványokat. Van néhány, ami képes megnyitni a szívet, illetve felerősíteni a felismerés folyamatát, és néhány, ami igen erőteljesen felszínre hozza a gondokat, és segít a megoldás megtalálásában.
Ha el kell engedned, arra is van néhány használható ásvány.
Javasolt könyv:
Judy Hall- Kristálybiblia
de neten is találsz mindenféle anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!