Bátyámmal úgy hisszük, elátkozták szüleinket. Négyen élünk egy lakásban. Szó mi szó, nem élünk jól, mondhatni semmi nem jön össze, ráadásképpen csak jön a baj, csőstül és soha nem akar vége szakadni. Amióta megszülettünk, csak a gond van szüleinkkel, és Őket éri szerencsétlenség, kellemetlenségek sorozata! Viszont ez, ránk is kihat.
Nemrég, mikor Bátyám Erdélyben volt, elment egy jóshoz, aki azt állította, hogy szüleink, nagyanyánk jóvoltából el vannak átkozva. Az átkot állítólag csak egy ortodox vallású pap tudja levenni.
Nem hiszek, de aki ártott nekem és megátkoztam az attól koldult. Az anyósom is. Csak egy főpapot valahogy nem akar megfogni, de nem adom fel.
2012. máj. 3. 01:53
12/20 anonim válasza:
mustafa33: tájékoztatlak, hogy aki Krisztust, vagyis Isten kinyilatkoztatását a Terra bolygónak, befogadta már a szívébe. Azon csak Isten átka fog. Aki megmeri átkozni az ilyen embert, visszaszáll rá az átok. Nem biztos, hogy a főpap jó hívő, de a beavatásokon túlesett Krisztust szolgáló papokon is Krisztus védelme, akármilyeb rossz is a pap. MOST PEDIG JÉZUST KÉREM, HOGY TÖRJÖN ÖSSZE TÉGED, HOGY MEGTANULD, AZ ÁTKOZÁS UTÁLATOS ISTEN SZÁMÁRA!
2012. máj. 4. 20:52
13/20 Sipos Géza válasza:
Én cs
2012. máj. 5. 11:50
14/20 mustafa33 válasza:
Melkizédek, hamis farizeus vagy. Amit az előbb írtál rám az vajon nem átok é? Az vajon nem útálatos Isten előtt?
2012. máj. 6. 21:27
15/20 mustafa33 válasza:
Melkizédek, miféle "Isten átkáról" beszélsz? Ilyen nincs! Vagy szerinted Isten egy gonosz aki átkoz? Ha már ilyen magas nevet választottál, gondolom kicsit többet kellene tudnod a hit dolgairól. És engem milyen alapon ítélsz? Ne ítélj hogy ne ítéltess. Én ha valakit megátkoztam (ismétlem, nem hiszek az átokban) az csak olyan volt aki nekem ártott. Mert ember vagyok aki gyarló és bosszúvágyó, mert az ember ilyennek teremtetett. De soha nem átkoztam általánoságban és ismeretlenül valakit valamiért amivel nem értek egyet.
2012. máj. 6. 21:41
16/20 anonim válasza:
Kedves mustafa33!
Az ember eredendően nem volt bűnös. Ma már az, ez tagadhatatlan! De Isten kiválasztott teremtménye, Krisztus az, akihez ha formáljuk gondolkodásunkat, gyarlóságunk is egyre visszafogottabb lesz, és Krisztushoz hasonlóvá kell válnunk. Én mikor olvastam válaszaidat, szeretet és szomorúság fogott el. Drága testvérem. Kérlek bocsásd meg nekem amit írtam. Még nekem is kell fejlődnöm a krisztusi úton járásban. Az ÁRONI ÁLDÁSSAL KÉREM BOCSÁNATOD:
„Áldjon meg az Úr és oltalmazzon téged! Ragyogtassa rád arcát az Úr és legyen hozzád jóságos! Fordítsa feléd arcát az Úr és szerezzen neked üdvösséget!”
2012. máj. 12. 09:57
17/20 anonim válasza:
Még valami. Istentől mindenki visszakapja, amit megérdemel. Ezért, ha átkozol, számíts egy negatív dologra büntetésül. Tégy jót, s veled is jót tesznek majd. És bocsáss meg embertársaidnak, ha vétkeznek ellened. Ezt mondá Jézus: Amit másokkal cselekesztek, úgy tegyétek, mintha velem tennétek. / Úgy cselekedjetek másokkal, ahogy szeretnétek, hogy veletek is tegyenek.
2012. máj. 12. 10:13
18/20 anonim válasza:
Az én olvasatomban az átok létezik, abban az esetben, ha hiszel benne! Ha hiszel ugyanis egy negatív dologban, kibocsátasz negatív hullámokat, vagy fogadsz, elfogadsz, elhiszel ilyen dolgokat, óhatatlanul rossz hatással vannak rád. Nem igaz? Hiszen már a kérdés felvetése is aggodalommal, félelemmel, stb. tölt el. Különben meg sem kérdeztem volna. A rossz dolgokat jórészt magunk vonjuk be az életünkbe, közvetlen, vagy közvetett módon. Csak mellékesen megjegyzem: nekem sem volt fáklyás menet a gyermekkorom, de hála az égnek kinőttem belőle, állok a magam lábán, hol jól, hol rosszabbul, de töretlen örömmel és energiával. Egyszerűen csak azért, mert így akarom! Persze, nem könnyű, sokat kell tenni érte, de ha magadban hiszel, és vannak céljaid menni fog. Szorítok neked/nektek....
2012. máj. 24. 17:30
19/20 anonim válasza:
Úgy gondolom -és akinek nem inge, ne vegye magára- nem kell idézni és Istent a válaszaitokba belekeverni. Ezt hagyjuk meg a papoknak. Úgy gondolom, keveset tudunk Istenről és nem is azért teremtettünk, hogy az ő cselekedeteit értsük, fejtegessük. Ne erőltessük ezt, egyszerűen csak szeressünk, független attól, milyen a vallási hovatartozásunk, vagy épp valaki ateista. A szeretet egyetemes és kizárja a rossz cselekedeteket és gondolatokat. Ne bántsátok egymást...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!