Hisztek abban a babonában, hogy akinek 3szöget alkotnak a vonalak a tenyéren az boszorkány?
Na,szóval sokan mondták már , hogy ez így van , hogy akinek 3szöget alkotnak a tenyerén a vonalak annak vagy vannak olyan képességei, vagy előző életében boszorkány volt.
Remélem érthető amit leírtam :)
Ennyi butaságot egy kérdésben.
Se boszorkányok nincsenek, se előző élet, és még csak a tenyereden lévő vonalak sem jelentenek semmit.
Nem az szamit ami a tenyeren van ,hanem ami a tudataban,az a donto.
Elozo elet pedig van,nem csak egy hanem millio,de jo h mi nem emlekszunk ra.De ezt mar bebizonyitottak.
A BAJ CSAK AZ....h meg nagyon sokszor meg kell szuletnunk,mig teljesen megtisztulunk,mert csak ugy kerulhetunk ki az anyagi vilagbol,csak ugy terhetunk vissza ISTENHEZ.
"Elozo elet pedig van,nem csak egy hanem millio,de jo h mi nem emlekszunk ra.De ezt mar bebizonyitottak. "
Mikor bizonyították be és hogyan?
Kedves előző!
Hit nélkül életed boldogtalan, szerencsétlen , örömtelen lesz!A hitre szüksége van mindenkinek .
A tenyér vonalak az én kezemen tökéletes háromszöget alkotnak. De ez nem jelent semmit .
Azt viszont megtanultam .... a megvilágosodás nem más mint amikor saját magad rájössz valamire. Amikor jogosan felhangzik a mondat " HEURÉKA "
A képesség nem más mint amit Einstein mondott " ÉN SEM VAGYOK OKOSABB MINT A TÖBBI FIZIKUS DE ÉN TÖBBET FOGLALKOZOM A TÉMÁVAL "
Bízok benne , hogy segítettem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!