Tudtok működő varázsigéket? (csak normális válaszokat
kérnék szépen)
Figyelt kérdés
Régebben ismertem párat, de ezeket már elfelejtettem. Pl.: egy altató igével az egyik ismerősöm úgy elaltatta az anyját, hogy alig tudott felébredni. De más varázsigék és varázslatok is érdekelnének!
Működő varázsigék nem léteznek! És most, hogy ezt leírtam, koptassátok csak az igazság vörös kezét, mert nem érdekel.
2012. febr. 7. 15:47
2/12 anonim válasza:
Attól füg, hogy ki mondja. Rodolfónak mind működött.
2012. febr. 7. 15:48
3/12 anonim válasza:
Az egyik bevált varázsigémet általában vasárnap délben használom és így szól:"Fiúk! Ebéd!" Lényeges a megfelelő hangerő, mert az éppen üzemelő rádió semlegesítheti a hatását. Ilyenkor meg kell ismételni nagyobb mágikus erővel, akarom mondani nagyobb hangerővel.
2012. febr. 7. 16:04
4/12 anonim válasza:
"Takarodjá innen te kis f@szfej!(emelthangon)-a kisebbek megijednek tőle.
Légyszives! - több mindent kapsz így mint amúgy.
K*rva anyád!- ha kórházba szeretnél jutni ezzel a varázsigével befolyásolhatod a körülötted lévő embereket, hogy segítsenek.
Ismertél egy párat, de használtad is őket? Emelném kalapom ha egy is működne közülük...
2012. febr. 7. 18:02
7/12 anonim válasza:
Amúgy tudok egy jó inverbális altató varázsigét: lapáttal tarkóra mért ütés. Ez mindig beválik.
2012. febr. 7. 18:03
8/12 anonim válasza:
Pisztoly a varázspálca Pénzt K*cs*g
2012. febr. 7. 20:03
9/12 anonim válasza:
Nem hiszem hogy léteznének működő varázsigék, nem Roxfortban vagyunk. Ha ilyesmit akarsz csinálni, azt fejben kell kezdeni, a gondolatok szintjén, és talán lehetséges, talán nem. Én nem láttam még démonokat, sem angyalokat, sem szellemeket, de ha véletlenül még sincs lelkem, az igencsak nyomasztó az eddigi ideológiámra nézve, miszerint a halál természetes dolog, és nem a létezésünk vége, amitől rettegni kell. Szóval mindent bele. Ez esetleg segíthet valamit, bár komoly fenntartásaim vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!