Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez normális? Illetve lehetséges?

Ez normális? Illetve lehetséges?

Figyelt kérdés
Álmomban nagyon sokat futottem és amikor felébrettem, akkor izomláz volt a combomban, de az álmom előtti napon nem volt izomlázam és semmi megterhelő dolgot nem csináltam a lábammal.Viszont volt az álmomban más dolog is, amit nem szeretnék külön kiemelni, de hogyha az álombeli futás miatt izomlázam lett, akkor más dolog is hatással lehet a testemre, ami az álmomban történt?
2012. febr. 5. 15:17
1 2
 1/11 anonim válasza:
Inkább fordítva történt. Lehet, hogy meghúztad a lábad, az álmodban meg így folgoztad fel, hogy futsz és izomlázad van. Most meg még az álom hatása alatt lehesz és simán összekevered.
2012. febr. 5. 15:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Tisztán emlékszek mindenre, hogy nem csináltam semmit előtte.És nem vagyok már az álom hatása, mert ez kb 3 napja volt.
2012. febr. 5. 15:22
 3/11 A kérdező kommentje:
De a kérdésem inkább arra vonatkozik, hogyha valami más történik az álmomba, akkor az is hatással lehet rám???Mert, hogyha előtte meghúztam volna a lábamat, akkor nem tettem volna fel ezt a kérdést :) Bocsánat, hogyha kicsit sz*rul teszem fel a kérdést, de fáradt vagyok :/.
2012. febr. 5. 15:23
 4/11 Hagenti ***** válasza:
Én egyszer verekedtem félálomban és a valóságban is kapálództam.Szóval lehetséges. És a tudatalattink hatással van a testünkre.
2012. febr. 5. 15:26
 5/11 Mirk ***** válasza:
Ha az a kérdés, hogy álmodban elélvezhetsz-e, akkor igen, el.
2012. febr. 5. 16:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem ez a kérdés :). 1: Ezt eddig is tudtam. 2: Ha ez lenne a kérdés akkor nem ebbe a kategóriába írtam volna ki.
2012. febr. 5. 16:03
 7/11 anonim ***** válasza:
éjjel begörcsölt a lábad és valoszinű fel is keltél rá 10 mp-re de erre már nem emlékszel mert kihúztad és azonnal vissza is zuhantál. aztán utánna jöhetett ez az álom. vagy elötte volt a sorrend mindegy ez nem hiszem hogy izomláz hanem a görcs utóhatása. velem is megtörténik néha néha.
2012. febr. 5. 16:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Valoszinüleg mozogtál álmodban és is szotkam kapálozni és van hogy el is zsibbad a karom ha egész este le log az ágyrol de szerintem nem izomlázad volt csak begörcsölt :)
2012. febr. 5. 17:29
 9/11 anonim válasza:
Ha nagyon beleéled magad az álmodba megesik, hogy a tested is reagál rá valamilyen szinten. A lábad a futást, mint parancsot kapta az agyadtól, de persze álmodban kontrollálhatatlanok az ilyen dolgok, ezért csak a combizmokat feszítette meg újra, meg újra. Így hát az izomlázad teljesen valóságos, ahogy a futás is félig az volt. Ebben nincs semmi paranormális, semmi rendkívüli. Gyakran belekeveredik az álmokba a valóság, és úgy ébredsz hogy: *sszameg, ez durva! De igazából nem az. Az agyad egy remek szimulátor, és ennyi.
2012. febr. 7. 10:43
 10/11 A kérdező kommentje:
:) Nem a futáson voltam kiakadva, hogy ez durva, hanem azon ami a futás után történt :/.
2012. febr. 7. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!