Milyen pálcás varázsigéket ajánlatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Tegnap csináltam egy varázspálcát és szeretném is kipróbálni .Kérlek ne Harry Poteresset választ irjatok.Válaszaitokat elöre is köszönöm.
2011. aug. 1. 09:27
1/23 anonim válasza:
Nagy az Isten állatkertje, de alacsony a kerítés. Kezdetnek megpróbálhatnád magasítani...
2/23 anonim válasza:
minden rossz szándék nélkül kérdem: ez most komoly? hány éves vagy?
3/23 XxAnonimxX válasza:
tudsz képet küldeni a varázspálcáról? XD
4/23 anonim válasza:
abrakadabra hókusz pókusz :D
ajj de kár hogy írtad, hogy ne HP-set pedig mondani akartam hogy avada kedavra :D:D
5/23 A kérdező kommentje:
Tudom hogy télapó sem létezik.De a gyakori kérdésekben nagyon sok komment volt arról hogy szoktak használni varázspálcát.Képet nem tudok róla mutatni sajnos.Kérlek rendes válaszokat irjatok
2011. aug. 1. 09:57
6/23 anonim válasza:
Hókusz Pókusz, mirimókusz...
A végét elfelejtettem már, de nekem ez gyerekkoromban működött. :-)
9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszoket
2011. aug. 1. 10:30
10/23 anonim válasza:
A pálca használatát nem ajánlom, egyrészt mert sértő az Istenekre nézve, másrészt az Athame sokkal erősebb energiairányító eszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!