Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen pálcás varázsigéket...

Milyen pálcás varázsigéket ajánlatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tegnap csináltam egy varázspálcát és szeretném is kipróbálni .Kérlek ne Harry Poteresset választ irjatok.Válaszaitokat elöre is köszönöm.

2011. aug. 1. 09:27
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Fisz tudom hogy a Pálca használata sértő a Isteneknek de,én csak trüköket szeretnék velük kipróbálni.Mindenkinek köszönöm a válaszát ,még Fisznek
2011. aug. 1. 11:13
 12/23 A kérdező kommentje:
+is :)
2011. aug. 1. 11:15
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy honnan a Cernunnos agancsából szedtek ilyen badarságot, hogy a pálca sértő az istenekre nézve. A pálca a levegő elemhez tartozó rituális eszköz, így az intuíciót, kommunikációt, intelligenciát tudnám vele kapcsolatba hozni. Hogy az athame erősebb lenne? Már miért is? Az tűz elemhez tartozik, teljesen mást szolgál. A pálca a te karod meghosszabbítása. A mágus akaratának koncentrálását segíti, így rengeteg mindenre használhatod.
2011. aug. 1. 13:25
 14/23 A kérdező kommentje:
Wyvern Igazad van hogy a pálca nem sértő az istenekre nézve.Mond csak Wyvern tutsz varázsigéket?
2011. aug. 1. 14:05
 15/23 anonim ***** válasza:
A pálca a középkorban vált sértővé, amikor ugyanis az önjelölt mágusok azzal kényszerítették a pogány Isteneket Démonoknak kikiáltva hogy tegyék amit akarnak. Akkor a pozitív Istenek megvoltak kötve, így nem sokan tudtak védekezni.
2011. aug. 1. 21:00
 16/23 A kérdező kommentje:
Fisz :Ha tudsz varázsigéket akkor irj.
2011. aug. 2. 11:11
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Merlin trottyos gatyájára, hogy milyen fogyi emberek vannak.
2011. aug. 2. 16:27
 18/23 anonim ***** válasza:
Konkrét varázsigék nem léteznek, a pálca is csak energiát irányít. Ha olyan szavakat keresel amiknek hatalmuk van kacsingass a rúnák és azok vibrálása felé.
2011. aug. 2. 19:56
 19/23 anonim válasza:
Én őszintén szólva inkább a Kardot javaslom, de ha annyira szeretnél pálcát használni, a végére ajánlok egy, a horoszkópodnak megfelelő kristályt. Én pl. nyilas vagyok, én obszidiánt használok.
2011. aug. 7. 11:22
 20/23 anonim ***** válasza:
Hajlok az utolsó véleménye felé.
2011. aug. 7. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!