Most aki jártas a természetfeletti dolgokban (mágus) az milyen varázsigéket tud? Pl:tűzgolyó, jégeső vagy mi xd
Figyelt kérdés
Én nem nagyon hiszek benne , de vannak furcsa jelenségek... most akk mi a helyzet? Őszinte NORMÁLIS válaszokat kérek a téma hozzáértőitől!2011. jan. 9. 16:05
3/14 anonim válasza:
tűzgolyót úgy csinálhatsz, ha azt kiabálod hogy SPACE! SPACE!
de ez csak akkor működik ha a neved márió
4/14 anonim válasza:
Van egy, de ahhoz kellenek kézmozdulatok is, és lassan jól hangsúlyozva kell kimondani hogy ka-me-ha-me-ha. Az erőssége annak függvényében alakul a végén milyen hangosan üvöltesz
5/14 anonim válasza:
Ő hát persze, én varázsló vagyok és én mindent tudok.
6/14 anonim válasza:
Sok gyakorlás és tanulás az ára minden ilyen dolognak,ami egy átlag kitartású ember számára tökéletesen elérhetetlen. Ezzel biztosítva azt,hogy illetéktelen kezekbe kerüljön az erő.
7/14 A kérdező kommentje:
az uccsó még jó válasz volt kajakén se naon hiszek benne de hallottam már pár fura sztorit ezért hülyék kíméljenek pls
2011. jan. 9. 23:00
8/14 anonim válasza:
Te megtetted ezt velünk? Gondolkozz, ha valaki ért ehhez, az tuti nem ad egy halvány kiindulópontot se az egészhez, sőt ő lesz az első kétkedő, aki azt mondja hogy ez az egséz nem létezik. Szerinted bárki kiírná ezt az internetre, főleg ide? Még ha létezik is, itt sohasem fognak segíteni
9/14 anonim válasza:
Hát egyszer berobbant a kezemben egy öngyújtó, szép nagy tűzgolyót csinált.. Varázsló vagyok? :OO
10/14 anonim válasza:
Amennyiben tényleg azt hiszed, hogy ez a mágia, akkor elég gyerek vagy még. Ez a mágia a mesében vagy A varázslótanoncban. A valódi mágia nem más, mint a pozitív gondolkodás és a szeretet. Az élet egy csoda, vannak gyógynövények, mérgező növények, létezik elektromosság, te is tudsz valamennyit gerjeszteni, létezik a gravitáció, kialakultak az ásványok, tudunk porcelánt égetni, papírt csinálni, festéket létrehozni.
Az ezotériával foglalkozó emberek nem azonosak a mesebeli varázslókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!