Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Felbolydult a természetfeletti...

Felbolydult a természetfeletti. Valami van itt, ti is észrevettétek a változásokat?

Figyelt kérdés

A szellemek nyugtalanok, szaladgálnak, tombolnak....erősen érezni őket

november közepén már hatkor világosodik...

a naplementék ritkagyönyörűek, de mostanában minden nap gyönyörű tiszta örvénylő felhők élénkrózsaszín....narancs...

Valami változás jön...a szellemek hívnak valamit, vagy valakit, aki vissza akarja állítani a rendet...mi lesz itt?

észrevettetek valamit?

2010. nov. 13. 12:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
70%
Ja... érzem azt, hogy éhes vagyok.
2010. nov. 13. 12:45
 2/23 anonim ***** válasza:
42%
Érzem hogy hülye vagy
2010. nov. 13. 12:48
 3/23 anonim ***** válasza:
32%
áá hülye vagy zek nem szellemek hanem jönnek a Pedálok meg a Szíriusziak xD
2010. nov. 13. 12:53
 4/23 anonim ***** válasza:

én érzem..nagyon fura.. van 1 olyan érzésem, hogy nemsokára valami nagy változás fog történni.. egy ismerősöm azt hallotta, hogy nemsokára jön a következő jégkorszak(nemtudom h igaz-e) de tavasz közepéig esett a hó tavaly..ez azért nem normális..ami a szellemeket illeti..tényleg tombolnak..egyre többször és egyre határozottabban érzem, hogy figyel falaki/valami akkoris amikor egyedül vagyok..érzem a tekintetét..de még soha nem láttam..többször láttam már ugymond természetfelettit de mostanára minden vadabb,durvább,segélykérőbb és lázadóbb lett..kell már valamilyen pozitív változás..az biztos h lesz valami..de azt senki nem tudja, hogy jo lesz-e vagy sem...

13/L

2010. nov. 13. 12:59
 5/23 anonim ***** válasza:

második na azt én is érzem elég erősen :D

november közepén már hatkor világosodik... na és később sötétedik, ez nagyjából minden évben így van :D

a naplementék ritkagyönyörűek, de mostanában minden nap gyönyörű tiszta örvénylő felhők élénkrózsaszín....narancs...

milyen életed lehet, ha a naplementéket figyelgeted... :D nem mindegy? mindig szép.

Valami változás jön...a szellemek hívnak valamit, vagy valakit, aki vissza akarja állítani a rendet...mi lesz itt?

észrevettem, hogy az rtl-en délelőtt volt "asztro nemtommicsoda", ahol egy hapi folyton máshogy mondta a latin ráolvasást, miközben egy nagypapájától örökölt bottal integetett, hogy ezzel majd erőt ad ;)

2010. nov. 13. 12:59
 6/23 anonim ***** válasza:
58%

Remélem tisztában vagy, hogy óraállítás volt, és hatkor még világosodik ilyenkor minden évben...

A felsők hasonlóak, ha sokáig nincs nagyobb szél, mai kisodorná, a Kárpát-medencében ez is elég megszokott jelenség, a naplementekor pedig mindig tartka az ég, ezt fizikából tanulja az ember.

A szellemeket és egyéb jelenségeket észlelők száma a 13-15évesek között elég gyakori, pár éve minden kislány wicca volt az osztályomban, most meg a plejádokban meg 404ben és az asztroshowben hisznek, utóbbit nézik az unatkozó nyugdíjasok és a gyesen lévők is.

Szóval nem, én csak azt vettem észre, hogy egyre több ember hisz el bizonyítatlan hülyeségeket és kihalt a reális ész. (és hiszek természetfeletti jelenségekben, elhiszem, hogy van rajtunk kívül is élet valahol, de azt nehezen hiszem,. h lassan mindenki médium és jönnek a szíriusziak és vannak akikkel tartják a kapcsolatot a kis ET-k) Kéne valami hobbi az emberek jó részének... -.-

2010. nov. 13. 13:09
 7/23 anonim ***** válasza:

"Vörös hajnal virradt... vért ontottak az éjjel"

Bemagyarázod a dolgokat. Nekem is vannak időszakaim, mikor úgy érzem, valami változás közeleg, aztán semmi nem történt még eddig. ez szimpla emberi dolog, sőt azt se nagyon vettem észre, hogy szellemek nyugtalankodnának, a naplementék pedig 10 éve is ilyen szépek voltak, és eddig is rózsaszín és narancs színűek voltak a felhők alkonyatkor... bocs..

2010. nov. 13. 13:37
 8/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ti szimplán összekeveritek a természetet a természetfelettivel, a globális felmelegedést a szellemi világgal..
2010. nov. 13. 13:46
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj mondok néhány szót: Képzelgés, Óraátállítás, a naplementék mindig is szépek voltak xD
2010. nov. 13. 14:03
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Már én is észrevettem............ezért tegnap felhívtam Ítí-t telefonon (bár drága volt a bolygóközi percdíj) és ő aztmondta,hogy a szellemek összevesztek az angyalokkal,mert nem adták meg nekik a paradicsomot,de ők már kifizették érte a vételárat.És most mennek a galaktikus bolygóközi bíróságra,a szellemek felbérelták az ördög ügyvédjét, tehát nem túl jó az anyalok helyzete.............
2010. nov. 13. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!