Ki hisz a mágiában, természetfeletti dolgokban?
Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 17:04
4/19 Dymo válasza:
Maradjon csak a Warhammer könyvekben :) Ha látom a két szememmel,hogy előttem idézett meg egy nekromanta egy zombit,akkor elhiszem :DD
5/19 anonim válasza:
én abban hiszek, amit a két szememmel látok, és amit magamon tapasztalok....létezik természetfeletti, már többször is megtapasztaltam
6/19 anonim válasza:
Le lett pontozva aki nem hisz benne, tényleg buták vagytok ahogy fentebb is írtam :D
7/19 anonim válasza:
én hiszek az ilyenekben,nem érdekel ki mit mond
8/19 anonim válasza:
Mindenre van magyarázat, még a természetfelettinek tűnő dolgokra is... bár ez lehet hogy sokszor eléggé kibogozhatatlan.
9/19 anonim válasza:
Nem hiszek!
A Titok című filmről csak annyit, hogy az pont ilyen naiv és hiszékeny embereknek van kitalálva. Népbutítás felsőfokon! És jó pénz csinálnak belőle.
És ahogy látom már 15 évesen elkezdik ilyenekkel szennyezni magukat az emberek már itt is.
Szomorú...
10/19 anonim válasza:
Szeretnék hinni benne, de egyelőre jegelve van a dolog. Én csak abban hiszek, amit saját szemmel látok, amit már megtapasztaltam.
Ha valami megmagyarázhatatlan dolog történik, azt se tudom teljesen elhinni, csak akkor ha többször megtörténik. Így már biztos, hogy nem véletlen.
Tehát nem igazán hiszek benne, amíg nem tapasztalom. De nem gondolom, hogy nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!