Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Felbolydult a természetfeletti...

Felbolydult a természetfeletti. Valami van itt, ti is észrevettétek a változásokat?

Figyelt kérdés

A szellemek nyugtalanok, szaladgálnak, tombolnak....erősen érezni őket

november közepén már hatkor világosodik...

a naplementék ritkagyönyörűek, de mostanában minden nap gyönyörű tiszta örvénylő felhők élénkrózsaszín....narancs...

Valami változás jön...a szellemek hívnak valamit, vagy valakit, aki vissza akarja állítani a rendet...mi lesz itt?

észrevettetek valamit?

2010. nov. 13. 12:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ez a "haboru" mar reg elkezdodott, s ez hat ki a fizikai sikra is, es ezt lehet erezni is.

Ez a haboru a lelkek haboruja, Akik jelenleg nem elnek fizikai testben.

2010. nov. 13. 14:38
 12/23 anonim ***** válasza:
14:38 Kifejtenéd?
2010. nov. 13. 14:58
 13/23 anonim ***** válasza:
A súlyos üldözési mániát, és az összeesküvés elmélet gyártókat (még "szellemi" síkon is) kezeltetni kéne. Jajj esik ma az eső, előző évben ezen a napon nem esett, baz.dmeg akkor most holnap világháború lesz?
2010. nov. 13. 15:54
 14/23 anonim ***** válasza:
48%

Voltak az atlantisz lelkek, Akik nem fogadtak el az Isteni torvenyeket, onfejuen akartak elni, s minden torveny nelkul. Ezek a lelkek rendelkeztek a mindenttudassal, mindent gyartottak, de sosem torodtek azzal, hogy ezzel mennyit artanak. A vegen a sajat gyartmanyuk volt az, ami vegzett Veluk.

Ezeknek a lelkeknek nem lett megengedve az, hogy ujra testet oltsenek, de megis mindig erre torekszenek.

Amikor mar elkezdodtek ezek, hogy naponta ujdonsag a piacon, ujabbnal, ujabb gyartmanyok jelentek meg, mar ez is annak a jele, hogy mar megis visszajottek ezek a lelkek a foldre, tehat vannak Akik fizikai testet oltottek, ez volt ennek a jele.

Ezert van a lelkek haboruja!

2010. nov. 13. 16:23
 15/23 anonim ***** válasza:

nincs különösebb felbolydulás természetfeletti téren, legalábbis alap szinten, a dolgok ugyanúgy működnek, mint eddig,

de igen, a démonok határozottan pimaszabbak, és gyakrabban lépnek a fizikai síkra, gyakrabban látom, érzem őket, pedig én aztán nem akarok semmit tőlük...

2010. nov. 13. 17:48
 16/23 anonim ***** válasza:
43%

én én érzem hogy nem is tudom olyan mint ha

fájna a fejem

2010. nov. 13. 22:46
 17/23 anonim ***** válasza:

Lelkek háborúja?? Rend visszaállítása?? Túl sok fantáziafilmet néztek...

Üdv: Zizo

2010. nov. 14. 21:56
 18/23 anonim ***** válasza:
jót röhögtem estére. Kössz :D
2010. nov. 16. 19:42
 19/23 anonim ***** válasza:
A New Age követők folyamatosan arról papolnak, hogy 2012-ben nagy változás fog lemenni a "szellemi síkon" ami kihatással lesz majd a mi életünkre is. Én nem sok hitelt adok ennek, de lehet, hogy ezt a közelgő évet érzed.
2010. nov. 16. 20:17
 20/23 anonim ***** válasza:

21:56

Nem nezek TV-t. A napi hireket futom at a netten, s ennyi!

2010. nov. 16. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!