Hogyan lehet egy szuletett boszorkany kepesseget leblokkolni?
Figyelt kérdés
Csak normalis valaszokat varok.2012. febr. 13. 16:07
1/21 anonim válasza:
Az nem elég, ha magadat levéded? Egy ember képességeit talán blokkolhatod, de mindet nem tudod és a szándékai sem változnának ettől, tehát tehet kárt máshogy is. Ne kötözködj boszikkal!
4/21 anonim válasza:
"Csak normalis valaszokat varok."
Nem értem. Hülye kérdésre normális választ vársz? Milyen született boszorkány képesség? Te normális vagy? Vagy csak berúgtál?
5/21 anonim válasza:
Nincsen olyan hogy született boszorkány.
sok munka elérni egy szintet
de mégsem lehetetlen
például itt vagyok én csak én nem boszorkány vagyok (pedig férfiakra is helyes ez a megszólítás) hanem mágus.
6/21 anonim válasza:
előző: A lvl 85-ös Maged most nem számít :D
7/21 anonim válasza:
jól van XD
de én tényleg hiszek ebben (lehet hogy őrült vagyok ezt sem zárom ki) de én gyakorlatban látom eredményét
8/21 anonim válasza:
bármiben fogadni mernék, hogy még szűz vagy:D
9/21 Győrfi Marianna válasza:
Én született boszorkány vagyok.Milyen képességed van?Nekem sok és nem akarom leblokkolni.Nem értem miért ír ide sok fél tudású idétlen ütődött!!!
10/21 anonim válasza:
Miben akarsz fogadni?
Tudod ez az én TITKOS énem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!