Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Hisztek az átokban? Hat éve...

Hisztek az átokban? Hat éve megátkozott egy Venezuelában született nő, azóta majdnem tönkre ment az életem.

Figyelt kérdés
Van hasonló tapasztalatotok?
2009. szept. 29. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszek bennük.Amugyegyszer megátkozott egy cigányasszony,mert nem adtam neki cigit:D Lám semmi sem történt.Mondjuk ha valaki esetleg ért hozzá,márha lehet hozzá érteni.. :D De amúgy miért átkozott meg?És hogyan?

Amugy lehet,hogy enélkül is rosszul alakultak volna a dolgaid,csak erre fogod,nem?

2009. szept. 29. 21:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet a dolgok amugy is rosszul alakultak volna, és csak te gondolod hogy az ö átka! Szerintem lehet még az is befolyásol, hogy arra gondolsz hogy el vagy átkozva, szrintem hagyd el ezt a dolgot, hátha jobbra fordulnának a dolgok.

Amugy engem is megátkozott a cigány asszony 4 éve mert nem josolhatott nekem pénzért az utcán, hát én lesz.artam , de nagy dolog nem történt azota amit rá foghattam volna!

2009. szept. 29. 21:35
 3/11 anonim ***** válasza:
66%

Sokáig hülyeségnek gondoltam, de működik.Van egy erdélyi barátnőm, aki annak idején egy öreg nénitől tanult el ezt-azt..vannak tapasztalataim, nagyon félelmetes dolgokra képesek az átkok. (Én magam nem alkalmaztam..illetve egyszer kisebb koromban, amikor nem voltam teljesen tisztában a dolgokkal..de aztán visszavontam.)

Felvilágosult embernek tartom magam, de azért jobb, ha nem bántok meg súlyosan senkit, mert tudom, hogy ha akarna, akármikor árthatna nekem bárki pár 'jókívánsággal'.

2009. szept. 29. 21:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a tudatalattidban van és te alakítod az átoknak megfelelően az életed. Próbáld meg "bebeszélni" magadnak azt, hogy az az asszony csak kóklerkedett és max. rád akart ijeszteni (itt megjegyzem, úgy látszik sikerült neki, de most már ne hagyd magad!) :)

Ja, azt írtad, "MAJDNEM tönkrement az életem" ezek szerint mégsem jött be neki... ;-) :-)

2009. szept. 29. 21:41
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

nem hiszek benne, de a cigányasszonyoktól félek ilyen téren, ha vkik, akkor ők biztosan értenek hozzá...

nagymamám mesélte, hogy egy ,,ősünket" megátkozott egy nő, de úgy, hogy a megátkozott leszármazottjai 7generáción keresztül átkozottak lesznek. Kiszámoltuk, ebben még az én dédunokáim is benne vannak :)

Bár nem vagyunk egy szerencsés család, én nem erre fogom, nem hiszek benne.

2009. szept. 29. 21:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem mindig érdekeltek az ilyelysmik, szóval már olvastam pár dolgot okkult témában, de persze még messze nem annyit, hogy profi legyek.

Viszont egyszer történt egy érdekes dolog. Gimiben volt 2 egymással jóbarát osztálytársam, akik állandóan szekáltak. Egyszer gondolatban mondhatni megátkoztam őket, hogy ők is érezzenek hasonlóan rossz érzést, mint én, az mindegy volt. Erre az egyikük a következő 2 héten mindennap felelt, volt, hogy egy nap 3-4szer különböző tárgyakból, a másikuk meg 2 nappal későbbre eltörte a kezét. Még néha mindig szkeptikusan nézem az ilyen dolgokat, de ez nem tűnt véletlen egybeesésnek...nem is tudom... Persze azóta nagyon megbántam, hogy ilyet tettem...

2009. szept. 30. 10:09
 7/11 anonim ***** válasza:
*'az ok mindegy volt'
2009. szept. 30. 10:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem azért vagy szerencsétlen, mert megátkozott valaki. De ha ennyire félsz tőle menj el valakihez, aki leszedi az átkot rólad.

Ezzel megnyugtatod a lelked.

2009. okt. 8. 13:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Háát vagy keresd meg a táltost aki segít, vagy keresd meg, és elégíttesd ki a boszorkányt

ui.:

Most nem hülyéskedek.

2009. nov. 1. 14:46
 10/11 anonim válasza:
Pokolba taszítva...ÁÁÁ XD a legszarabb horror, amit életemben láttam XD idevág XD
2010. aug. 10. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!