Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki megátkozott? Vagy...

Valaki megátkozott? Vagy miért van ez? Már kezdek kiborulni!

Figyelt kérdés

Egy ideje már csak rossz dolgok történnek velem és a szeretteimmel,de főleg velem.Már nem tudok másra csak arra,hogy valaki megátkozott vagy valami hasonló.

Hogyan deríthetném ki,hogy mi történik amiért ilyen szerencsétlen vagyok? Valaki tudna segíteni?

Előre is köszi!

2010. aug. 9. 21:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Például mik történnek?
2010. aug. 9. 21:40
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Senki nem átkozott meg,mert ez egy marhaság! Van,amikor összejönnek az embernek a rossz dolgai. Ne azon rágódj,hogy miért van ez,hanem gondolkodj pozitívan,akarj tenni azért,hogy jobb legyen. Csak ez segíthet.

Kár lenne sok pénzt kiadnod átokűzésre egy csalónak!

2010. aug. 9. 21:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Munkahelyek elvesztése (bátyáim egyszerre), nem sikerül teherbe esni(sógornómnek és nekem sem), több lopás, trafipax, pusztulnak a nyulaim pedig most kezdtem volna tenyészteni, betegségek a családban(nálam is),anyagi gondok stb. Sorolhatnám még,ezek csak amik mostanában történtek,vagy állandóan fennállnak egy ideje.
2010. aug. 9. 21:50
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Lehetséges az átok, az emberek képesek úgy is átkozni, hogy nem is tudják, például ha egyfolytában haraggal és gyűlölettel gondolnak valakire. Van persze tudatos átok is, az már lehet durvább. Az átok, hasonlóan a szerelmi kötéshez, egy negatív program, információ az aurában. Egy hozzáértő személy könnyen el tudja távolítani. Tehát neked auratisztítás kéne, legalábbis az alapján amit leírtál.
2010. aug. 10. 09:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg te átkoztad meg amagd, a sok negatív gondolatoddal, a negatív világnézettel, esetleg depresszióval. Modulj ki, ismerkedj, nevess idegenekkel, friss ismerősökkel. keress pár fesztivált. Ott óhatatlanul rád ragad a jókedv, és máris rendbe tudnak jönni a dolgok ;)
2010. aug. 10. 10:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Tele voltam(még valamennyire vagyok is) pozitív gondolatokkal.Szórakozni jártunk(járunk) és mégis rossz dolgok történnek.Véleményem szerint nem én tehetek róla .
2010. aug. 10. 12:25
 7/12 anonim válasza:
57%

Hááát... kideríteni nem feltétlen tudod. Le lehet hogy volt egy haragosod. S ha olyan átkot vagy kötést vagy egyebet tett rád akkor az addig lesz rajtad amennyi időhöz kötötte, vagy ha nem időhöz akkor vélhoz vagy egyébhez... nem tudhatod, és leszedni sem tudod feltétlen. =/

Én is tettem exemre egy erős kötés aztán mai napig szenved miatta, és én sem veszem le, apropo...

2010. aug. 11. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

"Egy ideje már csak rossz dolgok történnek velem..."...."szerencsétlen vagyok..."... EZ a baj! Nem szabad így gondolkodni.

Ezzel folyamatosan vonzod be magadnak a rosszat. Pozitív gondolatok mellett is történhet olyasmi, ami nem feltétlen kedvez neked, nem szabad azonban feladni! Akkor is folytasd tovább a pozitív gondolkodást, csakazértse hagyd, hogy elvegye a kedved. Légy hálás mindenért, amid van, értékeld az apró dolgokat is, és majd megtalálnak a nagyobbak is.

2010. aug. 11. 14:03
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
ilyesmi velem is történt.elkéstem a suliból, majd nem vittem el a kulcsomat a suliba így vártam órákat a hidegben, mindennek tetejébe akkor volt a szülinapom.
2010. aug. 11. 14:23
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem átkoztak meg. Egyszerűen csak bebeszéled magadnak az egészet. Másnak is vannak gondjai. Azonban nem erre az őrültségre gondol. Mindent meg lehet oldani. Pl: A betegségeket gyógyítani lehet, A nyulakat később is elkezdheted tenyészteni, Vegyél fel egy kis kölcsönt és a neten keress jó munkát. Jó tipp:

Hozz össze a családdal egy kellemes kis vacsorát, az otthonodban. Jobban fogod érezni magad! Aztán ezek a gondok csak véletlen egybeesések, nem életbevágóak. Nem kell a legrosszabbra gondolni. Az interneten is rengeteg érdekes munka található.

2010. aug. 14. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!