Hisztek a jóslásban, átokban?
Figyelt kérdés
Valamikor régen szembe jött velem egy cigányasszony. Nem közvetlen mellettem, néhány méter távolság volt közöttünk. Odakiabált nekem, hogy hiába van szép babaarcom, mindig szerencsétlen leszek. Nem látta a tenyerem és nem kért pénzt, viszont több tíz év eltelt, és valóban rosszul alakult az életem.2009. jún. 9. 06:45
1/11 anonim válasza:
Nem a cigányasszony miatt alakult rosszul az életed.Legfeljebb arról lehet sz,hogy hittél a jóslásban,és emiatt esetenként rosszul döntöttél.
2/11 anonim válasza:
Ezt hívják, hogy önbeteljesítő jóslat. Ha még mindig ezen rágódsz csodálkozol, hogy itt tartasz?
A válaszom, NEM hiszek a jóslásban, az átokban se.
3/11 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes, én sem tudom mit higgyek, mert nekem is volt ilyen tapasztalatom. Igaz , nem jóslat volt, egyszer egy búcsúban mondta nekem egy cigányasszony ( nem ismerhetett, az ország másik végében voltunk) , hogy engedjem el a nagypapámat, mert nagyon rossz neki, hogy nem tud elszakadni. ( NEm tudtam elbúcsúzni tőle a halála előtt, azóta sem bírom feldolgozni...) Szerintem az , hogy valóban szerencsétlen vagy, inkább véletlen, és rossz döntések sorozata...Én amúgy nem tudom se megcáfolni, se kiállni a jóslatok mellett, lehet hogy van benne valami fene tudja :))
4/11 A kérdező kommentje:
Nem egy cigányasszony miatt tartok ott, ahol tartok. Nem mondtam azt sem, hogy hiszek abban amit mondott. Egyszerűen arra gondoltam, hogy az bizonyos aura, ami körül veszi az embert, talán elárult rólam valamit. Hisz sosem ismert, mégis megszólított.
2009. jún. 10. 08:26
5/11 anonim válasza:
a cigányok szeretnek ilyesmit művelni. a barmok meg szeretik elhinni.
nem,nem hiszek bennük.
6/11 A kérdező kommentje:
Szóval te nem hiszel benne. Értem, bár a barom jelzőt kissé erősnek tartom. Szóval akkor vannak a barom és nem barom emberek. Hmmm....
2009. jún. 12. 06:20
7/11 anonim válasza:
Lehet, hogy erős volt, kissé felbosszant az efféle ingyen élés.
Vannak barom és nem barom emberek?
nyilván.
8/11 A kérdező kommentje:
Mit jelent nálad az ingyenélés?
2009. jún. 12. 09:00
9/11 anonim válasza:
Többekre is alkalmazom. Az egyik az, ha valaki segélyekből él OK NÉLKÜL, ergo megnyomorítja saját gyerekét, tudna dolgozni,de munkanélküli, stb.
De azt is ingyenélőnek nevezem, aki baromságokkal szédíti a népet és úgy él meg. Kéregetés,jóslás, ilyes.
10/11 A kérdező kommentje:
Ez a cigányasszony nem kért tőlem pénzt. A közelembe sem jött, és hozzám sem ért.
2009. jún. 20. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!