Nem hiszek a joslasban, de beteljesedett. Szerintetek van benne valami, vagy csupa veletlen az egesz?
Már megint egy cigány jósnő.Azt nem értem,ha a cigányok ilyen jól látják a jövőt,akkor miért nyomorban élnek.
Ha tegyük fel az a szórakozásom hogy odamegyek emberekhez és mindegyiknek azt mondom hogy a távoli jövőben születik négy gyerekük,akkor előbb-utóbb az egyiknek csak fog születni négy gyereke.
Vagy: apádra nagy hatással voltak a jósnő szavai(mélyen belül),és meg sem állt addig amíg le nem gyártott négy gyereket.A szülők bizony meghalnak,hacsak nem halhatatlanok.
Vannak komoly jóslatok de azook nem tévében vannak meg nem gyümölgyjóslat meg csillagjóslat,ezek csak arra valók hogy leamortizálják a valóságot!
Vannak okos népi jóslatok is:
Ha a nap bíborba álldozik,
az idő marad vagy változik!"
Na most mond meg!
Ez vicc,a következő viszont komolyan igy volt:egy órája néztem az éves horoszkópot ugyan mit hord össze,nem vagyok nagy horoszkópos de ez jó volt: a szerelmi életedben változás jön vagy kiccsi vagy nagy!!!Nesze semmi fogd meg jól!
Igazából nem értem mostmár a problémát.mondott valamit,bejött vagy véletlen vagy nem, már megvannak a gyerekek,miért érdekes hogy miért jött be?engem az érdekelne hogy vajon későbbre tudna-e valamit(ha öszehozna véle a sors).
Válasz:vannak jósok de ritkák,az hogy vletlen volt-e sosem tudod meg csak akkor ha véletlen nem lesz még egy gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!